dinsdag 24 november 2015

Serviceflats te koop belgie

Vind te koop serviceflats. Serviceflats te koop in Antwerpen. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Bekijk onze tips en het aanbod! Andere termen, zoals serviceflats , zijn niet officieel.


Wilt u een woning met zorgondersteuning huren of kopen, ga dan altijd goed na of het om een erkende assistentiewoning gaat, welke termen er daarnaast ook gehanteerd worden. Er zijn ook nog andere zaken waar u op moet letten als u een assistentiewoning uitkiest. Zijn er winkels in de buurt? Bovendien maakten we ook nog een overzicht van allerlei tips en inzichten die je kan toepassen wanneer je op jacht gaat naar serviceflats te koop.


De markt dreigt op langere termijn oververhit te geraken. Momenteel is de vraag groter dan het aanbo maar er worden in snel tempo serviceflats bijgebouwd. Wanneer het aanbod op termijn hoger wordt dan de vraag, kan het minder aantrekkelijk zijn om een serviceflat te bezitten wanneer je ze zelf niet bewoont. We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen bij de opendeurdag in Ten Eeckhoute. Bij ons kunnen senioren blijven genieten van het leven op de manier die hen het beste past, met 24u per dag beschikbare zorg.


Serviceflats te koop belgie

Dankzij onze jaar ervaring weten we bij Armonea als geen ander wat belangrijk is voor onze bewoners. Voor beleggers houdt dit in dat investeren in assistentiewoningen of serviceflats uiterst aantrekkelijk kan zijn. We geven een overzicht van de kosten om een assistentiewoning of serviceflat te kopen en hoe je aan de slag kan gaan met beleggen in deze woonvormen. Lees meer over de koop en huur mogelijkheden op onze website. Hier kan u de grondplannen bekijken van alle serviceflats.


Wij hebben namelijk alles voorhanden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In onze ruime serviceflats , die u naar wens kunt inrichten, voelt u zich meteen thuis. Gezien het overweldigend succes van Hof van Gan Fase is nu ook de verkoop van start gegaan van extra serviceflats in Hof van Gan Fase 2. Het grote voordeel van de serviceflats is dat er op dit moment al een hoop vraag naar is en dat dit in de nabije toekomst waarschijnlijk zo zal blijven.


We hebben op dit moment te maken met een vergrijzing, wat ervoor zorgt dat er eigenlijk alleen maar meer ouderen bij zullen komen. Residentie Ten Eeckhoute - Residentie met diensten, gelegen in het hart van Brugge, en omgeven door een unieke tuin. Mooie serviceflat op de gelijkvloerse verdieping met zicht op zijtuin.


Zoekmachine voor alle vastgoed. Zimmo geeft je toegang tot een enorm aanbod immozoekertjes te koop en te huur in BelgiĆ«. Of je nu een huis, appartement, kot, grond of kantoorruimte zoekt dankzij ons netwerk van makelaars en notarissen vind je het zeker. Modern wonen met het comfort van diensten en zorg, krachtiger valt Frederickxhof in Lummen niet samen te vatten. De woonzorgcampus bestaat uit een woonzorgcentrum (kamers en zorgstudio’s) en serviceflats (of“assistentiewoningen”).


Serviceflats te koop belgie

De residentie omvat serviceflats en bevindt zich in een oase van groen en is tevens centraal gelegen in de nabijheid van het Meiser plein. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Assistentieflats te Koop en te Huur in het hartje van Gent! Ontdek onze serviceflats in Paal!


Dan zit u goed bij Huize Romi bvba! Huize Romi is een bvba, gesticht en geleid door Carla Kennis, een ervaren zorgverstrekker wiens doel het is om elke zorgbehoevende een verzorgingspakket op maat te bieden. Om dit te realiseren wordt ze omringd door een professioneel team geschoolde verpleegkundigen. Meer dan jaar ervaring in immo. Nu meer dan projecten om te ontdekken ! Gedeelten van deze pagina.


Hulp voor toegankelijkheid. Appartement te koop in Tielt - slaapkamers - 70m² - Vraag ons om advies. Drie erkende serviceflats in het centrum van Tielt, alles op wandelafstand bereikbaar.


Het is mogelijk een ondergrondse staanplaats aan te kopen (EUR 200) waarvan de gezamelijke ondergrondse ruimte wordt afgesloten met een automatische poort. Denkt u er aan uw eigendom te verkopen? Immo Plees is uw makelaar in regio Beringen, Heusden en omstreken. We kennen de regio op ons duimpje en zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van woningen, appartementen, gronden,. Armonea, de op een na grootste rusthuisuitbater in ons lan staat te koop.


Dat vernam De Tijd van meerdere bronnen. De eerste biedronde zou al achter de rug zijn. Het prijskaartje kan oplopen tot een half. Volgens een artikel in de Tijd ligt de vraagprijs boven het half miljard euro.


Armonea baat in BelgiĆ« rusthuizen, serviceflats en residenties uit waarin 9. Prachtige villa in opbouw gelegen op een perceel van 600m² in de rustige doodlopende te Diest ! De woning is zelf nog af te werken naar eigen interesse. Een andere manier om te investeren in serviceflats is een financieel recht te kopen op een deel van een serviceflatcomplex. Concreet investeer je een bepaalde som geld voor een langere periode, meestal jaar.


Het gaat dan eerder om een financieel product te vergelijken met een obligatie. ERA heeft opbrengsteigendommen te koop in Hasselt. Residentie Askoy II is een kleinschalig appartementsgebouw met een topligging in het centrum van Oostduinkerke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts