donderdag 19 januari 2017

Afstand nemen in beginnende relatie

Na één of slechts enkele coachingsgesprekken kun je bijna altijd een goed gefundeerde beslissing nemen om door te gaan of te stoppen met je beginnende relatie. Wil je zelfstandig aan de slag, dan is ons ebook misschien iets voor je: met praktische uitleg over bindingsangst, verlatingsangst en onveilige hechting en veel oefeningen om hiermee. Je relatie redden door afstand van elkaar te nemen. Vaak is dit een zeer gewenste oplossing. De afstand schept ruimte om alles goed te overzien.


Als je continu bij elkaar bent, krijg je vroeg of laat genoeg van elkaar. De irritaties steken de kop op. De verliefdheid is bevredigd. Dus is het veel beter om genoeg ruimte voor jullie zelf te hebben. Wanneer moet je afstand nemen in je relaties?


Of moet je zelfs afscheid nemen in je relatie ? Moet je relatieproblemen überhaupt oplossen – of gewoon accepteren dat jullie beter afscheid kunnen nemen ? Zodra je hem gaat najagen en hem per se in een relatie wilt krijgen verklein je de kans dat dit uiteindelijk ook gaat lukken. Als je wilt weten hoe je een man wel succesvol in een relatie krijgt, lees dan het artikel dat ik hier over geschreven heb) Zodra je een man hebt gevonden die op papier alles is waar jij naar zoekt, is de volgende vraag. Ga op zoek naar de juiste balans tussen intimiteit en gepaste afstand. Lichamelijk contact en intimiteit zijn van grote betekenis in een beginnende relatie.


Daarnaast is het ook belangrijk je eigen leven en sociale contacten niet te vergeten. Hoe graag jullie elkaar ook zien, elke relatie kent ­periodes waarin het vuur op een laag pitje staat. Dat hoeft niet het einde van jullie romance te betekenen. Jullie kunnen ook een pauze inlassen.


Sommige mannen zijn hopeloos om een relatie mee te hebben. Er is gewoon teveel mis met ze. Mijn advies is daarom ook om deze mannen te dumpen. Soms wil je niet eens weten waarom mannen afstandelijk worden, maar is het beter om zelf afstand te nemen.


Het zal vroeg of laat toch verkeerd gaan. Dan kan je de neiging hebben om afstand te nemen. Kenmerkend is vaak dat elke kleine reden aanleiding kan geven tot serieuze twijfel om de relatie al dan niet verder te zetten. De twijfel beschermt als het ware tegen te veel emotionele nabijheid. Vroeg of laat in de relatie kan je de volgende dingen opmerken: Hij sluit zich af of vertrekt (bijna) direct na de seks.


Als je alleen voor seks met hem afspreekt is dat normaal. Maar als je met elkaar omgaat alsof je een relatie gaat hebben (of zit), is er iets aan de hand. Hij verandert het onderwerp als je hem persoonlijke vragen stelt. Shop the Latest Nemen Collection.


Find Your New Favorites Today. Je verlangt terug naar je vrijheid en kijkt al snel naar andere mannen of vrouwen. Veel tijd en energie investeren in je relatie doe je meestal niet. Je partner “doet hier vaak moeilijk over”.


Dit resulteert regelmatig in ruzie. Lees hier de acht meest voorkomende valkuilen bij prille verliefdheid. Natuurlijk vertellen we ook hoe u deze eenvoudig omzeilt. Relaties kennen een aantal fasen.


Nu gaat het over mannen tijdens de fasen van een relatie , hoe ze denken en doen tijdens vier belangrijke fasen van hun relatieleven. Na een relatie van een jaar is deze nu sinds een maand ongeveer over, tja dan denk je dat is dat en verder gaan. In het begin van een relatie is het belangrijk om het vooral rustig aan te doen. Geef elkaar allebei de ruimte om naar elkaar toe te groeien.


De laatste tip voor een stabiele relatie is de bereidheid tot het sluiten van compromissen. Het vergt werk van twee kanten om ervoor te zorgen dat er een uitwisseling plaatsvindt die voor beide acceptabel is. Herken wat echt belangrijk is voor je partner en laat op jouw beurt hem of haar duidelijke weten wat jouw behoeften zijn. Wat afstand nemen is op dit moment het beste wat ik kan doen, denk ik.


Hem met rust laten, maar er wel voor hem zijn als hij (telefonisch) steun zoekt. En dan zien we wel hoe het verder loopt. Of we over een tijd inderdaad nog samen voor een relatie willen gaan.


Je hebt iemand ontmoet met wie je een liefdesrelatie zou willen beginnen. Afscheid nemen van je ex partner en afscheid nemen van alle herinneringen, kan een eerste stap zijn om toe te zijn aan een nieuwe liefdesrelatie. Eerlijkheid is ook belangrijk, je nieuwe partner moet op de hoogte zijn dat je uit een vervelende relatie komt.


Artikel over soorten twijfel in een ( beginnende ) relatie. Jouw relatie maakt het er niet makkelijker op om erover na te denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts