vrijdag 27 november 2015

Onbekend nummer achterhalen telenet

Ken je wel het nummer , maar weet je niet wie precies achter de ongewenste oproepen zit? Dan kan je klacht indienen bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie. Zij zoeken dan de gegevens van de beller voor jou op.


Je neemt nadien best ook nog contact op met de politie. Opgelet: werd je gebeld vanuit het buitenlan of via nummers van. Iedereen krijgt af en toe wel eens telefoon of een bericht van een onbekend nummer , en ook al weigeren veel mensen dan op te nemen, willen we natuurlijk wel weten wie je wou bereiken. Het vaste nummer van uw laatste beller kunt u achterhalen met Ken-Je-Beller (als het een gekend nummer is).


Vaak zijn we te laat met opnemen, en als we op tijd zijn horen we niks aan de andere kant van de lijn. U ontvangt vervolgens een document met de identiteit van de eigenaar van het nummer - deze kan verschillen van de beller - en indien u dat wenst, kunt u dan klacht indienen bij het politiebureau in uw woonplaats. Internet - Telenet TV met digibox - bellen met alle toestellen - met of zonder mobiele data. Je hoort het telefoonnummer (behalve bij een geheim nummer ), de datum en het tijdstip van de laatste oproep. Onbekend nummer achterhalen of blokkeren Het wordt door veel mensen als zeer vervelend ervaren wanneer je door een onbekend nummer wordt gebeld.


Vooral wanneer de persoon niet spreekt of direct ophangt kan dit een onbehaaglijk gevoel geven. Wanneer je het idee hebt dat je door een anonieme beller gestalkt wordt kan het zelfs als bedreigend. Nu weet u hoe u onbekend kan bellen, let er wel op dat je eigenlijk nooit helemaal anoniem bent.


Je provider zal altijd je nummer kunnen achterhalen , haal het dus niet in je hoofd om mensen lastig te vallen met deze functie aangezien je nummer net zo makkelijk bij de politie kan aangegeven worden door je provider zelf. Op een gegeven moment, wanneer je genoeg gegevens hebt verzamel kun je naar jouw provider bellen en dit doorgeven. Mijn ouders werden jaaren geleden tientallen keren per week zowel dag als nacht gebeld door een onbekend nummer.


Als het echt stalken wordt kan je of via de provider of via de politie proberen het nr te achterhalen. Als het nr wel in je display staat kan je het proberen te googelen. Misschien ziet u meer klachten voorbijkomen of staat het nummer al bekend als frauduleus. Als dit het geval is, dan kunt u het nummer blokkeren en uw provider informeren.


Providers hebben namelijk de mogelijkheid om een buitenlands nummer van criminelen voor al haar gebruikers te. Met onze omgekeerd zoeken tool kun je erachter komen wie er achter het nummer schuilgaat en wat de bijhorende gegevens zijn. In de meeste gevallen zoeken we juist naar een telefoonnummer, maar het kan ook voorkomen dat je juist de gegevens achter een telefoonnummer wilt achterhalen.


Dit noemen we omgekeerd zoeken, oftewel zoeken op nummer. Apple deed er liefst 2dagen over om de toepassing van het. Soms wordt je wel eens gebeld door een onbekend nummer , of heb je een gemiste oproep van een nummer die jij niet kent. Ben jij dan ook altijd benieuwd wie het is? Dit kun je op een heel eenvoudige manier checken, zonder dat je diegene al hoeft terug te bellen.


Gewoon het nummer in de zoekbalk intypen. Trouwens ook een handige manier om er achter te komen of jouw mobiele nummer niet per ongeluk op openbaar staat. Enige minpuntje: je moet wel met een mobiel nummer gebeld zijn, anders werken deze tricks niet. Als je terugbelt, kom je op een dure betaallijn in Zimbabwe terecht waar men je aan de praat zal. Een geblokkeerd nummer terugbellen.


Een anonieme beller of iemand met een geblokkeerd nummer verbergt zijn naam en gegevens. Word je vaak anoniem gebel dan zijn er manieren om de beller te ontmaskeren en hem terug te bellen of zijn. Gisteren heb ik, van een onbekend nummer , een whatsapp-bericht gekregen. Dus ik ging in al mijn whatsappgroepen waar mensen inzitten die ik niet als contact heb, kijken, maar nergens zag ik dit nummer. Ik heb de persoon nu terug gestuurd: wie ben je en wat bedoel je?


Hoe komt die persoon aan mijn. Op dit moment worden wij regelmatig lastig gevallen op ons zakelijke nummer. Dit zijn vaak prank calls of neppe bestellingen.


Nu hebben wij gezocht of er iets bestaat om de anonieme bellers te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts