woensdag 8 juli 2015

Mooie zinnen over het leven

Gezegden, citaten en spreuken die zo uit het leven gegrepen zijn. Mooie zinnen over het leven. Je leven vereenvoudigen, is het moeilijkste wat er is – Yvon Chouinard. Leer je leven per minuut te leven. Laat het leven ook eens van jou genieten.


Het leven snelt voorbij aan wie in haast reist – Sean Russell. Als het leven een wonder is, moet de dood een terugkeer zijn naar de normale toestand. En uiteraard houden we daarbij goed in de gaten welke zinnen het meest populair zijn.


Welke wijsheden over het leven het beste gewaardeerd worden. Ik heb de mooie teksten over het leven bij elkaar geraapt en heb ze onderverdeeld in vijf duidelijke categorieën. De volgende zinnen zijn zo uit het leven gegrepen en zitten vol motiverende, wijze woorden. Ook als je op zoek bent naar het doel in je leven kan je deze mooie levensteksten lezen.


Mooie zinnen over het leven

Het is niet altijd even gemakkelijk om op deze teksten te komen. Bekijk hier de teksten over het leven. Het belangrijkste in het leven van een mens is een goede gezondhei veel belangrijker nog dan bijvoorbeeld geld.


Levensteksten met anderen delen? Dat hebben veel mensen pas veel te laat door. Een mooie korte tekst over bijvoorbeeld de liefde, geluk, vriendschap of het leven.


Ontdek hier mooie teksten van o. Coelho, Goethe en John Lennon. Niet voor niets dat er daarom zoveel wijze spreuken over het leven zijn. Over het leven zijn ontzettend veel wijze spreuken en teksten van bekende personen maar ook van onbekende personen.


De kracht van een korte tekst over het leven zit in de lengte van de tekst en natuurlijk de diepere. Raad van een wijze oude man: als je naar het toilet gaat, vergeet dan niet eerst je broek omlaag te doen. Samen maken we familie.


Mooie zinnen over het leven

Familie is voor altijd. Je gaat door het leven en vraagt je af waar het allemaal over gaat, maar aan het eind van de dag draait het allemaal om familie. Ben je op zoek naar mooie teksten en spreuken over alle dingen en gebeurtenissen in het leven ? Op deze pagina vind je de mooiste en origineelste teksten die je kunt gebruiken tijdens mooie maar ook moeilijke momenten. Teksten over het leven.


Deze levensmotto’s of life motto’s zijn in het Engels. Hieronder zie je een lijst met een aantal mooie levens motto’s. Plaatjes van alles wat.


Je bent in dit leven gekomen om alles te leren over wie je bent. Dus doe je voordeel met je ondervindingen. Haast je niet om vooruit te komen. Je moet nú van het leven genieten. Eenzaamheid is een gesteldheid van de geest.


Je hebt geen andere mensen nodig om van jezelf te houden. Verwacht niet dat het leven rechtvaardig is. Welkom op deze pagina ) ~ Voel je (altijd) vrij om te delen ~ Tiener meiden online leuke dissende en mooie zinnen.


Mensen acteren hoog, maar leven laag. Spreuken en mooie teksten over het leven. Door anderen geschreven of mij.


Heb je zelf ook leuke zinnen of teksten in het Spaans plaats ze dan gerust onderaan deze pagina. Nederlands woordenboek Woorden. Iedereen leeft zijn eigen leven en komt daarbij allerlei mensen en gebeurtenissen tegen op zijn of haar levenspad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts