vrijdag 10 juli 2015

Spotify inloggen lukt niet

Je kunt als volgt achterhalen of je een van de twee hebt gebruikt. Als ik me wil registreren wordt aangegeven dat mijn mailadres al in gebruik is. Houd er rekening mee dat je gegevens mogelijk worden overgedragen naar een land buiten de EER, zoals staat beschreven in ons privacybeleid. Laat het me weten als je nog iets anders nodig hebt! Mijn gebruikersnaam en wachtwoord worden niet meer geaccepteerd.


Sinds drie weken kan ik niet meer inloggen binnen spotify. Lees alles over functies, hoe je problemen oplost en antwoorden op je vragen. Alles wat je nodig hebt om altijd van muziek te kunnen genieten. Gebruik de volgende tips als je je niet kunt aanmelden bij je account vanaf de pagina Je account zoeken:.


Ik kan helaas ook niet inloggen op spotify premium. Hoi Willem Jan, welkom op het forum! Ik heb een melding aangemaakt voor een specialistische afdeling zodat zij kunnen kijken wat er precies aan de hand is. Zodra ik daar meer duidelijkheid over heb deel ik het met je! Er is totaal geen enkele mogelijkheid om met spotify in contact te komen om dit op te lossen.


Naar mijn weten dit nog niet geactiveerd dus vraag ik een nieuwe activeringscode aan. Hierin krijg ik de melding dat mijn nummer of e-mail adres niet bekent is. Maar dat zou nu een Belgische moeten zijn en nu plots begin ik weer zulke meldingen te krijgen.


Na vijf keer inloggen lukt het dan, soms is een reset nodig. Hierdoor kun je vrijwel direct inloggen op Spotify. Daarna eerst de Sonos app er weer opgezet en de spotify dienst aangezet. Volgens de voorwaarden ondersteunt Sonos dit niet.


Zitten allemaal in het zelfde netwerk. Het account is hetzelfde. Controleer best eventjes of je wel de juiste gegevens hebt ingevuld. Met zo’n account kunnen maximaal zes gezinsleden de dienst voor € 1per maand gebruiken. Diverse gebruikers die een familie.


Als dit een (beveiligd) HTTPS-adres is, klikt u op Extra en vervolgens op Internetopties en Geavanceerd. Als ik wil inloggen krijg ik de melding de webpagina kan niet worden weergegeven. Indien het probleem blijft bestaan, controleer uw browserinstellingen. Als je dit allemaal hebt en het lukt nog steeds niet zul je ons inderdaad meer moeten informeren wat er dan precies niet lukt.


Spotify inloggen lukt niet

De cursor kan ik wel bewegen over het scherm maar ik kan niet in het vakje terecht komen waarin het wachtwoord moet worden ingevuld. Bij meer informatie staat o. Bij het opstarten van mijn pc met Windows verschijnt na het bekende plaatje met de grot en zee, het scherm waarin je je wachtwoord kan invullen. Daardoor kan ik dus niet het wachtwoord intoetsen. Er komt steeds een melding op dat ik volgens het verkeerde adres, huisnummer enzovoort inlog terwijl het bij de andere wel lukt met die inloggegevens. Spotify scherpt de controle op familie-accounts aan.


In MijnKPN beheert u eenvoudig uw abonnementen, facturen en persoonlijke gegevens. Uw gegevens worden opgehaald. Log direct in, daarna kunt u aangeven welke abonnementen of diensten van KPN u gebruikt. Dit kan enkele seconden duren. We herkennen u op dit apparaat.


Niet alle tips werken met een gratis abonnement. U wordt veilig ingelogd. Bij de nieuwe abonnementen van KPN betaal je alleen voor wat je gebruikt. Als het menupictogram niet wordt weergegeven in de linkerbovenhoek, tikt u op Terug totdat het app-startscherm wordt weergegeven. Tik op het account dat u wilt gebruiken.


Bekijk de naam en het e-mailadres van het gebruikte account bovenaan het scherm. Ja ik ben ingelogd en heb mijn premium account is gekoppel maar nergens de mogelijkheid om spotify als default in te stellen. Volg de stappen om je account te herstellen.


Maar als het al een tijdje geleden is dat je je account hebt verwijder kun je mogelijk niet de gegevens in je account herstellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts