donderdag 16 juli 2015

Muziek vragen 2018

De man die we zoeken staat in geen geval langer bovenaan de vriendenlijst van Donald Trump, maar dat is ooit anders geweest. Bekijk hier quizvragen en antwoorden over muziek. Het kost niets en is dus geheel gratis.


Muziek vragen 2018

Je kunt de vragen uitprinten wanneer je zelf een quiz organiseert, of misschien ben je wel op zoek naar nieuwe vragen voor een spel waarvan je alle bijgeleverde vragen al kent. De leukste online quiz. Vragen en antwoorden over muziek.


Quizvragen voor jong en oud. Kwisvragen muzikanten en liedjes. Wil je de andere quizzers uitdagen met je eigen vragen ? Een leuke quiz met vragen over popmuziek.


Rustige rustgevende muziek voor in de klas Kinderliedjes Schrijfmuziek Achtergrondmuziek vrolijk. Het is een mix van vragen rond sport, politiek, actualiteit, film en muziek , bekende mensen, einde van de eerste wereldoorlog,… Je kan hiermee een leuke eindejaarsquiz maken! Kan je niet wachten op de Popquiz Marathon?


Of wil je nog wat extra oefenen? Dan hebben we hieronder een aantal online muziekquizzen op een rijtje gezet. Wat is jouw level van pop muziek expertise? Een nieuw jaar is daar, vol fantastische muziek. Tenminste, daar hoop je op.


Moeilijke en makkelijke kwisvragen over artisten, muziekanten, acteurs, hollywood. Vanavond nog snel even blokken voor het morgen om het echie gaat? Dat kan met behulp van de onderstaande websites, waar je online kunt oefenen. Mario en John treden samen op Dit is niet alleen live muziek. Houdt u van een spectaculaire show?


Als u een, of meerdere, van deze vragen met ja kunt beantwoorden, dan hebben wij van de Internationale Taptoe België iets moois voor u: een avondvullend programma met muziek , show én spektakel. Met als boegbeeld Compay Segundo, die u dadelijk aan het werk hoort, maakten zij de Cubaanse muziek immens populair. Enkele jaren geleden waren zij nog te horen op pukkelpop.


Buena vista social club. De vader van de reggae- muziek is een muzikant die op Jamaica is geboren. Hier kun je naar muziek zoeken die je gratis mag gebruiken. In het muziekbeleidbestand kun je zien welk Content ID-beleid wordt toegepast door auteursrechteigenaren van muziek. Afhankelijk van het beleid blijft je video live op , met advertenties.


De opbrengst gaat dan naar de eigenaren van de muziek. Meer informatie over het muziekbeleid. Ben jij een muzikaal persoon, of toch eerder niet? Test het hier, en kom het te weten! Een algemene kennis quiz en triviant vragen dat klinkt nog niet direct als enorm vertier en dat wil je met jouw pubquiz nu juist wel bereiken.


Muziek vragen 2018

Het doet je ontspannen of uit je dak gaan, helpt je om emoties te uiten, iets onder woorden te brengen, even alles los te laten of juist beter te focussen. Je persoonlijke muziekbestanden blijven beschikbaar in OneDrive. Muziek maken brengt iets in ons boven. Quiz 34: Gouden raad van tante Kaat. Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om dans of drama op te nemen (mavo-havo-vwo).


Elk jaar heb je een aantal activiteiten die bestaan uit een excursie, workshop of het bezoek aan een voorstelling. Deze quizes heb ik gemaakt met de geweldige tool : Speel de quizes met de kinderen op het digibord en laat ze antwoord geven met telefoons, tablets of computer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts