maandag 12 december 2016

Vrt nieuws verkiezingen

Het biedt je tekst, beeld en audio gebundeld in rubrieken en dossiers, met extra duiding door onze experten. Dat geldt ook voor de eerste en de opvallendste verkiezingsuitslagen. Met deze app update krijg je toegang tot het audio aanbod van VRT NWS. Ook al onze podcasts en (regionale) radionieuws kan je via die weg makkelijk beluisteren. Stel hier jouw vragen over de verkiezingen aan VRT NWS-journalisten Bart Verhulst en Tim Verheyden.


Vlaamse gemeente een pagina met informatie over wat op het spel staat in die gemeente en het laatste nieuws uit de gemeente. VRT biedt ook enkele algemene uitlegvideo’s over de verkiezingen. VRT wil meer geld voor uitdragen. De zevende dag heeft op. We zoomen ook dieper in op items door achtergrondverhalen, analyses van onze vele experten en opiniestukken.


Altijd helder uitgeleg zowel in tekst als in video. Op de verkiezingsdag zelf komen push-notificaties zodra de eerste resultaten van die gemeenten bekend zijn. VRT NWS Videos Het belang van Vlaamse verkiezingen. Het laatste nieuws het eerst op NU.


De VRT zoekt na de onverwachte verkiezingsuitslag van mei naar manieren om beter in te schatten wat de Vlaming bezighoudt. Het bevragen van een representatief staal van de bevolking. Dat is nu helemaal zeker na een stemming in het Europees parlement in Straatsburg. Die dag kiezen de Vlamingen hun vertegenwoordigers voor het regionale, het federale en het Europese parlement.


De drie verkiezingen gaan over zeer uiteenlopende onderwerpen. HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nrnieuwssite in België, HLN. Op zondag mei trok België naar de stembus voor de federale Kamer, Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Europa. Nicholas Lataire antwoordt.


Als we ergens in VTM NIEUWS een fout maakten, dan zetten we die hier recht. Het Nieuwsblad verzamelt al het nieuws over de lokale verkiezingen in België. Inspirerend magazine bij Eén, een televisienet van VRT voor de hele familie. De VRT is er voor alle Vlamingen, jong en ou hoog- en laagopgelei gebeten door politiek of kort voor de verkiezingen op zoek naar korte, heldere informatie om z’n keuze op te baseren.


Daarvoor is er vanaf april één adres: het webplatform KIES 19. Op Kiesvind je nieuws , de stemtest en heldere uitleg. Gisteren, 22:in Regionaal nieuws. In een koffer onder zijn bed zaten duizend nitraten. Op zolder naast de kinderkamer lagen nog eens duizend stuks illegaal vuurwerk.


Vrt nieuws verkiezingen

These actors demand that the VRT leave the qualitative journalism to paid journals and just produce short facts-only reports (with minimal opinions). Papers like DeMorgen, De Standaar and De Tijd try to force readers who want qualitative content to move away from VRT and to their paid subscriptions instead. Onze experten leggen uit wat er aan de hand is De voorbije weken haalden tal van protesten het nieuws. Het lijkt wel alsof overal ter wereld mensen de straat op trekken om te betogen.


Met Peter Mertens en Raoul Hedebouw op kop lanceerde PVDA vrijdagavond haar campagne voor de verkiezingen in mei. Dat gebeurde op de nieuwjaarsreceptie van de partij in Antwerpen. Als publieke omroep wil de VRT alle Vlamingen hierover zo goed en zo helder mogelijk informeren. Er wordt met ‘ Kies 19’, een aanbod. De meesten zullen je als slachtoffer zien.


Maar voor mij ben je een hel omwille van je moedige getuigenis. Televisie VRT trekt lessen na verkiezingen : 1. De VRT erkent dat ze veel bericht heeft over de klimaatmarsen, ‘maar te weinig de kritische stem. Zondag staat bij Eén alles vanaf de voormiddag in het teken van de verkiezingen. Martine Tanghe, Ivan De Vadder en Tim Verheyden leiden alles (uitslagen, reacties, nieuws ) in goede banen vanuit het zenuwcentrum op de VRT aan de Reyerslaan.


Phara De Aguirre en Bart Verhulst ontvangen politieke gasten in de zuilenzaal van het Vlaams Parlement. Naar aanloop van de verkiezingen zie je heel wat campagneslogans en affiches in het nieuws passeren. De verschillende politieke partijen willen zo de kiezer overtuigen om voor hun partij te stemmen. Hoe ze te werk gaan en welke impact dit heeft, kom je in deze lesfiche “ Verkiezingen in het nieuws ” te weten. Maar het bevestigt de eeuwige waarheid: wie zich (te) radicaal opstelt, vindt alleen troost in een versteend oppositiebestaan.


Vrt nieuws verkiezingen

Dit wordt een column om te bewaren als je bijdragen over de verkiezingen moet maken. Vindt u het antwoord niet op VRT Taal,. Wim De Vilder analyseerde samen met Steven Decraene en Piet Desmet (KU Leuven Kulak) de uitslag van de Franse verkiezingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts