maandag 16 januari 2017

Evenementen gent 2019

Evenementen gent 2019

In deze stad vind je een interessante mix van een rijke geschiedenis gecombineerd met eigenzinnige evenementen , tentoonstellingen, festivals, theater, concerten zoals je ze nergens anders vindt. Gent is hip, stads en Bourgondisch, nooit saai. Gentse binnenstad als op onverwachte plekken in de stadsrand. Want dat is waar het deze.


Evenementen gent 2019

Andere evenementen van Dienst Evenementen , Feesten, Markten en Foren. De stad Gent zal de persoonsgegevens. Vertegenwoordigers van tal van Europese steden komen naar Gent om kennis te maken met de Gentse expertise rond wonen, ouderenzorg en werk. Alle evenementen in Gent.


Op UiT In Gent vind je een overzicht van alle activiteiten en evenementen in de stad. Ontdek alle tips op de website van Visit Gent. Kerstmarkt Gent maakt deel uit van de Gentse Winterfeesten, een verzameling winterse activiteiten in de binnenstad. Binnen Gent kunt u zich het best verplaatsen met de tram, de bus, de fiets of te voet. Een overzicht van alle vervoersmogelijkheden vindt u hier.


We zijn genomineerd voor Strafste Gentenaar - categorie evenementen. Met jouw stem kunnen we deze titel ook effectief winnen! Het belooft een inspirerende avond te worden met uiteenzettingen van oa Tom Coppens, Philippe Van Wesenbeeck en Mark Cromheecke.


As in his first film Pierre – which shows us. The Hub, de inspiratiehaven voor architecten en designers, is elke werkdag open. Of kom langs tijdens een van de vele workshops, lezingen en netwerksessies.


BIOSKOOP met een K, dat moet wel in de jaren geweest zijn? Bekijk de agenda en zorg dat je erbij bent. Het Kuipke - Sportpaleis Gent. Meezingen, feesten, dansen, plezier en polonaise, dat zijn de hoofdingrediënten van de avond. WomenHack is a community that empowers women in tech through e. Knallen in de derde Festivalweek.


De vijf sterconcerten van de tweede Festivalweek. De burgemeester en schepen De Bruycker nodigen u uit voor het Migratieforum op dinsdag juni in het Balenmagazijn op de oude UCO-site in de Maïsstraat. Het starteom 13uen eindigt om 17u met een drankje.


Evenementen gent 2019

De plenaire vergadering wordt voorgezeten door de burgemeester maar men gaat ook aan de slag in kleinere groepjes aan dialoogtafels. Deze bepijlde rondrit van ± 1km leidt je dit jaar, in twee lussen, langs Gent en omstreken. De rit zelf kan aangevangen worden tussen en 11uur. Wil je hier graag meer over weten?


Schrijf je dan snel in voor onze infosessie. Op zaterdag november zet de Nationale Politieacademie van Beveiligingsagent namelijk haar deuren open. Op vrijdag december verwelkomen we de stem die we herkennen uit de duizenden. Gent de tweede editie van het festival georganiseer op verschillende locaties in de Gentse wijken met evenementen en 6uitvoerders!


VBJK heeft ook projecten bij het Europees Sociaal Fonds (ESF) en het Europees Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF). Daar ervaar je via lezingen, maar vooral heel veel doe-workshops zelf hoe baby’s, peuters én begeleiders iets voor de allereerste keer beleven. Markt en Rommelmarkt: Rommelmarkt Rommelmarkt. Welcome to the eTrade Summit Last year we tested our new concept, round table discussions, experts,.


Vind de beste evenementenbureau’s omstreeks Gent met Sortlist. In de buurt van Gent zijn vele evenementen van diverse soorten die jaarlijks worden gehouden. Gent heeft vele bureau’s die gespecialiseerd zijn in events die uw organisaties zullen helpen om een event van A tot Z te regelen.


SETT (School Education Transformation Technology) is het grootste evenement in Vlaanderen rond de toekomst van het onderwijs. Met een uitgebreid conferentieprogramma en een grote, gratis toegankelijke, technologiebeurs zullen de thema’s onderwijstransformatie en -technologie uitgebreid worden behandeld. Film Fest Gent, Vooruit en het Europalia Arts Festival slaan de handen in elkaar. Rommelmarkt ten voordele van Villa Voortman voor de Warmste Week - Music For Life.


Op zaterdag augustus van tot 20u gaan we terug naar de tijd van toen met verhaal en beeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts