maandag 23 november 2015

Actieve camping ardennen

Een actieve vakantie in de omgeving van Spa, je kunt ook mountainbiken in de Ardennen , kanoën in de ardennen of een mooie wandeling maken met een GPS toestel. Je kunt tijdens je welverdiende vakantie meedoen aan de outdoor activiteiten die worden aangeboden op camping Polleur. Actieve ‘survival’ vakantie met de familie.


Totaal verzorgde actieve ‘survival’ vakanties in de Ardennen. Bekijk hieronder onze totaal verzorgde actieve ‘survival’ vakanties die wij organiseren op onze mooie camping aan de rivier de Ourthe in Barvaux (deelgemeente van Durbuy). Het is een toeristische bestemming voor actieve vakanties. Zeker met kinderen is zo’n vakantie onvergetelijk. Een actieve kampeervakantie in de Ardennen Dichte bossen, glooiende heuvels en snelstromende riviertjes vormen het decor als je kampeert op een camping Ardennen.


Verblijf in trekkershut, chalet of stacaravan. De camping ligt centraal aan de verbindingswegen van Durbuy, Marche-en-Famenne en Hotton. De ideale uitvalsbasis voor verschillende activiteiten. Een camping in de Ardennen is daarom de perfecte uitvalsbasis voor een van deze activiteiten.


Actieve camping ardennen

La Roche, gelegen aan de oever van de Ourthe, is hiervan het kloppende hart. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. U overnacht in blokhutjes, pipowagens of tipitenten bij ons op de camping en we ondernemen elke dag verschillende sportieve activiteiten, die geschikt zijn voor jong en oud!


Voor deze activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. België Belgische Ardennen. Zeskamp is een leuke en actieve activiteit voor het hele gezelschap. In de Vallei van de Our in het groothertogdom Luxemburg.


Actieve camping ardennen

Een minder bekende, maar erg aantrekkelijke bezigheid in de Ardennen is wintersporten. Camping Tintesmühle Ardennen. De natuur is dé reden dat vele Nederlandse gezinnen naar de Ardennen gaan voor een actieve vakantie. Geniet van glooiende heuvels, kronkelende riviertjes en donkere grotten.


Kamperen in de Ardennen is ideaal als u zin in rust heeft of als u behoefte heeft aan een actieve vakantie. De campings worden omgeven door bossen, wouden, natuurreservaten en rivieren. De Ardennen veranderen dan in een wintersportgebied. Onderneem leuke activiteiten.


De camping is gelegen aan de rivier de l’Homme, hier zou jij je de hele dag al kunnen vermaken. Lekker zwemmen, relaxen op het gras en je hebt de mogelijkheid om lekker te kanoën. Op zoek naar een glamping accommodatie op een camping in de prachtige Ardennen ? Direct boeken bij de aanbieder! Op camping l’Eau Rouge in Stavelot organiseren we dagelijks veel verschillende activiteiten.


Activiteiten op onze camping. Op onze natuurcamping kunt u verblijven in een comfortabele accommodatie of op een ruime kampeerplaats. Op onze camping organiseren we dagelijks meerdere activiteiten.


Waar u ook verblijft, u zult tijdens uw actieve vakantie in de Ardennen hoe dan ook genieten van een prachtig. Goedkope familiecamping in prachtige omgeving van de Ardennen , met zwemba disco, animatie en meer. Zie de plattegrond voor de indeling van de camping. Deze sterren Charmecamping heeft alle troeven voor een geweldige vakantie in de Ardennen en is een uitstekende plaats om tot rust te komen en lekker van de natuur te genieten. De camping is een prima uitvalsbasis voor flinke wandelingen en fiets- , mountenbike- en motortochten.


Hier kun je op onze kampeerplaatsen terecht met camper, caravan of tent. Naast de all inclusive arrangementen die we aanbieden in het Hemelvaart– en Pinksterweeken de mei– en zomervakantie en de weekenden van mei tot en met september, behalve dus het Hemelvaart- en Pinksterweekend waarin we aparte programma’s hebben, is het ook mogelijk om de activiteiten in deze perioden los te boeken. Omgeving Bouillon De goed bewaarde natuur van de onvervalste Ardennen. Wil je samen met de kinderen een actieve vakantie in de natuur beleven?


Actieve camping ardennen

Voor actieve gezinnen met kinderen vanaf jaar heeft Sports Unlimited een betaalbaar Ardennen arrangement samengesteld. Een compleet verzorgde vakantie vanaf de eigen camping met overnachting in blokhutten, safaritent of stacaravan, en volop activiteiten. Onze camping in de Ardennen ligt op een hoogte van 5meter en biedt daardoor adembenemende uitzichten over het dal, de velden en de bossen. Elke dag zijn er sportieve activiteiten zoals kanoën, klimmen en abseilen, Kinderbivak en nog veel meer. Bekijk snel ons aanbod van glampings in de Ardennen , dat rijkt van safaritent tot boomhut!


Luxe kamperen op een glamping in de Ardennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts