vrijdag 6 januari 2017

Chauffeur ce bouw oost vlaanderen

Chauffeur ce bouw oost vlaanderen

Chauffeur Ce vacatures beschikbaar in Oost - Vlaanderen op Indeed. Je zal te werk worden gesteld in vaste daguren. Wij zoeken een ervaren chauffeur CE voor in de bouwsector. Je houdt van onderweg zijn en gepassioneerd door de bouw ? Klaar om mee te werken aan mooie bouwprojecten in Oost - en West- Vlaanderen ? Dan is deze job iets voor jou! Ook het laden en lossen neem je voor jouw rekening.


De beste jobadvertenties in Trovit. Votre fonction de chauffeur CE polyvalent consiste à:. Bekijk 1Vrachtwagenchauffeur vacatures.


Ga aan de slag in een chauffeur ce , chauffeur c, chauffeur functie of ontdek alle andere Vrachtwagenchauffeur jobs op Jobat. Als internationale chauffeur CE , zal je instaan voor het vervoer van goederen (voornamelijk paletten) naar. Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in productie van betonnen elementen. Zo produceren ze bijvoorbeeld predallen en betonnen putten. Je verplaatst de materialen met een autolaadkraan.


Als chauffeur CE sta je in voor het transport van prefab betonelementen. Je werkt samen met jouw collega logistieke medewerkers aan een vlotte toevoer en afvoer van materialen naar de werven van Verstraetebouw en -Hout. De werven zijn hoofdzakelijk gelegen in West- en Oost - Vlaanderen. Je werkt ook met de autolaadkraan om goederen te laden en te lossen. Antwerpen (Kiel) Voltijds.


Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek jobs, chauffeurs - Oost - Vlaanderen. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Werk zoeken binnen 143. Beste werkgevers in Provincie West- Vlaanderen.


Chauffeur ce bouw oost vlaanderen

Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan. Solliciteer bij Accent Jobs en vind jouw droomjob. Choose the job you love! Vacatures chauffeur CE.


Veel (transport)bedrijven zijn steeds op zoek naar vrachtwagenchauffeurs, waardoor je als chauffeur CE vaak snel aan de slag kan en een mooie loopbaan kunt uitbouwen. Voor deze job heb je uiteraard een rijbewijs CE nodig, heb je bij voorkeur reeds enige ervaring en ben je in het bezit van een vakbekwaamheidsattest. Je werkt van maandag tot vrijdag flexibel tussen 05hen 19h0 afhankelijk van de klant.


Are you looking for bouw jobs, vacancies in Oost - Vlaanderen ? Confederatie Bouw Provincie Oost - Vlaanderen is dé professionele partner voor Oost -Vlaamse bouwbedrijven. Voor onze klant gelegen in de regio van Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur CE autolaadkraan. Voor continue tewerkstelling op onze werven zijn we op zoek naar een chauffeur die tevens zeer goed met de vrachtwagenkraan kan werken voor het uitvoeren van hijswerken.


Onze partner heeft verschillende vestigingen in Europa. Het ophalen en afleveren doe je met behulp van een autolaadkraan. Daarnaast kan je gevraagd worden om de palen op de werven in een loodrechte stand te plaatsen met behulp van de kraan.


Onze werven zijn vooral gelegen in West- Vlaanderen. Sporadisch Oost - Vlaanderen. Je vertrekt elke dag vanuit ons depot te Oostende. Einduur = 15uà 16u30. Functie Voor onze klant die voornamelijk actief is in Oost - en West- Vlaanderen zijn we op zoek naar een meewerkend chauffeur CE.


Jouw takenpakket bestaat uit het vervoeren van de bouwmaterialen van en naar de verschillende werven, ook help je ook mee met het uitladen. Loon en voordelen van de bouw. Jouw kandidatuur wordt snel beantwoord. Je leert ook de werking en de bediening van de volautomatische installatie in de vrachtwagen die de Betopor isolatiechape aanmaakt.


Chauffeur ce bouw oost vlaanderen

Een rijbewijs CE is noodzakelijk, kennis van de wegcodes, in bezit zijn van een code 9 respecteren van rij en rusttijden. Ter vervanging van een zieke werknemer zoeken een chauffeur Ce OPSTART : zo vlug mogelijk je taken : leveren op bouwwerven laden en lossen met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts