vrijdag 6 november 2015

Beschikbaarheid merknaam controleren

Waarom moet je jouw merknaam checken? Naast het controleren van jouw merknaam doet ons merkenbureau natuurlijk nog veel meer. Zo registreren, onderzoeken, vernieuwen, bewaken en beschermen we merken in elk land ter wereld. Zonder te weten of een naam of logo beschikbaar is, kan je eigenlijk niet aan de registratie. Het controleren van een merk is alleen wel altijd de eerste stap.


Zoeken naar beschikbaarheid. Als iemand uw merk reeds ingeschreven heeft, is het niet beschikbaar. U kunt tijd en geld besparen door, voordat u uw aanvraag indient, te zoeken naar merken die mogelijk conflicteren met het uwe. Er zijn in de Europese Unie (EU) meer dan miljoen ingeschreven merken. Je merknaam checken is belangrijk als je wilt gaan registreren, want alleen dan kun je controleren of het beschikbaar is en aan alle eisen voldoet om bescherming te kunnen krijgen op het merk.


In onze merkenpraktijk hebben wij regelmatig te maken met enthousiaste ondernemers en start-ups met een fantastisch plan en een bijpassende naam. Die hoeft alleen nog maar wereldwijd als merk geregistreerd te worden , want de domeinnaam en social media accounts zijn al geclaimd. Vul je merknaam in, dan checken wij de beschikbaarheid en krijg je een analyse of het merk aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet of niet.


Gratis Je bepaalt vervolgens helemaal zelf of je jouw merk door ons wilt laten vastleggen of niet en je kunt altijd aangeven dat je geen mails wilt ontvangen. Knijff gaat nauwgezet te werk bij het controleren van uw merknaam. Volg ons op social media. Twitter Actuele ontwikkelingen.


Maar voordat je een merk registreert, moet je eerst de merknaam controleren op beschikbaarheid. Doe je dit niet, dan is het goed mogelijk dat de naam al voorkomt in het merkenregister. Check ook de beschikbaarheid als merknaam en domeinnaam voordat je definitief je bedrijfsnaam kiest. Onderzoek ook of de naam in het buitenland voorkomt. Een commercieel sterke merknaam is niet automatisch een juridisch sterke merknaam.


De eerste is vaak algemeen en beschrijvend. De tweede uniek en onderscheiden dus beter te beschermen. Follow us on social media. Stap 4: Controleer of jouw bedrijfsnaam een merknaam of domeinnaam is.


Knijff is dé onderzoekspecialist voor nieuwe merken. Deze informatie haal je niet uit het Handelsregister. Dan is een onderzoek in het merkenregister noodzakelijk.


MerkWerk is actief in welke MerkWerk is actief in welke landen u maar wenst, van de Benelux, de Europese Unie, tot de rest van de wereld. Domeinnaam controleren checkt ook de beschikbaarheid als merknaam voordat je definitief je bedrijfsnaam kiest. Futureweb, voordelige webhosting met domeinnaam vanaf 5GB voor euro. Ondersteuning voor SSL, PHP, MySQL en inclusief e-mail, IPvtoegankelijk.


Een merknaam registreren doe je omdat je jouw merknaam goed wilt beschermen, maar hoe kun je merknamen vastleggen en wat zijn de kosten? We leggen je uitgebreid uit hoe wij je helpen om jouw merknaam te beschermen door het merk te registreren en helpen je graag met een gratis beschikbaarheidscheck. Please enable JavaScript to view the page content.


Hoe kan je controleren of je merk beschikbaar is? Te weinig, vindt Elke Jeurissen. Met haar platformen Straffe Madammen en Fierce Ladies helpt ze vrouwen de sprong naar het ondernemerschap te maken.


Als de naam niet (of niet alleen) uw onderneming identificeert, maar wel een product of een dienst die u levert, dan is er sprake van een benaming die voor bescherming als merk in aanmerking komt. Je merknaam registreren is de eerste belangrijke stap als je een nieuw merk hebt. Als start-up met een handelsnaam, maar zeker ook als jouw bedrijf al jaren bestaat.


Om te voorkomen dat anderen jouw woordmerk claimen of gebruik maken van jouw succes moet je je bedrijfsnaam registreren. Wij controleren de beschikbaarheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts