donderdag 12 november 2015

Ik vertrek sjors en lieke

Met spaargeld en wat geleende centen van de ouders van Lieke kunnen ze het project financieren. Dat er al 4yogacentra op het eiland zijn, maakt volgens hen niet uit, want zij doen het anders en beter! Dit was natuurlijk super gezellig. De moeder van Lieke komt ook om het eerste personal development retreat te coachen in onze villa. The Dutch TV-Show called “ Ik vertrek ” free translated as “I leave” decided to follow their adventure.


Ik vertrek sjors en lieke

En dan is het te hopen dat de rustzoekende yogi ze weet te vinden én dat Lieke een goede gastvrouw wordt. Helaas werden wij dus ook erg teleurgestel omdat we niet hadden verwacht dat we op deze manier zouden worden neergezet, schrijft het stel op zijn site. Tijdens een borreltje hebben wij besloten om een berichtje te sturen ! Iets waar ze het zelf niet mee eens zijn.


Ze gaven hun goede baan in Nederland op en reisden naar de. Ze vinden dat de programmamakers geen reëel beeld hebben geschetst van hun Balinese emigratie-avontuur. Tijdens hun eerste gezamenlijke vakantie in Indonesië besluit het stel hun geluk op Bali te beproeven en daar een Yoga Retreat te beginnen. Voor de gein bezochten ze een stukje grond en voor ze het wisten was de koop rond. Ze hadden de aflevering graag vooraf.


De twee claimen nu dat ze helemáál niet verwend zijn. Dave en Anne - Portugal. Familie Geurts - Spanje. Benny en Andrea - Noorwegen. In de aflevering werd het stel gevolgd gedurende hun emigratie naar Bali, maar volgens de twee is hun verhaal niet naar waarheid verteld in de aflevering.


Zelf zeggen ze verkeerd. Ze hebben ruim een jaar een relatie wanneer ze tijdens hun eerste vakantie besluiten om een Yoga Retreat te beginnen op Bali. Zij zijn van plan om het het anders en beter te gaan doen. En dat kwam ze op veel kritiek te staan. Zaterdagavond zagen duizenden mensen hoe de twee twintigers respectloos waren naar de lokale bevolking van Bali en zich ‘verwend’ gedroegen.


Ik vertrek sjors en lieke

Ik vertrek Bijna miljoen mensen hadden gisteravond de tv ingeschakeld om weer te smullen van een nieuwe aflevering. Hun piepjonge aannemer heeft nog nooit een huis gebouw maar Remco en Colinda hebben er een goed gevoel bij. Eenmaal aangekomen stapelen de problemen zich op: de bouwers en de architect hebben het vooral druk met ruzie maken, de bouwvergunning komt niet rond en hun visum wordt niet verlengd. We zien de voorbereidingen in Nederlan het emotionele afscheid van familie en de eerste stappen in het land van bestemming. Als na anderhalf uur wachten het verlossende antwoord daar is, lijkt het in de verre verte niet op de korting zoals verwacht.


Ik Vertrek volgde hun avonturen. Sjors en Lieke gaan groot inslaan voor hun Yoga Retreat en rekenen op een fikse korting. Tot grote teleurstelling van beiden. Er klopt helemaal niks van.


Het ‘verwende’ stel heeft ook van zich laten horen. Maar het geld is op, ze zijn allebei gesloopt èn er zijn ook nog eens spinnen met hele grote ogen. Het stel is van mening dat de beelden zijn gemanipuleerd. In het door miljoen kijkers geziene Ik vertrek was te zien dat het jonge stel naar Bali emigreerde om daar een yoga-retreat te beginnen. We mochten de aflevering vooraf niet inzien en hadden dus geen idee wat er zou worden uitgezonden.


Ze werden verwend genoemd. Surfschoolhouder Sjors (24) viel ruim een jaar geleden als een blok voor de blonde salesaccountant Lieke (25). De uitzending werd door miljoen mensen gezien en het stel kreeg daarna via Twitter bakken kritiek over zich heen. Heftig: deze vrouw uit ‘Lelijke Eendjes’ had enorme wallen, maar nu lijkt. Het jonge koppel uit Haarlem zegt ‘erg teleurgesteld’ te zijn en meent dat de redactie van het programma een ‘verkeerde twist’ aan hun Balinese avontuur heeft gegeven.


Taal: nld Categorie: Show Joost is klaar met Nederland. Het modemeisje en de surfer waren vastberaden om een yoga-retreat te starten op het mooie Indonesische eiland. Met een voorstukje over boze buren en een lege bankrekening zaten we weer aan de buis gekluisterd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts