woensdag 15 juli 2015

Blauwe broek zwarte schoenen

Donkerblauwe pumps onder een skinny spijkerbroek zijn erg chique en maken je normale spijkerboek veel specialer. En natuurlijk bij zwart. Waar je ook voor kiest, met blauwe damesschoenen kies je zeker voor trendy! Bekijk het bord Blauwe broek van marjanneolt op Pinterest.


Blauwe broek zwarte schoenen

Bekijk meer ideeën over Blauwe broek , Blauw en Kleding. Dus bijvoorbeeld: ik trek een blauwe jeans met zwarte schoenen aan. Kan ik dan beter blauwe of zwarte sokken dragen?


Als je nog niet zeker bent van je talent om de juiste kleuren uit te kiezen kun je het beste voor analoge kleuren kiezen. Dan kun je dus bijvoorbeeld een rood colbertje bij een witte jurk dragen met oranje schoenen en tas. Of je zou een zwarte broek kunnen dragen met daarbij een donkerblauwe trui en een bordeauxrood sjaaltje. Blauw is een kleur die je goed in verschillenden tinten door elkaar kan dragen. Het is hierbij wel belangrijk dat de kleur van je broek en de kleur van je jasje niet te dicht bij elkaar liggen.


Deze combinatie werkt goed met een wit hemd en is goed af te stylen met zwarte of bruine schoenen. Natuurlijk helpt hierbij dat een blauwe broek een graag gezien kledingstuk is in ieders garderobe. Denk bij blauwe broeken niet direct alleen aan jeans.


Die maken wel een groot bestanddeel uit van het assortiment blauwe broeken , maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een lichtblauwe nette pantalon. Lichtgrijze kostuums zijn over het algemeen minder formeel dan blauwe kostuums, maar zijn net zo makkelijk te combineren met zwarte of bruine schoenen. Bij grijze pakken geven zwarte schoenen een meer zakelijke look. Draag je zwarte schoenen onder een grijs pak, dan kun je dit het best combineren met een wit overhemd.


Blauwe broek zwarte schoenen

Pak het eens anders aan en ga voor blauwe schoenen. Deze schoenen vragen duidelijk om lef, maar kunnen zonder te veel op te vallen een goede combinatie extra glans geven. Zo zijn blauwe schoenen en een blauwe riem een perfecte combinatie met een grijs pak.


Persoonlijk doe ik wel zwarte laarzen bij een bruine broek , maar geen bruine schoenen bij een zwarte broek. Bij zwart hoort gewoon zwart. Blauwe laarzen bij een bruine of zwarte broek ook niet.


Blauwe broek zwarte schoenen

Wel bruin en zwart bij een spijkerbroek. Om de outfit compleet te maken draag je een wit overhemd en een blauwe of rode stropdas en een paar nette schoenen. De blauwe broek kan variëren van een pantalon voor een formele look tot een stoere jeans voor een casual outfit. Ook top: zwarte schoenen in combinatie met wit of grijstinten.


Zwart op zwart is altijd goed. Ga je voor een meer casual look, verkies dan derbies boven oxfords. Meer over de verschillen tussen nette schoenen , lees je hier.


Pro-tip: laat deze schoenen het beste tot z’n recht komen met een slank gesneden broek. De herenschoenen van Manfield zijn stijlvol én van hoge kwaliteit. In de collectie vind je onder andere veterschoenen om te dragen naar kantoor, gespschoenen voor onder een kostuum, stoere boots, sportieve sneakers en comfortabele instappers.


Voor kantoormedewerkers en zakenvrouwen is de perfecte combinatie een blauwe broek met een witte of zwarte bovenkant. Het baadje wordt open gedragen. Het zwart-wit bereik behoudt de ernst van het uiterlijk en de blauwe kleur van de broek zal de ernst van het beeld verminderen. Bovendien zijn klassieke kleuren altijd in zwang. Met een paar casual veterschoenen kan je alle kanten uit.


Dit blauwe paar van Hugo Boss kan je bijna voor alle gelegenheden aan. De tijd dat je enkel geklede schoenen onder een kostuum kon dragen is al lang voorbij, probeer deze schoenen zeker eens uit onder een geklede broek. Maar nu draag ik die blauwe kledingstukken dus wel. Tijd om uit de comfortzone van de blauwe jeans te stappen mannen. Wij gaan je even laten zien hoe gaaf een grijze of zwarte broek kan zijn.


Vrouwen lieten zich natuurlijk niet zomaar dat comfortabele kledingstuk ontnemen. Coco Chanel was de eerste ontwerpster die vond dat vrouwen zich wel wat gemakkelijker mochten kleden. Jouw nieuwe schoenen , tassen en accessoires vind je bij Omoda.


Bekijk onze brede collectie van meer dan 2merken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts