zondag 11 december 2016

Inkomend nummer blokkeren vaste telefoon ziggo

Word je regelmatig lastig gevallen op je Ziggo telefoonnummer? We kunnen je helpen bij het zoeken naar een oplossing. Als er tenminste keer ongewenst contact is geweest vanaf hetzelfde nummer , stellen we een onderzoek in. Dat kan bij gesprekken waarbij je minimaal seconde in verbinding bent geweest met de beller.


Inkomend nummer blokkeren vaste telefoon ziggo

Elke provider kan elk gewenst nummer inkomend blokkeren. Probleem is dat het gewoon niet mag. Overigens gaat het hier om een belserver die zelf doorheeft welk nummer aktief is en daarmee dat nummer zal blijven bellen.


Ziggo kan echter wel, na een aantal overlastmeldingen, het nummer aangeven bij meldpunt van dat land. Daar bereik je hetzelfde mee, je hoort diegene niet. Uitgaande nummers blokkeren.


Je kunt bepaalde groepen telefoonnummers blokkeren. Bel je naar een geblokkeerd nummer dan ontvang je een gesproken boodschap. Nummer blokkeren is gratis. Bel je via oude telefoonaansluiting met een telefoonstekker met vier pinnen (PSTN), dan is het niet mogelijk om uitgaande nummers te blokkeren. Mocht u het niet kunnen blokkeren en het is altijd hetzelfde nummer dan zou ik als ik u was.


Je bent echt niet de enige en het speelt ook bij andere providers. Het is niet toegestaan een nummer te blokkeren. Alléén als het nummer bij KPN zit kan KPN deze klant blokkeren , maar daar zitten wel procedures aan die vaak weken duren. Zit het bij een andere provider dan kan KPN niks doen.


Heb je telefonische overlast op je vaste nummer en wil je een telefoonnummer blokkeren ? Bekijk de oplossingen, of laat een onderzoek instellen door KPN. Beste Ariën, In het geval van telefonische overlast met de vaste telefoonaansluiting zijn er verschillende mogelijkheden om dit op te lossen. Helaas kan KPN geen inkomende nummers blokkeren , sommige telefoontoestellen kunnen dit echter wel, dat hangt van het type toestel af.


Zover ik weet is XS4ALL de enige aanbieder dit wel dergelijke mogelijkheden heeft, hier kun je zelf landcodes blokkeren en zelfs anonieme oproepen waarbij het werkelijke nummer wordt geblokkeer dus niet alle anonieme oproepen. Vanaf je vaste telefoon zijn deze nummers dan niet meer te bereiken. Ook kun je geen inkomende gesprekken vanaf bepaalde telefoonnummers blokkeren. We worden aan steeds meer gevaren blootgesteld en tegenmaatregelen varieren van nul tot weinig.


Tenminste als de bedrijven er zelf geen last van hebben of er zelfs fiks aan verdienen. Ik wil mijn vaste telefoon niet kwijt voorlopig en vrijwel niemand heeft of krijgt mijn nummer en toch heb ik er ook last van. Geef je e-mailadres op en kies een alias van maximaal karakters. Vaak zijn outbound call centers niet beschikbaar inkomend telefoonnummer blokkeren ziggo inbound gesprekken. NL gebruik van cookies.


Bekende telefoontjes blokkeren in Android. Als het een normaal telefoonnummer betreft, moet je het nummer eerst als een contact opslaan en vervolgens in de contactgegevens op de menuknop drukken. Kies Oproep-Instellingen. Geef het telefoonnummer in of selecteer het uit je contacten of oproeplijst. Als je telefoon rinkelt, zie je wie jou belt.


Staat daar geen nummer , dan neem je gewoon niet op. Het kan voorkomen dat u ongewenst veelvuldig wordt gebeld door iemand met een bepaald nummer. Maar het blokkeren van een nummer kan ook heel goed een preventieve actie zijn ter voorkoming van hoge telefoonkosten.


Nu heeft Ziggo (welke mijn provider is) de stelregel dat je eerst weken moet verzamelen en dan de info moet doorsturen, maar. Dit nummer verschijnt in beeld zodra je gebeld wordt. Open de ‘ Telefoon ’-app.


Druk onderaan op ‘Recent’. Zoek het telefoonnummer op dat je wil blokkeren en druk rechts daarvan op het ‘I’-knopje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts