donderdag 12 januari 2017

Parkeren oostende luchthaven

Op de luchthaven van Oostende parkeer je altijd op loopafstand van de terminal. Er zijn geen alternatieve parkings in de buurt van het vliegveld. Je kunt wel gratis parkeren op een randparking in Oostende en met het openbaar naar de luchthaven reizen. Gratis parkeren in de omgeving van Oostende Airport is echter niet zonder risico’s. Dit garandeert een voldoende beschikbaarheid op elk moment van het jaar.


Het is dus niet nodig om een reservering aan te vragen. Betaling aan automaten met credietkaarten of cash. Parkeren met parkeerkaart voor personen met een handicap?


Personen met een handicap die beschikken over een geldige parkeerkaart kunnen - naast de voorbehouden plaatsen - ook gratis parkeren langs de openbare weg op de plaatsen die normaal betalend zijn. Hou wel rekening met plaatsen die voorbehouden zijn voor bewonersparkeren, zorgverstrekkers. De stad biedt alle inwoners en tweedeverblijvers een parkeerjeton aan waarmee je gratis minuten kan parkeren in alle betalende zones van Oostende. Wie een tweede jeton wenst, kan voor euro een exemplaar kopen in de parkeerwinkel van Streeteo (Hendrik Serruyslaan 38).


Jetons met duidelijke tekenen van slijtage worden kosteloos omgeruild. Vertrek je vanuit Brussel, Charleroi, Eindhoven of Schiphol? De digitale borden geven weer waar je op het moment van aankomst het best je auto kan parkeren in Oostende.


Best kan je dan een betaalparking in Oostende zoeken of de gratis randparking Popzoeken. Als je gratis in Oostende wilt parkeren kun je in één van de twee parkings aan de rand van de stad gaan, ofwel parkeren in straten waar het gratis is. De straten waar je niet moet betalen zijn in het groen voorgesteld.


Parkeren oostende luchthaven

Je kan je gratis parkeren op de randparking Maria Hendrikapark (aan de Iependreef). Voor € kun je met de centrumbus vanaf hier naar het centrum. Nood aan frisse lucht na een lange autorit?


Informatie over deze abonnementen parkeren kan worden aangevraagd: parkings. Beveiligd terrein, km van de terminal. Parking voor minder valide personen. In min op de airport met gratis shuttle.


Ostend Airport closed the month of September with 53passengers. Then we recorded 55passengers. Alle parkeerterreinen liggen op loopafstand van de terminal: dus geen gedoe met shuttlebussen. Je kunt ook gratis parkeren op een onbewaakte randparking in Oostende en met het openbaar vervoer naar de luchthaven reizen.


Boek uw parkeerplaats aan de beste tarieven. Met Onepark, is je parkeerplaats hier ! Luchthavens, evenementen, shopping, dag en nacht. De door u gezochte parkeerplaats bij het vliegvel hebben wij al gevonden.


Parkeren oostende luchthaven

Kom je met de auto, trein, bus of taxi naar Brussels Airport? Hier vind je alle informatie over onze parkings, bereikbaarheid en openbaar vervoer. De luchthaven van Oostende is net gelegen buiten de stad net aan de badplaats Raversijde. Vergelijk autoverhuur op Oostende luchthaven OST en vind de laagste prijzen van alle grote merken.


Helaas is in het centrumgebied van Oostende betaald parkeren ingevoerd. Parkeerterreinen In de buurt van het strand en winkels is er voldoende parkeergelegenheid. In Oostende geldt op de meeste plekken zeven dagen per de week betaald parkeren.


TUI fly België biedt veel vluchten van en naar het vliegveld in West-Vlaanderen. Oostende Brugge Airport is de derde luchthaven van België op basis van het aantal passagiers. Vanaf Oostende is het slechts zeemijl naar Zuid-Engeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts