donderdag 12 november 2015

Clouseau sportpaleis 2020

Clouseau sportpaleis 2020

The lack in global popularity may be due to the fact that the sing in Dutch, with a few English songs thrown into the mix. The seller mentioned above is an officially recognised point of sale. Do not buy tickets from mala fide sellers. Koen en Kris spelen met veel plezier vierde concert. Extra show op vrijdag januari.


Tele Ticket Service uses cookies to provide you with an optimal user experience. We also use these cookies and similar technologies to record the surfing behaviour of our web visitors. Sportpaleis Antwerpen - Merksem. It is a multipurpose hall where concerts, sporting events, festivals and fairs are organized.


Tijdens zijn werk voor de lokale radio Ro in Sint-Genesius-Rode imiteerde Bob Savenberg vaak het typische accent van dit personage. Om de vraag van de vele fans voort te kunnen beantwoorden, kondigde organisator PSE-Belgium een extra show aan op woensdag december. Gisteren waren voor het concert van. Mét als record het concert in Het Depot op maar liefst minuut tijd!


Clouseau sportpaleis 2020

K people interested and 5people going. Uiteraard brengt die hem ook weer naar Vlaanderen. Op november stelden ze zich voor in een bomvol Cultureel Centrum in Sint-Genesius Rode.


Waar ze maar een paar eigen nummers speelden. Ik vind het geweldig om volgend jaar weer op te treden in Amsterdam en Antwerpen. De Nieuwjaarsconcerten zijn altijd heel bijzonder vanwege de feestelijke sfeer. Alle fans worden uitgenodigd om mee te bewegen tijdens CLOUSEAU DANST!


De liedjes zijn ook zo tijdloos qua tekst en muziek dat je er moeiteloos weer in weg droomt. Met het Poolse park, Majaland Kownaty, sleepte Plopsa zopas een. Deze keer concerten in het totaal.


Gelukkig zorgen Koen en. Reverze is een van ’s werelds grootste indoor hardstyle-events, bekend om z’n waanzinnige show en hoogtechnologische productie. Hij staat ondertussen jaar in het vak maar is ambitieuzer dan ooit. Jan Smit denkt vooruit en bouwt verder aan zijn indrukwekkende carrière.


De grootste hits kennen we natuurlijk allemaal, maar er zijn ook heel wat feitjes die. De band rond de gebroeders Wauters zal daarom dit najaar starten met een nieuwe concertreeks. De première hiervan gaat door op oktober in het Plopsa Theater in De Panne. Vandaag, jaar na ‘Brandweer’, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje. We zagen boven, onder, links en rechts de gehele set - en die was toch circa twee uur dertig lang.


Mensen dansen, genieten, meebrullen. Clouseau : dingen die je nog niet wist. Tot maart touren ze hiermee nog in Vlaanderen en Nederland. De beste manier om alle fans te bedanken én om de aandacht te vestigen op datgene waar het al die jaren om draaide, namelijk de songs. Maar ze vieren hun 100ste sportpaleis concert!


Hun 1ste 10Xwas dan ook hun 100ste in jaar en ze hebben hun 10de Nederlandstalige album uitgebracht dus dat wil zeggen 10(jaar) X (albums) = 1sportpaleizen ! Deze editie krijgt toepasselijk de naam De laatste ronde en wordt een best of-show, aldus het persbericht. And to put the amazing songs that were written for years to put in the spotlight. Eenvoudig, veilig en gratis. The singer performed Saturday night for more than hours of hits from the ‘Roof Of The World’ and ‘One Moment In Time”. Het nieuwe album en de tournee komen er binnen een paar maanden aan.


Eerst vallen de broertjes de hitlijsten aan met hun langverwachte nieuwe single.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts