donderdag 26 januari 2017

Assistentie appartementen te huur

U geniet voluit van de vrijheid van uw pensioen. Stilzitten is niets voor u. Zodat u meer tijd overhoudt om te genieten van het leven, samen met uw partner. Bij Meridia krijgt u niet alleen een thuis.


Assistentie appartementen te huur

U krijgt er een hele wereld bij. Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Te huur bij Landbergh: erkende assistentiewoningen in Gent Omschrijving. Gelegen tussen de Watersportbaan en de Coupure vindt u de erkende assistentiewoningen van Dunant Gardens.


Nieuwe, prachtige assistentie - appartementen op unieke, groene locatie in de stad aan de Schelde. Gerealiseerd door toparchitect Vincent van. Prestigieus project in de Koningin der Badsteden! Deze residentie zal gebouwd worden waar vroeger Cinema Rialto gelegen was, op de hoek van de Langestraat, Christinastraat, Kleine Weststraat en Hertstraat. Residentie Rialto zal erkende assistentieflats aanbieden met verschillende type appartementen.


Zeer energiezuinige appartementen met of slaapkamers die voldoen aan de hedendaagse normen : hoge isolatiewaarde, zonnepanelen,…. Uw dienstenpakket kan mee-evolueren met uw behoeften. Luxueuze appartementen met dienstverlening voor senioren! Bovendien heeft elk appartement een eigen ruim terras. Elk terras is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


UITZONDERLIJK AANDBOD: Erkende assistentiewoningen te koop in project Cadiz op het Eilandje in AntwerpenAan Kattendijkdok-Oost op het Eilandje in Antwerpen worden enkele erkende assistentiewoningen te koop aangeboden in het nieuwbouwproject Cadiz. Door verder te surfen op onze website, gaat u akkoord met onze privacyverklaring en cookiebeleid. Op die manier kunnen wij u de beste website ervaring garanderen.


De huurprijs is een prijs per dag. Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Limburg. TE KOOP: ERKENDE ASSISTENTIE WONINGEN TE BOUTERSEM € 220.


Stationsstraat (81) , Boutersem koop als eigenaar en blijf eigenaar, ook na jaar ! OP ZOEK NAAR EEN SFEER VAN RUST, COMFORT, ONTSPANNING EN GEMOEDRUST ? Dan is een assistentiewoning te Boutersem misschien iets voor u? Schitterend stukje natuur in het hart van de Kempen. Langs de Nete in Kasterlee kan je heerlijk wandelen. Maar je kan er ook een kajak huren of een partijtje minigolf spelen. Kopen en verkopen op 2dehands.


Assistentie appartementen te huur

De naam refereert naar de voormalige horecazaak die decennialang mee het uitzicht van de aartrijkse dorpskern hielp bepalen. Assistentiewoning met grote slaapkamer, terras en parkeerpl. Zoek je een woning te koop of te huur in België?


Ontdek het grootste aanbod huizen, appartementen , gronden en commerciële panden op Zimmo, de slimste immosite. Gelijkvloerse assistentiewoning te huur in het centrum van Wezemaal. Inrichting kan volgens eigen smaak en lastenboek.


Immo Proxio, het aanbod van vastgoed makelaars op één website. De sessie zal plaatsvinden in het Van der Valk Hotel Beveren (Gentsteweg 2te Beveren-Waas) in aanwezigheid van onze partner Senior Living Group, de professionele uitbater van de assistentiewoningen. Deze omvat appartementen , met de grootste zorg gebouw die voldoen aan alle hedendaagse comfort. Dit en het prachtige zicht vanop uw terras op de mooie tuin zullen er zeker toe bijdragen dat u zich in een mum van tijd thuis voelt. Deze erkende assistentiewoningen worden gebouwd op maat van de zelfstandige 65-plusser.


Luxueus ingerichte assistentiewoning - gelegen in het prestigieuse project Clarenhof. Het appartement heeft een mooie woonkamer met een goed-ingerichte keuken. Alle wooneenheden beschikken over een terras. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 68m² tot 105m².


Assistentie appartementen te huur

De penthouses hebben een oppervlakte van circa 115m² tot 137m². Zowel voor bewoners als investeerders. Luxe assistentie woning te Nieuw Zuid.


Zeer goed gelegen assistentie appartement met slaapkamer, aparte badkamer, grote leefruimte met ingerichte keuken, totale oppervlakte 57m². Op gelijkvloers is er een gemeenschappelijke eetruimte, tv-hoek, fitness, wasplaats. Op het gelijkvloers zijn er verschillende gemeenschappelijke voorzieningen waaronder een gezellige cafetaria en een aangeplante tuin.


Voor de bezoekers is er parking voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts