donderdag 16 juli 2015

Te huur assistentiewoning

Te huur assistentiewoning

Assistentiewoning TYPE A. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Keysershoek is een mix van erkende assistentieflats (nog te koop) en appartementen (uitverkocht), onderverdeeld in verschillende gebouwen.


Te huur assistentiewoning

De site is bereikbaar via de Leiaard (zijstraat Drabstraat) en is voorzien van een ondergrondse parking met staanplaatsen, plaatsen voor scootmobiels, verschillende fietsenstallingen en bergingen. Spinnerijstraat bus 1. Te huur bij Landbergh: erkende assistentiewoningen in Gent Omschrijving. Gelegen tussen de Watersportbaan en de Coupure vindt u de erkende assistentiewoningen van Dunant Gardens. Gerenoveerde serviceflat in het hartje van Mechelen. Zonnige leefruimte met zicht op de Sint-Romboutstoren.


Rustig en toch in hartje Mechelen. Vernieuwde keuken met: oven, inductiekookvuur, ijskast, diepvries, vaatwas. Energiezuinige (E40) erkende assistentiewoning op 1ste verdieping met terras. Voeg toe aan vergelijk panden lijst. Dan volgt u eerst best de interne klachtenprocedure van uw assistentiewoning.


Een assistentiewoning mag u in geen geval verplichten om bepaalde diensten (zoals catering of thuiszorg) af te nemen. Bent u op zoek naar de perfecte assistentiewoning ? Naar een warme thuis waar u in alle comfort kunt wonen en verder aan helemaal niets hoeft te denken? Meridia verhuurt luxe assistentiewoningen met uitzonderlijke services, in een adembenemend kader. Onze residenties bieden alles wat u zich wensen kunt en meer. Wij zorgen voor u, en voor alles.


Twijnderijstraat bus 1. Met deze assistentiewoning kiest U voor een nieuwe thuis die U in staat stelt om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen, met zorg op maat, afgestemd op wat U op dat moment nodig heeft. Als senior is het belangrijk om de juiste zorg voor ieder zijn behoefte te hebben. Deze charmante assistentiewoning omvat: Inkom, volledig uitgeruste keuken, woonkamer met ruim aansluitend terras, badkamer met inloopdouche, toilet, slaapkamers, berging, berging met uitgietbak en aansluiting voor wasmachine en droogkast en aparte berging in kelder, TV-, telefoon- en. Vastgoed VERDUS assistentiewoning te huur in het hartje van Waarschoot. Dit op de eerste verdieping van het project.


De flat is volledig opgeschilderd. Deze nieuwbouw lichtrijke serviceflat is gelegen in hartje Onze-Lieve-Vrouw-Waver, deelgemeente van het goed centraal gelegen Sint-Katelijne-Waver. De serviceflat is volledig rolstoeltoegankelijk en omvat een ruime leefruimte met open keuken, terras, slaapkamer en badkamer. Wonen in alle comfort, zeker als u ouder wordt. Dat is het uitgangspunt van een assistentiewoning.


U geniet van de vrijhei de nodige luxe en toch is zorg vlakbij mocht u die nodig hebben. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Zoek je een huis, appartement, grond of garage te huur in de provincie Antwerpen?


Te huur assistentiewoning

Ontdek op Zimmo het grootste aantal immo zoekertjes in België. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn. Als u op een object, een andere link op de website of 'Aanvaarden' klikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en andere technologieën voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens om uw ervaring op de eBay-platformen te verbeteren en te personaliseren, inclusief gepersonaliseerde advertenties van eBay en derden, op en buiten onze sites.


Berlare, te midden van het groen, bevindt zich Residentie Meerschevenne. Senior Homes biedt moderne, rolstoelvriendelijke assistentiewoningen te koop en te huur aan. Naast ruimte, gezelligheid en een helpende hand bieden wij nog veel meer.


Dat ontdekt u op deze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts