donderdag 19 november 2015

Serviceflat kopen kapellen

Vind serviceflat kopen. In onze serviceflat s kiest u zelf wat u nodig hebt en welke zorg u wenst. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Onze hoteldienst met restaurant, onderhoud en persoonlijke service biedt u alle luxe en comfort van thuis en meer. In Residentie Lindenhof, in een groene woonwijk bij het centrum van Kapellen , bieden wij u deze verzorgde serviceflat aan. Het appartement heeft veel lichtinval en een aangenaam terras.


De keuken en de badkamer werden reeds vernieuwd. Serviceflat op de 4de verdieping in residentie Lindenhof gelegen in een mooie en aangename groene omgeving op wandelafstand van het centrum, opp = m² met woonkamer, eenvoudig ingerichte keuken, vernieuwde badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet, één slaapkamer en een terras, hier geniet u van hoteldiensten en medische bijstan basispakket = 2per persoon. Residentie Lindenhof ligt in een aangename woonwijk in het centrum van Kapellen , één van de meest gewaardeerde gemeenten in de regio van Antwerpen.


In het mooie salon komen veel residenten ’s namiddags samen genieten van een babbel bij een lekkere tas koffie of thee. Als je er (op lange termijn) zelf in kan wonen, is dat uiteraard een pluspunt. Wie zich (nog) niet geroepen voelt om zelf in een serviceflat te wonen, kan deze in afwachting dus netjes verhuren. Vooral serviceflats gelegen op een gunstige ligging en met voldoende voorzieningen in de buurt, kunnen een interessante belegging zijn.


In Knack Plus Magazine wordt aangegeven dat je best rekening houdt met kosten rond de €150voor de aankoop van een serviceflat. Lees meer: Het kopen van een serviceflat – investeren in de vergrijzing. Wat je voor dat bedrag krijgt is een moderne en volledig afgewerkte flat die óók tijdens de koop qua onderhoud wordt verzorgd. Serviceflat op de 1ste verdieping in residentie Lindenhof gelegen in een mooie en aangename groene omgeving op wandelafstand van het centrum, opp = m² met woonkamer, eenvoudig ingerichte keuken (te moderniseren), vernieuwde badkamer met inloopdouche en wastafel, apart toilet en één slaapkamer, hier geniet u van hoteldiensten en medische bijstan basispakket = 2per.


Alle info over Residentie Lukas - serviceflats. De grote ramen en uitnodigende terrassen zorgen voor veel licht en een gevoel van luxe en ruimte in Residentie Lukas. Wat u nodig hebt, verandert doorheen de tijd. Misschien wilt u compacter gaan wonen, zodat u minder werk heeft in het huis. Alles op dezelfde verdieping, handig.


Een serviceflat of assistentiewoning houdt daar rekening mee. U leeft bovenal zelfstandig en kiest zelf in welke mate onze medewerkers u helpen. In plaats van een beleggingsproduct te kopen bij de bank, kunt u investeren in een serviceflat. Dan geniet u nu van de huuropbrengst en later van het appartement plus de dienstverlening. Huur de serviceflat van uw keuze.


Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen. Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden. U sluit dan een huurcontract af en betaalt maandelijks de huurprijs. De huurprijs hangt net zoals de koopprijs af van het type flat.


Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur. Stel je bent van plan om een serviceflat te kopen in Antwerpen of Amsterdam. Dan spreekt het voor zich dat je enkele projecten van residenties met serviceflats met elkaar gaat vergelijken. Je dient niet alleen te kijken naar een eventueel verschil in de aankoopprijs van zo’n serviceflat.


De officiële website van de gemeente Kapellen. Een digitaal loket, meer dan 1paginas informatie en een kalender, allemaal tot uw beschikking. Op wandel na hondenwijding in Kapellen zondag.


Serviceflat kopen kapellen

ToverWijzer kan school niet kopen. Een assistentiewoning (ook wel ‘ serviceflat ’ genoemd) is een plaats waar senioren volledig zelfstandig kunnen wonen. De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn.


Prins Kavelhof in het hart van de gemeente. Waar men vroeger huisvesting voor ouderen voorzag op plaatsen waar het enkel rustig wonen is, gaat men nu op zoek naar locaties in het centrum van een gemeente, vlakbij voorzieningen en midden in het gemeenschapsleven. De kleine letterkes zeer goed lezen.


Niemand kan u de garantie geven dat u altijd huurinkomsten gaat hebben. Misschien zet de projectontwikkelaar dat zelfs op papier, maar meestal bestaat die vennootschap niet meer als het project is afgerond. Dan heeft u niets aan die overeenkomst.


Eigendom of financieel recht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts