woensdag 18 januari 2017

Atv in de buurt

De deuren openen en betalen met uw handpalm, of met uw gsm de verlichting op uw kamer en de televisie bedienen. Antwerpen heeft er nu wel een heel modern hotel bijgekregen in de Pelikaanstraat. Rechtover het Centraal station opent morgen officieel het A Stay hotel, waar technologie en duurzaamheid samengaan. Met dit resultaat, een leuk interview over het ontstaan van de. Voor het 5e jaar op rij kan je in Theater Elckerlyc naar de winterrevue gaan kijken!


Atv in de buurt

De komende dagen blikken we vooruit op deze traditie. Etienne was jarenlang patissier en deed zo heel wat ervaring op. Zijn vrouw kreeg vaak telefoontjes van mensen die graag een recept wilde overnemen. Zo ontstond het idee om een boek te gaan schrijven met handige recepten.


Vandaag ontmoet hij Thaïs, een illustrator die van haar hobby haar beroep kon maken. De studenten van het RITC uit Brussel zijn ook druk in de weer om filmpjes te maken van de Boekenbeurs. Zij doet aan papierknipkunst. Dat is een erg oude ambacht waar kunstwerkjes worden gemaakt met papier. Steven gaat op bezoek bij Colette uit Essen.


Atv in de buurt

Daarvoor is uiterste precisie nodig en dat maakt dat de ambacht niet erg populair is. In De Buurt is deze week te gast in Schilde. Het kerstdorp heeft daar voor het eerst een echte schaatsbaan. Die werd getest en goedgekeurd!


ATV programma in de buurt. Modesta uit Woonzorgcentrum Hof De Beuken heeft een bijzondere bezigheid. Ze speelt bij verjaardagen happy birthday met haar mondharmonica aan de deur van jarige bewoners. Dankjewel aan iedereen die gisteren tijdens de jaarmarkt In de Buurt steunde door melk te schenken of een banaan te kopen. Een gloednieuw tv-format.


Atv in de buurt

Op het einde van de dag lag er voor onze koe een grote stapel melk en zat er in onze melkkit een bedrag van 5Euro. Cafe Revue – Antwerpsestraat te Mortsel. Al het nieuws uit Antwerpen. Restaurants in de buurt van Las Vegas ATVs op TripAdvisor.


Lees reizigersbeoordelingen van eetgelegenheden in de buurt van Las Vegas ATVs , Nevada en zoek op prijs, locatie en meer. Door de vele werken in de stad merkten ze dat hun journalisten en. Vandaag kreeg onze cursist Oliver een verrassingsbezoekje met taart van het programma In de buurt tijdens onze horeca-opleiding voor mensen met een beperking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts