donderdag 12 januari 2017

Laatst actief messenger niet zichtbaar

Je ziet nu een kopje staan dat de naam Weergeven wanneer je actief bent heeft. Het enige nadeel is dat je ook niet meer kunt zien welke van je. Nu kun je dit aan of uit zetten. Als je het uitzet, dan kun je het ook niet meer van anderen zien! Het bovenstaande zorgt er ook voor dat er geen melding ‘ Laatst actief ’ meer onder jouw naam verschijnt in het chatvenster.


Laatst actief messenger niet zichtbaar

De ander kan dus niet meer zien op welk tijdstip je Messenger voor het laatst gebruikte. En ook hiervoor geldt dat dat andersom hetzelfde is. Actief ’ naast ‘ Messenger ’ en schakel de functie bij jou uit.


Tenminste, ik weet niet of het nieuw is, maar ik heb het nog nooit gezien. Wil je opnieuw proberen te bellen? Want bij de ene staat een groen bolletje, bij een ander staat de hele tijd (soms wel minuten lang) minuut geleden actief. Bovendien kan een bericht zich na ontvangst vanzelf verwijderen.


WhatsApp “ laatst gezien” status. Maar: misschien vindt je deze status voor één of andere privacy-gerelateerde reden niet leuk. Hoe niet meer online zichtbaar op facebook? En op de messenger sta ik al offline maar wordt toch nog aangesproken.


Er is wel een nadeel:namelijk als je de functie uitzet, kun je ook van anderen niet meer zien wanneer ze voor het laatst online zijn geweest. Dat wik ik dus weg hebben. Dit hoeft niet te zeggen dat je contact je bericht heeft gelezen. Je kunt laten zien wanneer je actief bent of recent actief bent geweest door je Status Actief in te schakelen. Instagram toont standaard aan iedereen waarmee je ooit hebt gechat wanneer je voor het laatst actief bent geweest in de Instagram-app.


Dit zorgt ervoor dat andere mensen niet kunnen zien wanneer je voor het laatst online bent geweest. Je bedoelt dat andere kunnen zien wanneer jij je voor het laatst hebt aangemeld? Nee, dat kun je niet uitschakelen.


Of net zoals dat je op facebook tegenwoordig kunt zien of een ander jouw privé bericht gelezen heeft. In het overzicht van al je privéberichten kun je bij iedereen die deze functie heeft ingeschakeld zien wanneer hij of zij het laatst actief was binnen de app. Dit kun je doen door in de mobiele Messenger -app achtereenvolgens naar Personen en Actief te gaan. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Een officiële manier om die functie af te zetten bij de app-instellingen is er niet , maar er.


Ik begrijp namelijk dat op de oude messenger zodra je door iemand geblokkeert stond je deze ook kon verwijderen Is hetzelfde dus nog gangbaar bij Messenger Live ? Android Beveiliging en privacy. Klik hiervoor op ‘Beschikbaar om te chatten’ in het menu om het vinkje te verwijderen. Je bent nu in het onderdeel ‘ Laatst gezien’ (Afbeelding hieronder). Let op: wanneer je jouw ‘ Laatst gezien’ niet deelt, kan je ook niet de ‘ Laatst gezien’ van anderen zien.


Hoi, Lijkt het jullie niet handig om in profielen te zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest? Ter aanvulling: als ik mijn account wil afsluiten, dan zie ik dat er gedurende mijn tijd on-line een status is. Op deze status kan ik alleen invloed uitoefenen door hem meteen zelf te wijzigen. Boven elk gesprek kan je onder de naam van je gesprekspartner ‘online’ of ‘ laatst gezien’ lezen, gevolgd door het tijdstip waarop de persoon het laatst online was.


You must to continue. Zoals bij elke instant messenger , kun je niet verwachten dat al uw Skype-contactpersonen online te zijn de hele tijd. Maar als je plotseling realiseren dat je de laatste tijd niet hebben gezien een frequente gebruiker online , kan de verklaring niet zo simpel als dat hij plotseling stopte met het programma.


Instagram heeft een nieuwe functie toegevoegd waarmee je volgers kunnen zien wanneer je voor het laatst online was op het netwerk. Mocht je dit geen prettig idee vinden, dan is het mogelijk de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts