vrijdag 20 januari 2017

Spiritueel groeien

Wat is precies spiritueel groeien ? Vaak horen we ook het woord loslaten voorbijkomen. Loslaten, aantrekken, positief denken, het negatieve negeren. We moeten nooit vergeten dat we maar mensen zijn. Om spiritueel te groeien hoef je niet dagelijks urenlang stil op een kussentje te zitten. En je hoeft ook niet naar India af te reizen, als dat niet bij jou past.


Ook op andere manieren kun je razendsnel groeien. Spiritueel groeien in minuten per dag. Dit is geen roman, maar een aan jezelf werkboek. Er wordt veel van ons gevraagd tegenwoordig. Het proces van zelfheling kent vele facetten.


De nuchtere kijk op dingen en tevens zo spiritueel maakt het echt in balans. Bijzondere muziek en persoonlijke lichamelijke en emotionele ervaringen maken een hoop los. Ik wilde jaren geleden al zo graag contact met mijn gidsen hebben, maar dacht dat dit onmogelijk was voor mij en dat dit alleen was weggelegd voor hele spirituele mensen. Dit is de pagina over mijn spiritueel boek, hieronder kun je alle informatie lezen.


Via het menu kun je bij mijn blog en andere pagina`s komen. Dit werkboek staat vol met rituelen om veranderingen in je leven toe te laten. Het is voor iedereen heel duidelijk en gemakkelijk te lezen en begrijpen. Daar werd je bepaald niet gestimuleerd je met persoonlijke bewustwording bezig te houden. Hoe kun je nu echte spiritualiteit herkennen als je jezelf niet eens kent?


Dankzij je spirituele (zelf)onderzoek weet je nu wat je wilt: geestelijk groeien , in een waarachtige relatie tot je omgeving. Boeddhisten vervatten dat in twee doelen: verlichting en mededogen. Een heel belangrijk aspect is dat je geloof in een hoger doel, de voorzienighei een plan of een goede afloop toeneemt, en je voedt. SPIRITUEEL GROEIEN EN ZIEN has 8members.


Spiritueel groeien

Vooral in deze tijd waarin veel mensen ontwaken en de drang voelen om zich spiritueel te ontwikkelen. Toch is dit heel belangrijk. We doen een cursus hier, lezen een boek als we tijd hebben, gaan een keer per week naar de yogales. Dit geldt niet voor iedereen, maar vaak is er interesse om spiritueel te groeien.


Een belangrijke uitleg is dat Jezus voor ieder mens een eigen en persoonlijke interpretatie heeft en daarom erg moeilijk is uit te leggen, dus luister naar je ware gevoel. Nog een uitleg is dat Jezus bescherming en ondersteuning bied terwijl je als spiritueel persoon aan het groeien en ontwikkelen bent. Tekenen van spiritueel ontwaken. De volgende tekenen zijn duidelijk signalen dat je spiritueel aan het ontwaken bent. Je bent op zoek naar meer eenvoud in je leven.


Spiritueel groeien

Je kunt vertragen door rustiger in het huidige moment te zijn en aandacht te besteden aan wat er nu aan de hand is en niet bezig zijn met het volgende moment. Als je spiritueel wilt groeien is het nodig om je met spiritualiteit bezig te houden. Hoe integreer je inzichten in je leven en hoe geef je vorm aan inspiratie?


In dit artikel vind je veel suggesties om aan de slag te gaan met je spiritualiteit. Ook niet door zijn eigen gedachten omdat de gedachten niet van hem zijn en buiten het bewustzijn staan. Als ik de term spirituele groei gebruik is dat meestal gemakshalve omdat het aansluit bij het taalgebruik. Terwijl groeien of ontwikkelen eerder een passief process is waar men is aan onderworpen. Samen spiritueel groeien.


De bedoeling is kennis te maken met energieën en het leren aanvoelen ervan. We leren werken met engelenenergie, opgestegen meesters, chakra’s en de aura. De cursus bestaat uit lessen, telkens van 10.


Prijs: euro syllabus, koffie en thee inbegrepen. Maar welke spirituele boeken zijn nu écht goed? Wanneer je spiritueel wilt groeien zijn boeken onmisbaar.


Spiritueel groeien

En welke zijn lekker praktisch, niet te zweverig? Wij selecteren op de belangrijkste thema’s in je leven de allerbeste spirituele boeken. Door de dagelijkse infusie van kristallijne energieën is er een transmutatie-proces op gang in het fysieke lichaam en evolueert deze geleidelijk van een. Gratis spiritueel inzicht sessie.


Kelly heeft mij laten inzien de laag onder de vernislaag te pakken. Zodat ik kon zien welke angsten er nog verborgen lagen zonder dat ik het doorhad maar die mijn wel belemmerde om echt te groeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts