woensdag 29 juli 2015

Assistentiewoningen bredene

Huize Westerhauwe legt de klemtoon op huiselijkheid en kwaliteit, zowel in zijn woonzorgcentrum als in de assistentiewoningen. Gebruik van een naar eigen smaak en zelf te bemeubelen mini appartement, bestaande uit: inkomhal, living met mini-kitchenette, afzonderlijke slaapkamer, complete badkamer met aangepaste hulpmiddelen, privé terras en privé tuintje. Assistentiewoningen Duinenzichterf, Bredene. Bouwen van assistentiewoningen.


Seniorcity Wenduine, Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium. Ook benieuwd naar onze assistentiewoningen ? Kom dan zeker langs op onze volgende kijkdag! Zaterdag oktober van 11u -17u in de Leopold Van Tyghemlaan 9 Oostende. Groep Caenen, vastgoedspecialist van de Belgische kust.


Groot aanbod appartementen, woningen, garages,. Het serviceflatcomplex Duinenzichterf in Bredene biedt woongelegenheden voor senioren met de nodige zelfredzaamheid om nog op een veilige en zelfstandige manier te wonen. Het complex omvat flats met één slaapkamer en flats met slaapkamers.


Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vind het op Woonzorgweb. Er worden nieuwe assistentiewoningen gebouwd waarvan met slaapkamers en met slaapkamer.


Dit is op het gelijkvloers met een tuintje en privé terras. Er is een volledig uitgeruste keuken met vaatwas, inductiekookplaat, frigo en oven. De mogelijkheid bestaat om een eigen wasmachine en droogkast te plaatsen. Vergelijk bedrijven in de regio Bredene Huize Westerhauwe, Service Residentie Militza, Zorg. Wij luisteren naar de echte noden van onze klant, nemen de regie.


Assistentiewoningen bredene

Nieuwbouw te koop Geraardsbergen project. Get without the ads. Skip trial month free. Unsubscribe from Beuken?


Wil je meer weten over de prijs, de zorgondersteuning en hoe de flats zijn ingedeeld? Afspraak om uur in Cafetaria Dunecluze (Ter Duinenlaan 35). Kunstenaars van Koksijde-Oostduinkerke stellen tentoon in La Vigie.


Assistentiewoningen bredene

De assistentiewoningen zijn opgetrokken in paviljoenen rond de villa ‘La Vigie’, een geklasseerd document dat ingericht is als gemeenschapshuis voor de residenten. Deze assistentiewoningen - nieuwe, veilige en comfortabele wooneenheden - laten de bewoners toe hun maximale zelfstandigheid en privacy te behouden. Een assistentiewoning is een individuele aangepaste woning of wooneenheid waarin de bewoner zelfstandig verblijft en een beroep kan doen op zorg. Te koop: erkende assistentiewoningen met zicht op jachthaven en park.


Het gevoel van een appartement, het comfort van een assistentiewoning. Aan de rand van De Haan aan Zee, op wandelafstand van de Royal Ostend Golf Club, ligt de residentie Golf By Zilverduin, hoogstaande assistentiewoningen , dat diensten van hoog niveau aanbiedt in een al even aangename omgeving. Foyer de Lork is een zorg- en dienstengroep die in Vlaanderen verschillende woonzorgcentra en assistentiewoningen onder haar vleugels heeft.


Assistentiewoningen bredene

Toparchitectuur van Robbrecht en Daem. Een binnentuin en een prachtig uitzicht over jachthaven en park. Park Aan Zee combineert comfort met een topligging en (zorg)services op maat. Zorgeloos wonen, nu en morgen. Het project Zuidburg kent een mooie diversiteit aan kwalitatieve assistentiewoningen.


Internat Solling Staatlich anerkanntes Gymnasium Schulträger: Stiftung Landschulheim am Solling Rechtsfähige Stiftung des bürgerlichen Rechts Einbecker Str. De beste manier om Bredene te bereiken met het openbaar vervoer is door de Kusttram richting Knokke te nemen vanuit het station van Oostende. Bredene telt namelijk drie verschillende tramhaltes (Breden aan Zee, Bredene Campings en Bredene Renbaan).


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts