woensdag 11 november 2015

Vakantiehuis met binnenzwembad ardennen

Ook voor vakantiehuis met binnenzwembad , privé sauna, jacuzzi en uitzicht op zee. Huisjes en vakantiehuizen met binnenzwembad. Vakantiehuizen met binnenzwembad in de Ardennen. In de zomer kan u genieten van de grote schuiframen. Een fantastisch luxe vakantiehuis met fijne wellnessfaciliteiten.


Het verwarmde binnenzwembad , de jacuzzi en de sauna zorgen ervoor dat u heerlijk ontspant! De villa ligt in een landelijke en rustige omgeving. Vanuit de woonkamer en keuken heeft u een mooi uitzicht naar buiten. Indien u een vakantiehuis met binnenzwembad in de Ardennen zoekt voor een grote groep, bijvoorbeeld voor 2 of personen, kan het beter zijn een groepsaccommodatie Ardennen met overdekt privé zwembad te huren.


Vraag ons om extra informatie. Het is ook mogelijk een vakantiehuis met binnenzwembad in de Ardennen voor een grote groep te huren. Luxe vakantiewoning met verwarmd binnenzwembad , sauna en jacuzzi.


Een vakantiewoning met een privézwembad in de prachtige Ardennen ? Dat kan, want Ardennes Relais heeft allerlei vakantiewoningen beschikbaar met een zwembad. Dit vakantiehuis wordt niet voor niets beoordeeld met een gemiddeld! Het is een fantastische vrijstaande villa met binnenzwembad , sauna, open haar tafelvoetbal, een airhockeytafel, darts en een fitnessruimte! Boek nu uw ideale vakantie in de belgische ardennen met ARDENNE RESIDENCES!


Virtuele tours beschikbaar! Als je denkt dat het niet fijner kan dan vakantie vieren in een mooi vakantiehuis , dan zit je ernaast. Soms is wat extra luxe heel fijn. Wat ons betreft krijg je bij een vakantiehuis met binnenzwembad bijvoorbeeld echt dat ultieme vakantiegevoel! Het water is altijd heerlijk warm.


Met een vakantiehuis met eigen zwembad geniet u van rust en privacy op uw vakantiebestemming. Begin de dag met een frisse duik of geniet van een ontspannen middag aan uw eigen zwembad! Beleef de Italiaanse manier van leven tijdens uw onvergetelijke vakantie: Viva Italia!


Groot vakantiehuis met zwembad in de Ardennen , dicht bij kuuroord Spa, Le Tri Renard. Dit luxe landhuis met binnenzwembad is geschikt voor tot personen en heeft slaapkamers en een grote, omheinde tuin. Dit betekent dat je dezelfde vakantiewoning onder dezelfde boekingsvoorwaarden aangeboden krijgt, maar voor een lagere prijs vergeleken met andere aankomstdata in deze periode van maanden.


Korting: Er is een speciale korting op deze vakantiewoning toepasbaar op de door jou geselecteerde aankomstdatum. Fantastische vakantiehuizen in de Ardennen met privé zwembad. Bent u op zoek naar een mooie villa, of een vakantiehuis in de Ardennen met privé zwembad? Basic Travel biedt u prachtige villa’s en vakantiehuizen met zwembad in de Ardennen , soms met indoorbaden, soms met verwarmde baden. Gaat u met meerdere gezinnen, met opa en oma of een groep vrienden op vakantie, dan wilt u natuurlijk het liefst een groot vakantiehuis zodat iedereen het naar zijn zin heeft.


In dit fraaie gebied staan prachtige vakantiewoningen met privé zwembad. Landhuis Isamar is een luxe vakantiehuis met verwarmd zwembad en gelegen in de Belgische Ardennen. Het is de ideale vakantiebestemming voor families, groepen en bedrijven tot maximum personen.


Vakantiehuis met binnenzwembad ardennen

Dit 4-sterren vakantiehuis voor personen, met name geschikt voor grote familiereünies, biedt een luxe uitrusting en is gelegen in een idyllische omgeving nabij Rendeux, in het hart van de Ardennen. Het uitgaansleven in studentenstad Leuven staat ook zeer goed bekend. Dit is een prima stad om de Belgische eet- en drinkcultuur beter te leren kennen. Al met al heeft u veel mogelijkheden tot activiteit en ontspanning als u een van onze vakantiehuizen met zwembad in België boekt. Geniet van een prive zwembad.


Lekker relaxen op een van de terrasjes, of bij wat minder weer gezellig in de veranda met uitzicht op de mooie tuin of knus bij de houtkachel. In de Belgische Ardennen te huur een chalet, kasteel, villa met jacuzzi, zwemba sauna of mobiele hottub, vakantiehuis , groepshuis of hotel. Vele kastelen, vakantiehuizen, groepshuizen en hotels op onze website van tot personen. Je hebt het hele huis en zwembad voor jou alleen en kunt op ieder moment van de dag in het zwembad plonsen, hoe fijn is dat. En als het buiten koud en nat is, geniet je des te meer van je vakantiehuis met privezwembad.


Vakantiehuis met binnenzwembad ardennen

Huur een vakantiehuis met zwembad via villapiscine. Kiezen voor een vakantiehuis met privé binnenzwembad in de Ardennen betekent uiteraard dat jij wil genieten van het comfort dat een vakantiewoning te bieden heeft. Behalve deze luxe voorziening kan je er natuurlijk van verzekerd zijn dat deze villa ook is voorzien van alle andere moderne gemakken. Wil je na een zware wandeling in de bossen van de Ardennen even helemaal ontspannen?


Suggesties advies en hulp met het vinden of boeken van een huisje? Uw zoektocht begint op Zoek en boek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts