vrijdag 3 juli 2015

Activiteiten strand zeebrugge

Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Zeebrugge. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd.


Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Zeebrugge beschikt over een rustig en mooi strand net ten zuiden van de zeehaven. Een mooi lang en breed zandstrand. Het strand is in totaal zo’n km lang en ongeveer meter breed. De stranden worden zomers dagelijks opgeruimd.


Wat te doen in Zeebrugge , België. Find what to do today, this weeken or in November. We have reviews of the best places to see in Zeebrugge. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Marinecomponent Zeebrugge.


Activiteiten strand zeebrugge

Havenrondrit en -vaart. Kinderanimatie Zeedijk. Handelsgebuurtekring Zeedijk. Op het strand van Zeebrugge combineer je deze activiteiten vlotjes, weg van de grote drukte die andere badplaatsen ’s zomers te beurt valt, maar met alle faciliteiten.


Het sportstrand beschikt over zeven terreinen en vijf outdoor fitnesstoestellen. Het grootste strand aan de Belgische kust? Dat vind je in Zeebrugge ! De beste musea in Zeebrugge , België. Zeebrugge is a beautiful place for a break at any time of year, with an endless sandy beach for walking, surfing or just relaxing in the sun. Its great infrastructure includes shops, sanitary facilities an of course, cafes and bars.


Iedere DINSDAG in juli en augustus. Combi busrondrit – havenrondvaart. Seafront, hoek Tijdokstraat en Vismijnstraat. Begeleid door een meertalige gids.


Elke donderdag in juli en augustus wordt het strand van Zeebrugge het decor voor een gratis openluchtbioscoop. Om 14u en 16u staat een kinder- en jeugdfilm i. JEF (Jeugdfilmfestival) op het programma, om 20u de avondfilm. Doordat het overgrote deel van Zeebrugge wordt ingenomen door de haven en diens industrie, is de dijk er behoorlijk klein en onbekend.


Je creëert ruimte voor allerlei watersporten. Zo heb je op het strand van Zeebrugge de (kite)surfclub Icarus. Je kan met je hond aan de leiband overal op het strand. Je hond mag in die periode ook loslopen. Let wel: enkel loslaten in de toegelaten zone (groene zone) die zich bevindt tussen het einde van de Dijk tot aan de grens met Blankenberge.


Ontdek een greep uit het grote evenementenaanbod en kijk waar je dit najaar heen moet voor leuke agendatoppers. Good availability and great rates. Book online, pay at the hotel. Zeebrugge Aan je favorieten toevoegen De dienst toerisme is gelegen in het nieuwe Badengebouw op de zeedijk, waar men ook de dienst Zon, Zee.


Zorgeloos en openbaar sanitair kan vinden. Activiteiten in Zeebrugge ? Bekijk de beschikbaarheid. Geniet van een zalige vakantie aan de Belgische kust in Zeebrugge. Penthouse La Naturale biedt uitzicht op zee en ligt in Zeebrugge , op ongeveer km van de haven van Zeebrugge.


Deze accommodatie aan het strand biedt toegang tot een terras, gratis privéparkeergelegenheid en gratis WiFi. Ons hotel in Zeebrugge ligt op twintig meter van het uitgestrekte zandstrand. Strandvakantie in Zeebrugge.


Trek dus direct je zwemkleding aan, neem je badhanddoek mee en stap het strand op. Jouw strandvakantie begint hier, in Zeebrugge. Om 9u aankomen is geen uitzondering op een warme dag. Er is een groot speelplein.


Het enige nadeel is dat het water heel erg ver is. Ook het klein strand van Jabbeke is een toppertje in de zomer, helaas wel drukker bezet dan Zeebrugge. Op deze pagina zal u actuele informatie vinden in verband met activiteiten die door de ouderraad samen met de school worden georganiseerd.


Activiteiten strand zeebrugge

Hebben jullie (klein)kindjes in de Roezemoes School, of zijn jullie geïnteresseerd in de leuke activiteiten die de Roezemoes samen met de ouderraad organiseert, dan moeten jullie zeker onze pagina liken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts