dinsdag 27 december 2016

Clouseau optredens 2019

Clouseau optredens 2019

De pre- order staat sinds vandaag live. See actions taken by the people who manage and post content. TTT Artists is ruim vijftien jaar actief in de muziekindustrie. Je kan bij TTT terecht voor de betere MUZIKALE LIVE ACTS in België.


Clouseau optredens 2019

Get De Kreuners tickets. Clouseau concert tickets are on sale. See every De Kreuners concert. Check out De Kreuners tour schedule, live reviews, photos, and details. De kaartverkoop is reeds begonnen en natuurlijk wil jij dit als echte fan niet missen.


De Prinses en de Toverspiegel. Helmut Lotti Jubileumconcert. Op november stelden ze zich voor in een bomvol Cultureel Centrum in Sint-Genesius Rode. Waar ze maar een paar eigen nummers speelden. CLOUSEAU VIERT JAAR OP UNIEKE, INTIEME WIJZE!


De liedjes zijn ook zo tijdloos qua tekst en muziek dat je er moeiteloos weer in weg droomt. Het unieke aan Domino is dat de muzikanten zich tussen uw gasten begeven om hen zo optimaal mogelijk bij het feestgebeuren te betrekken. Wat een avon wat een optredens ! Op december en februari staan Koen en Kris Wauters op het podium van Capitole Gent, op februari doen ze Ethias Theater Hasselt aan. De hele tournee was meteen volledig uitverkocht.


Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De zes shows afficheerden in een mum van tijd uitverkocht. Intiem is fijn, maar even graag pakt Niels het groots aan. Alle info over concerten, festivals en evenementen in Nederland die door MOJO worden georganiseerd. Tourdata, kaarten en show informatie vind je op Mojo.


Ook Koen Wauters was van de partij. Samen brengt Niels met Koen “vonken en vuur”! Vandaag, jaar na ‘Brandweer’, blikt de groep terug op een ongelooflijk sprookje.


Het album verschijnt op november en staat vol eerlijke en emotionele nummers en staat vol eerlijke en. Wil je graag tickets kopen voor onze concerten? Gelukkig zorgen Koen en. Daalman is een doorwinterd troubadour.


Voor wie ga jij alles geven? Schrijf je hier in voor de Warmathon. Tijdens De Warmste Week kan je opnieuw rondjes lopen voor een goed doel dat jou nauw aan het hart ligt.


Er bleven aanvragen binnenkomen en zo begon het bij Koen en Kris toch te kriebelen. Billets de Concert, Sport et Théâtre, sur viagogo. In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren steevast uitverkocht. De concert- en congreszaal - uniek in zijn soort - maakt deel uit van een volwaardig congrescentrum met de modernste faciliteiten en kan gecombineerd.


Met uiteraard een aantal songs uit hun nieuwe album, maar natuurlijk ook een hele hoop hits uit hun schitterende (inmiddels 30-jarige) carrière, wordt dit opnieuw een gebeuren om niet te missen! Tijdens zijn werk voor de lokale radio Ro in Sint-Genesius-Rode imiteerde Bob Savenberg vaak het typische accent van dit personage. Alle activiteiten en uitstappen van het type Concert. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Een overzicht van ons programma. Adele concert tickets are on sale. Er worden ook de Radio 2-trofeeën voor Beste doorbraak, Beste Solo-artiest en Beste Groep overhandigd.


Deze worden dit jaar uitgereikt door Christophe Hadda Tina Maerevoet, Sven De Leijer en Karen Damen. Niemand vermoedde toen dat dit het startschot zou zijn van één van de grootste muzikale succesverhalen in Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts