maandag 20 juli 2015

Na relatiebreuk weer bij elkaar

Na relatiebreuk weer bij elkaar

Weer bij elkaar komen na een breuk is helemaal niet zo raar als het misschien in eerste instantie klinkt. Het gebeurt regelmatig. Soms is het gewoon even nodig om wat afstand te nemen, een ‘time out’.


Je kan de ongevraagde adviezen van je vrienden en vriendinnen niet meer horen: ‘zou je dat nou wel doen? Wat komt er na een relatiebreuk ? Een paar decennia geleden, en zelfs een paar jaar geleden, hielden alle echtparen het met elkaar het hele leven vol, ondanks de ruzies die er konden zijn. Tegenwoordig is er veel veranderd en we zouden zelfs kunnen zeggen dat we bij het andere uiterste zijn beland. Als een stel voor de tweede keer voor elkaar kiest dan doen ze dat veel bewuster.


Je kent elkaar door en door, en hebt al het nodige meegemaakt. Dus wanneer je dan weer bij elkaar komt kies je ook echt voor elkaar. Met behulp van de technieken die je geleerd hebt uit de boeken Omgaan met liefdesverdriet en Hoe win ik mijn ex terug, zijn jullie weer bij elkaar. Nu jullie weer terug bij elkaar zijn na de scheiding zie je dat je relatie niet meer hetzelfde is als voorheen. Bij mij is het niet gelukt.


Hij wou niet meer waarop ik het contact helemaal heb verbroken. Na weken na het stappen toch weer bij elkaar geslapen. Veder niks aan het handje.


Daarna weken niet gezien alleen tegengekomen met uitgaan, en weer weken later begon hij alweer te smsen of we niet weer eens konden afspreken. Na maanden uit elkaar , na twee weken toch weer bij elkaar. Dat heeft een maandje geduurd en toch weer uit elkaar. Maar niet voor lang want kort daarna dus weer samen. Zij is telkens de persoon geweest die me afstoote maar ook weer aantrok en ik was daar toegankelijk voor.


Je kunt dus wel elkaar ontmoeten als de één bij de ander de kinderen ophaalt, maar je gaat geen uitgebreid gesprek aan. Je houdt het dus een beetje kortaf. Relatiebreuk : uit elkaar , en dan? Na een relatiebreuk of scheiding weer single zijn is moeilijk. Uit elkaar gaan is pijnlijk en extra verdrietig als er kinderen bij betrokken zijn.


Hoe om te gaan met de schuldgevoelens? Hoe kan de relatiebreuk verwerkt worden? Hoe verder nadat jullie uit elkaar zijn gegaan? Hoe moet het met de kinderen en met. Kan een ander de leegte die jij nu voelt weer opvullen?


In dat geval gaat het jou niet specifiek om je ex, maar om het hebben van een partner. Dan kun jij je pijlen beter gaan richten op een ander dan je ex. Tips om je weer beter te voelen na je relatiebreuk. Elke relatiebreuk is pijnlijk. De eerste prioriteit is dat jij de relatiebreuk moet verwerken.


Soms dooft een relatie helemaal uit, maar het kan ook voorkomen dat er weer naar elkaar verlangd wordt. Met de modules van deze e-training wil ik je helpen en steunen de breuk om te zeten in een gebeurtenis die leidt tot persoonlijke groei! Wanneer onze hersenen de verwachte respons niet krijgen, reageren ze door het beloningssysteem nog sterker te activeren. Diepe liefde, wilde woede, en toch weer bij elkaar ! Je ex die ineens weer vonken bij je aanwakkert.


Een optelsom van gedeelde herinneringen, vertrouwde conflicten en hernieuwd geluk. In de hoop dat jullie me een beetje kunnen adviseren of tips geven oid. Zoals jullie misschien al gelezen hebben in de titel, ben ik in een soort depressie terecht gekomen na een relatiebreuk. We hadden net maanden iets. Er zijn gezonde manieren om liefdesverdriet te verwerken, maar er zijn ook dingen die dit proces uitstellen.


Hou vertrouwen: ooit ga je een liefde vinden die beter bij je past, en dit alles zal een vervelende herinnering zijn. Na de eerste keer heb ik hier een topic geschreven, dat heeft toen wel geholpen. Ik was dol op mijn ex en hij op mij.


Na relatiebreuk weer bij elkaar

Alleen stopte dat bij hem na vijf jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts