dinsdag 17 januari 2017

Stoere meiden namen engels

Stoere meiden namen engels

De populairste Engelse jongensnamen vind je hier. Wat vind jij van Engelse namen in Nederland? En welke Engelse naam is jouw favoriet? Een introductie is eigenlijk niet meer nodig.


Dit zijn wat ons betreft hele leuke Engelse meisjesnamen. Waarbij we meteen aantekenen dat de oorsprong van de namen niet altijd zuiver Engels is, maar daar moet je je maar even overheen zetten. Alle Engelse meisjesnamen staan op alfabetische volgorde van A tot Z. Mocht er een naam niet tussen staan zet hem dan onder dit artikel in het reactieveld. Dan voegen we die zo snel mogelijk toe. Alexis, Dakota, Morgan en Ronja vind ik vrijwel de enige stoere namen uit deze lijst.


Zo vind ik Kyra bv ook een stoere naam. Voor meisjesnamen zou ik trouwens zelf niet zo snel gaan voor ‘stoer’. En ja welke meisjesnaam past daar nu bij? Kies je voor een lieve naam zoals bijvoorbeeld Leijn of Fee. Of past een stoere meisjesnaam meer bij jullie?


Of een voorkeur voor Phileine, Anne-Lotte of Willemijn, de klassieke meisjes namen die echt hip zijn? Op deze pagina vind je leuke, lieve en bijzondere namen voor een meisje. Over de engelse meisjes namen.


De engelse meisjes namen is samengesteld door de bezoekers van brabbels. Door een baby naam te bezoeken of beoordelen kun jij hier ook aan mee doen. Heb jij een mening over een naam.


Vind je deze mooi of juist niet, stoer of lief ? Geef dat dan aan bij deze naam. Blader door 3van de stoerste korte meisjesnamen. Stoere korte meisjesnamen. Schrijf je ook in voor onze wekelijkse mailing met ideeën voor namen ! Ben je op zoek naar een mooie Engelse meisjesnaam voor je baby? Bekijk de top van populaire Engelse meiden namen en een grote lijst met een variatie van mooie, oude en aparte Engelse babynamen.


Zoals je ziet is er voldoende keuze voor een geschikte Engelse hondennaam. Bepaal van tevoren wat voor soort naam je je hond wilt geven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stoere naam, een grappige naam of een chique naam.


Stoere meiden namen engels

Zo zijn Champ, Bullet, Baxter of Rocky stoere namen om aan je hond te geven. Deze worden dan ook gebruikt bij een reu. Ben dus een stoere mamma (in wording dan). Zoek jij een leuke babynaam met een engelse klank? Artikelen met de tag `Babynamen` - maanden.


Bijna duizend stoere namen voor meiden. Van Mila tot Noa, van Bente tot Elin en van Maud tot Sam. De mooiste namen voor mij in dit lijstje zijn Gwen en Megan zo heten mijn dochters ik ben momenteel in verwachting van de 3e mocht dit een meisje worden dan noemen we haar Jazz van het volgende lijstje een stoere en aparte naam voor een jongen vind ik Collin super maar het wordt denk ik Jake. Het kiezen van een naam voor je hond is, naast het uitkiezen van de pup, het leukste wat er is wanneer je een hond neemt. De gecategoriseerde namen helpen je goed op weg bij het kiezen van de leuke, betekenisvolle of juist stoere naam.


Maak gebruik van onderstaand menu om snel de perfecte naam voor je hond te vinden! Eenvoudig Kleurplaat Harry Potter Afbeelding. De leukste, hippe en meest bijzondere babynamen voor meisjes die wij zijn tegengekomen in de bestellingen van onze geboortekaartjes over de laatste jaar, vind je in deze namenlijst.


Een leuke inspiratiebron als je zwanger bent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts