maandag 20 juli 2015

Speeddate vragen collega

Leer je collega ’s beter kennen met deze vragen. Sommige mensen vinden het gewoon niet nodig om alles met hun collega ’s te delen, anderen wachten tot ernaar wordt gevraagd. Sommigen vertellen het gewoon zonder erover na te denken. Hoe dan ook, om je collega ’s beter te leren kennen, volstaat een simpel ‘hoe is het?


Er zijn nog ongelooflijk veel vragen die je kunt stellen tijdens een speed dating als je goed nadenkt. Maar je moet proberen die vragen eruit te filteren die voor jou de belangrijkste zijn. Waarvan jij vindt dat het antwoord erop belangrijk is.


Onthoud ook goed dat als je jouw vragen vergeet, je date daarom geen slechte date is. Engelstalige speeddate neergezet om elkaar beter te leren kennen en het gesprek te starten. Ongeveer 1tot 1medewerkers leerden elkaar beter kennen tijdens een energieke speeddate.


Om iemand beter te leren kennen, bijvoorbeeld een collega , vriend of vriendin, tijdens een gewone date, een speeddate of bijvoorbeeld op Whatsapp? Dan kan onderstaande vragenlijst je vast helpen! Hier vind je namelijk onze bekende 1vragen voor een goed gesprek.


Uit leuke vragen komen de mooiste gesprekken. Iedereen heeft bijzondere en hilarische verhalen en eigenschappen en met de juiste vragen komen deze naar boven. Of je zoekt leuke vragen voor een date, wat ervoor kan zorgen dat deze meteen slaagt.


Dan beginnen de ‘dates’ en gaan de collega ’s elkaar gedurende korte gesprekjes aan de tand voelen over de verschillende onderwerpen. Gedurende de middag zullen verschillende rondes met gevarieerde opdrachten en vragen passeren. Elke ronde betekent een nieuwe gesprekspartner zodat iedereen elkaar spreekt gedurende de middag. Maak u klaar voor een speelse out of the box speeddate sessie vol dromen, muziek, complimenten en meer!


Ontmoet tot leuke dates van jouw leeftijd op avond! Met al ruim jaar speeddate ervaring en ontelbare successtories tot gevolg, is Speeddaten. Wil je graag eens bij een collega in de les gaan kijken? Met collega ’s een werkgroep oprichten? Of eens samen les geven?


Print dan deze tickets. Deel ze uit aan collega ’s of organiseer een speeddate op school. De leraren van het Koninklijk Atheneum in Etterbeek gingen alvast aan de slag.


Wanneer ben jij in je element in je werk? Het is veel handiger als je dan toch vragen stelt of ergens over praat, een onderwerp te kiezen die voor jou belangrijk is. Wat zijn jouw sterke punten? In een ideale wereld vroegen speeddate koppels als eerste aan elkaar: “Wat is het belangrijkste om van elkaar te weten?


In een nog idealere wereld bestond elke speeddate uit een ontzettend flirterig spelletje. Onze trainer neemt je mee in een speelse out of the box speeddate sessie, die verder gaat dan twee rijen stoelen en een paar vragenkaartjes. Maak je klaar voor een sessie vol leuke gesprekken, speelse opdrachten, dromen vangen, elkaars hand lezen, muziek, complimenten en plezier! Het spel Kennismakingskaarten bestaat uit vragenkaarten waarmee je elkaar het hemd van het lijf kunt vragen. Iedereen krijgt een kaart en stapt vervolgens op iemand af die ze niet goed kennen.


Ze stellen elkaar de vragen op de kaart, praten erover en gaan enkele minuten later door naar de persoon en de volgende vraag. Speeddaten met collega ’s: de meest effectieve manier om je teamleden écht goed te leren kennen. Toolkit ‘Hoe organiseer ik een speeddate ’ Inleiding Een speeddate is een ludieke en effectieve manier omraadsleden en wethouders kennis te laten maken met de informele zorg.


Speeddate vragen collega

Tijdens een speeddate vindt er een aantal korte gesprekken na elkaar plaats. Het zijn steeds gesprekken van maximaal tien minuten. De best presterende teams en organisaties hebben vaak één ding gemeen. De medewerkers kennen elkaar niet alleen goed op professioneel vlak, maar hebben ook op persoonlijk gebied een klik.


Je kunt namelijk altijd dieper gaan! Dit waren alle leuke, interessante vragen die je kunt gebruiken om iemand te leren kennen. Bijvoorbeeld tijdens een date!


Speeddate vragen collega

Gebruik deze originele vragen voor je vriend of vriendin. Elkaar beter leren kennen: Speed-date met je collega ’s! Met (ont)spannende vragen leert u uzelf maar vooral uw collega ’s beter kennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts