dinsdag 10 januari 2017

Chinese gelaatkunde

In China speelt het lezen van gezichten, ook wel Siang Mien genoem vandaag de dag nog een grote rol. Je gezicht vertelt namelijk je levensverhaal. Bekijk meer ideeën over Gezicht lezen, Acupunctuur en Handlijnkunde. Chinese Astrologie Reiki Chinees Gezicht Lezen Tabellezen Holistische Geneeswijzen Gezicht Mapping Chinees Eten Lezen Traditionele Chinese Geneeskunde Mien Shiang is a 000-year-old Taoist practice that means literally face (mien) reading (shiang). De Chinese manier van gezichten lezen, ook wel Siang Mien genoem is iets bijzonders en een hele andere tak van sport dan de Westerse methode.


Chinese gelaatkunde De techniek wordt al eeuwen lang van meester op leerling overgedragen. In Nederland is nauwelijks iets te vinden over deze Oosterse leerwijze. En juist deze unieke vorm is belangrijk wanneer je overweegt om je lippen te laten behandelen met filler (hyaluronzuur). Deze pin is ontdekt door Peggy Boetzkes.


Onderdelen die belicht worden zijn onder andere je karakter, je sterke en zwakke punten, het relationele vlak, je gezondhei het financiële leven, je kinderjaren, de middelbare leeftij de oude dag, geluk, voorspoed en rijkdom. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De klassieke methode is afkomstig vanuit de Taoïstische filosofie. Volgens de oude Taoïsten registreert je gezicht het verleden dat teruggaat tot aan de voorouders, weerspiegelt je gezicht het heden en voorspelt het zelfs de. Deze methode is altijd van meester op leerling overgedragen.


Reading Body Language Face Reading. Gelaatkunde is een wetenschap die gezichtsvormen bestudeert. Nieuw is deze wetenschap niet.


De kin moet je nader bestuderen als je meer te weten wilt komen hoe iemands leven er op zijn oude dag zal uitzien. Zo zijn vrouwen met volle lippen gul en erg behulpzaam, hebben een grote vriendenkring en zijn trouw. Zo is er een man, een van Emmerichs cursisten, met nogal bolle ogen.


Het is allemaal nagenoeg zichtbaar op ons gelaat. Dat betekent volgens Emmerich dat hij ‘je de gaten in de sokken kletst’. Voordrachten Persoonlijke ontwikkeling: Apple for the Brain - Matt Hudson: What if Your mind is not Your brain ? Need to translate physiognomy to Dutch?


Here are ways to say it. Uit China stamt de wetenschap, genaamd gelaatkunde , welke alle gezichtskenmerken heeft gerangschikt en deze uiterlijkheden heeft vertaald naar innerlijkheden. Wij vinden het heel vanzelfsprekend om, al kijkend in de spiegel, onszelf te herkennen. In wezen is dit best bijzonder, want dieren doen dit namelijk niet.


Chinese gelaatkunde

Dit houdt in dat je naar het verleden, heden en toekomst kunt “kijken” aangaande gebeurtenissen en tendensen van de persoon, wat hij heeft meegemaakt, nu in het heden ondergaat en wat hem in de toekomst te wachten staat. Het laat zien wie u bent op dit moment en wat u eventueel te wachten staat. Het laat ook zien waarom bepaalde dingen in uw leven, zowel in het heden en als in de toekomst, gebeuren. Onderaan dit bericht is de opsomming van geraadpleegde bronnen en de gebruikte zoektermen vermeldt.


Of zoals Mia het zo mooi zelf verwoord: Het gelaat toont je de weg naar je innerlijke natuur en laat je ontdekken wie je bent. Wanneer je leeft volgens je natuur straal je dat ook uit. Met de gelaatkunde zie ik in één oogopslag de uiterlijke kenmerken van het levensverhaal van iemand. De avond begint om 20:uur.


Chinese gelaatkunde

Met de kennis van psychognomie ook wel gelaatkunde genoemd kun je veel zonder voorkennis of gesprek, bruikbare, nuttige informatie verkrijgen, die nodig zijn voor de vooruitgang van de betrokkenen. Als één van de Vijf Kunsten (Wu Xing) van Chinese Metafysica, kunnen we Mian Xiang onderbrengen bij de studie van de physiognomie van de verschijningen, vormen, contouren en de tinten van het gelaat. Door mijn stage bij TCM kliniek KÖTZTING in Duitsland heb ik de mogelijkheden gezien van TCM behandeling.


MIJN DOELSTELLING IS OM GEINTRESSEERDE IN TCM ACUPUNCTUUR PUNTENCOMBINATIE VOOR BEHANDELING VIA CURSUS OF WORKSHOP AAN TE LEREN. Ze combineert het schrijven van artikelen en blogs met haar baan als adviseur jeugdliteratuur bij De Schrijverscentrale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts