donderdag 2 juli 2015

Instagram account verwijderen uit lijst

Als je de dienst niet meer gebruikt, of als je besluit dat je je content liever toch niet op het internet wilt hebben staan, dan kun je je account tijdelijk deactiveren of permanent verwijderen. Als je account is ingesteld op privé, kun je mensen verwijderen uit je lijst met volgers. Dit doe je door rechtsonder op je profiel te drukken. Selecteer een optie in het vervolgkeuzemenu naast Waarom wil je je account verwijderen ? De optie voor het permanent verwijderen van je account wordt pas weergegeven nadat je een reden hebt geselecteerd in het menu. Meld je via het web aan bij instagram.


Je hoeft hier uiteraard geen reden te geven. Als je geen reden wilt geven, dan duid je de eerste keuze aan uit de lijst. U moet dus een browser gebruiken om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt dus je account tijdelijk op inactief zetten.


Er verschijnt een zoekbalk waar je vervolgens je eigen naam invult. Als jouw account tevoorschijn komt, weet je dat diegene jou volgt! De namen die bovenaan de lijst staan voordat je iets in de zoekbalk invult, zijn personen uit de volgend- lijst die interessant voor jou zouden kunnen zijn.


Instagram tijdelijk uitschakelen. Click or tap Permanently delete my account. Log back in as the account you want to delete and follow the directions above. Aangezien er steeds meer duidelijk wordt over de impact van sociale media op onze mentale gezondheid besluiten sommige mensen hun account op het fotoplatform op te zeggen.


Met de update is het straks niet alleen voor privé- accounts , maar ook voor openbare accounts mogelijk om volgers te verwijderen. In onze grote lijst vind je vele instagram namen van bijvoorbeeld jongens en meisjes uit jouw omgeving. Je eigen instagram naam plaatsen. Binnen enkele minuten registreer je ook je eigen account en plaats je gemakkelijk je eigen instagram naam. Je krijgt nu een scherm met de betreffende foto of video.


Instagram account verwijderen uit lijst

Klik op de foto of video. Maak een back-up van je persoonlijke gegevens wanneer je dit nog niet gedaan hebt. Ga op je toestel naar Settings of Instellingen en kies vervolgens voor Accounts en Sync of Account en Synchronisatie.


Tap Unlink Account (iOS) or Unlink (Android). Wil je van je account af, dan moet je enorm goed zoeken want ze hebben liever niet dat je gaat. Dit ziet eruit als een veelkleurig camera-icoon.


Instagram account verwijderen uit lijst

Wat kan ik eraan doen ? Tik (of klik) bovenaan op ‘ Verwijderen ’. Opmerking: als je account is ingesteld op privé, kun je mensen verwijderen uit je lijst met volgers. Hoe kun je op instagram jouw volgerslijst verbergen voor anderen (dus dat alleen de beheerder van het account je volgers kunnen zien). Stap 2: kies de volger die je wilt verwijderen Ga naar je profiel en tik op je volgers (scherm 1). Druk op het Safari-pictogram Instellingen, die u kunt vinden in de rechterbovenhoek. Kies ‘Voorkeuren’ uit de lijst.


Het profiel dat u volledig verwijderd uit de lijst met contactpersonen van de vrienden. Goe in een notendop, uw account is volledig onzichtbaar, en er is geen terugkomend op het. Je verliest alle berichten, contactpersonen, enz. Iedereen mag meedoen, er zijn geen restricties. Het ontdekken en ontmoeten van nieuwe mensen op instagram was nog nooit zo makkelijk als nu.


Steeds meer mensen genieten van een Netflix account , waar je heerlijk je series kunt bekijken zonder bang te zijn dat Brein of Dutch Filmworks je gaat aanpakken voor illegale praktijken. Softwareontwikkelaars Zach Allia heeft een lijst online gezet met het verlies voor. De meeste accounts uit de top 1zijn.


USB Mics - We Figured Out Which One You Should Buy? Blue Yeti, HyperX Quadcast, Razer, and Samson) - Duration: 25:16. Als je wil opvallen tussen alle advertenties moet je dus origineel zijn en alle trends en ontwikkelingen bijhouden.


Iconosquare is de bekendste en de beste. Deze applicatie is echter alleen te gebruiken in een webbrowser. Sta jij er nog niet bij? Zorg dan direct dat je een gratis account aanmaakt zodat anderen jou ook kunnen vinden!


Dagelijks groeit onze lijst nog erg hard. Dit komt omdat we maandelijks meer dan 50. Wil je je account verwijderen bij online diensten en apps?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts