vrijdag 17 juli 2015

Extra lange overhemden korte mouw

Een overhemd met extra lange mouw van deze merken wordt mouwlengte overhemd genoemd. Meer mouwlengte en ruglengte. De overhemden extra lange mouw hebben bij dezelfde boordmaat een langere mouwlengte en ruglengte dan de overhemden met standaard mouwlengte. Tussen de merken met extra lange mouw overhemden verschillen de lengtes en de pasvormen. De meeste extra lange overhemden hebben namelijk een mouwlengte van cm.


Extra lange overhemden korte mouw

Naast een extra lange mouw , hebben deze overhebben ook evenveel centimeters extra in de rug. In veel gevallen zijn de overhemden niet lang genoeg of de mouwen van de overhemden zijn te kort. Met ervaren vakkundige ontwerpers en ontwikkelaars hebben we het beste lange overhemd ontworpen.


Overhemden met korte mouwen voor heren. Op deze pagina vind je alle overhemden van de beste merken met een korte mouw (ook wel half sleeve of short sleeve). Een korte mouwen overhemd is ideaal om te dragen bij warmer weer of indien je veel moet bewegen. Online shop met shirts extra lange mouw , extra mouwlengte en bodylengte.


Bent u op zoek naar een mooi mouwlengte overhemd? In onze webshop vindt u een zeer uitgebreide collectie mouwlengte overhemden van meer dan verschillende labels. Ook lengtematen voor lange mannen. Voor u hebben we een grote collectie overhemden met extra lange mouw.


De scherpe prijzen van Plus Man, de kwaliteit en het grote assortiment maken plusman. Ook in de winter, als u op vakantie gaat naar een warm lan kunt u hier slagen voor een mooi korte mouwen overhemd van een gerenommeerde merk. Business overhemden in extra lange mouw overhemden.


John Miller heeft een ruim aanbod in extra lange mouw overhemden voor op kantoor. Je bent dan altijd perfect gekleed voor een nieuwe werkdag. Kies bijvoorbeeld voor blauwe overhemden of voor witte overhemden.


Deze staan altijd mooi onder een pak. OLYMP staat voor een perfecte pasvorm. Girav maakt de mouwen van deze overhemden net iets langer dan de gebruikelijke maten. Alle Girav overhemden met extra lange mouwen hebben een Modern Fit pasvorm.


Polo shirts korte mouw. Extra lange mouwlengtes en pasvorm. Niet alleen de mouwen zijn langer, maar ook het rugpand van deze shirts zijn extra lang, zodat ze tijdens het dragen mooi in de broek blijft zitten. De juiste mouwlengte speelt hierbij een grote rol. Ledûb biedt verschillende mouwlengte, waaronder de overhemden extra lange mouw.


Lange mannen met lange armen kunnen kiezen voor overhemden extra lange mouw. Dit overhemd extra lange mouw , wordt ook wel een overhemd met mouwlengte genoemd. Daarnaast brengen wij in het zomerseizoen een aanvullende modieuze collectie overhemden. Je kan een overhemd met korte mouw dragen in je vrij tijd of op vakantie maar het is ook geschikt voor zakelijke omstandigheden.


Met behulp van taillewijdte in centimeters kunt u uw maat bepalen. Met als doel voor u de goede maat te bestellen. Zodat u de beste maat grote maten overhemden selecteerd. Door middel van ons maatfilter kunt u makkelijk uw maat filteren.


Het overhemd is hét klassieke mannenitem en mag zeker niet ontbreken in een herengarderobe! Heren lange mouw overhemden. Combineer een overhemd met een stoere jeans en sneakers voor een casual look. Royall Twill No slim fit overhemd met extra lange mouw.


Deze overhemden zijn gemaakt van strijkvrij katoen. De meeste winkels hebben een niet hele grote collectie met extra lange mouwen, maar online inmiddels een grootte collectie gevonden. Een relatief nieuw merk mer overhemden met extra lange mouwen (centimeter). Deze extra lange mouw is ongeveer centimeter langer dan de standaard mouwlengte.


Zo steekt dus ook jouw overhemd een klein stukje onder je jasje uit, precies zoals het hoort. Nu vind jij dus ook het perfecte overhemd voor onder je colbert of kostuum. We hebben overhemden met extra lange mouw van de merken Ledub, Profuomo, Olymp en Hugo Boss.


Extra lange overhemden korte mouw

Maar helaas zijn deze gelijk ook extra groot in de andere maten: ruglengte, breedte, etc. Perfect voor de gezette man of de man die graag alle ruimte in een overhemd heeft, maar als u slank bent en graag modieus gekleed wilt gaan, raad ik u aan om een slim fit overhemd te kiezen. Bestel kleding online bij de beste webshops.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts