donderdag 19 januari 2017

Appartement te koop knokke parmentierlaan

Appartement te koop knokke parmentierlaan

We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht parmentierlaan knokke , met prijzen vanaf € 295. Gelegen in de Paul Parmentierlaan te Knokke , vlakbij het. Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod.


Geef meer criteria op en zoek opnieuw. Of wilt u meer weten over de buurt? Ontdek het nu op Realo. Zonnig nieuwbouwappartement gelegen. Uw vastgoedpartner in Knokke.


Agence Schmitz Knokke gelegen in de Lippenslaan 1te Knokke en een gevestigde waarde op de Knokse immobiliënmarkt. Bent u op zoek naar een appartement , villa of woning – te koop of te huur – in Knokke , Westkapelle of Duinbergen? Dan kunt u steeds bij ons terecht op kantoor. Ruim 1-slaapkamerappartement bestaande uit: living, keuke. Appartement te koop KNOKKE.


Appartement te koop knokke parmentierlaan

Mooi appartement met slaapkamers aan de zonnekant van de Paul Parmentierlaan te Knokke. Gunstig gelegen tussen de Elizabetlaan en de Zeedijk, vlakbij de Lippenslaan. Inkomhal, gastentoilet, een ruime en. Ruime keuze immobiliën te Knokke. Vastgoedkantoor Immo Deva Real Estate biedt u een ruime keuze immobiliën te koop en te huur gelegen te Knokke (zeedijk en centrum), Westkapelle, Albertstrand en het Zoute.


Dit omvat onder meer nieuwbouwprojecten, appartementen, handelspanden en woningen. Te koop Te huur Nieuwbouw Verkopen Verhuren Syndic Algemene info. Wenst u uw eigendom te verkopen?


Appartement te koop knokke parmentierlaan

Schitterend appartement met slaapkamers en. U wil een appartement kopen? Residentie Grimau app 1C, P. Met zijn 110m² woonplezier en een doordachte materiaalkeuze straalt dit appartement tijdloze klasse uit.


Het stijlvol woonappartement is rustig gelegen en toch centraal op wandelafstand van de zeedijk en het winkelcentrum. Modern nieuwbouw appartement op de Paul Parmentierlaan te Knokke , gelegen tussen de Elizabetlaan en de Zeedijk. Te koop - Knokke Knus appartement met slpks en terras In het centrum van Knokke , aan de zonnekant van de Lippenslaan, bevindt zicht dit aangenaam appartement met slaapkamers en terras.


Indeling: inkom met toilet, leefruimte met open ingerichte leefkeuken, berging met aansl. Mooi gemeubeld appartement met slaapkamers gelegen in het centrum van Knokke en op wandelafstand van de zeedijk en een boogscheut van de Lippenslaan! Zuidwest gericht balkon. Zie je een appartement in Knokke -Heist wel zitten? Of ga je toch liever voor nieuwbouw of een huis in Knokke -Heist?


Kijk dan zeker eens tussen de woningen die Dewaele te koop aanbiedt. Wist je trouwens dat je in Knokke -Heist geen gemeentebelasting moet betalen? Dit en nog meer weetjes kun je lezen in ons blogartikel! Op zoek naar een appartement te koop in Duinbergen, een villa in Knokke , een huis in Westkapelle …? Ons enthousiast team helpt u met de glimlach!


Ook voor jaarverhuur in Knokke -Heist hebben we de juiste expertise in huis. Liv’immo Knokke is een erkend vastgoedkantoor dat bemiddelt in verkoop en verhuur op jaarbasis van uw eigendom! Een appartement kopen in of rond Knokke ? Dewaele heeft een breed gamma aan (nieuwbouw) appartementen. Contacteer Dewaele om je ideale thuis te kopen. Consultez les meilleures offres pour votre recherche appartement knokke parmentierlaan.


Volledig gerenoveerd appartement in luxe afwerking. Overdekt zwembad en wellness in het gebouw. Op slechts 1meter van de zee. Het appartement ligt tussen het populaire Rubensplein en de Lippenslaan.


Winkels, restaurants en bakker op wandelafstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts