woensdag 14 december 2016

Stadhuis oostende digitaal loket

Kom je naar het Stadhuis , dan ben je natuurlijk altijd welkom bij de Stadsbalie met al je vragen over het Stadsbestuur. Je kan er terecht voor het eenvoudig afhalen van documenten, akten of attesten, enzovoort. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het registreren van uw afspraak.


De gegevens worden dus niet langer bewaard dan nodig is en niet aan derden verstrekt. Openingsuren, adres en telefoon. Langskomen bij de diensten is daardoor niet langer nodig.


Maar voor sommige (complexere) vragen moet men nog altijd naar het stadhuis kunnen komen. U krijgt het aanbod van het loket te zien, met een nauwkeurige uitleg over elke verrichting. Bedoeling is dat u op deze manier heel wat verrichtingen van achter uw pc kunt uitvoeren zonder verplaatsing naar het Stadhuis.


We willen zo vooral de klantvriendelijkheid bevorderen. Oostende (elektronisch loket of digitaal loket ). Een grote verandering in mentaliteit bij zowel het personeel als de. Dit e- Loket gebruikt uw persoonsgegevens.


U moet zich dus eerst identificeren. Dat kan op verschillende manieren: U kunt zelf uw gegevens intikken. U kunt via een kaartlezer uw gegevens automatisch ophalen van uw elektronische identiteitskaart (eID).


Via deze pagina van onze partner e-Contract kunt u kijken of uw browser de kaart kan uitlezen. Sint actie met tot - korting op speelgoed bij online speelgoedwinkel cocodrilo. Akten en registers Burgerlijke Stand. Here about popular Expo Abrasie, Iedereen kust, Maak komaf, Op deze sites such as oostende.


The best similar sites: roeselare. De loketten van de Dienst Bevolking bevinden zich in het stadhuis van Nieuwpoort - Marktplein 7. Ze zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van u. Officiële site van de gemeente Ichtegem met nieuws, activiteitenkalender, informatie over de diensten en een e- loket. Inwoners die zich naar het loket burgerzaken begeven, kunnen vanaf deze week gebruik maken van gratis WIFI, een realisatie van Eerste Schepen Bart Tommelein (Open Vld), bevoegd voor digitalisering, en Schepen Martine Lesaffre (Open Vld), bevoegd voor burgerzaken. Volgens schepen van Bevolking Tom Germonpré.


Stadhuis oostende digitaal loket

Officiële website van de stad Antwerpen met online dienstverlening (e- loket en afspraken maken), praktische informatie (contactgegevens en openingsuren), nieuws op maat, stadsplan, vrijetijdskalender en vacatures. Lees meer over de toegankelijkheid van het stadhuis. Telefoneren vanuit het buitenland? Het stadsloket is enkel bereikbaar via de Leiestraat 21. Maandag tot en met vrijdag bereikbaar.


Het informatieaanbod rond de omgevingsvergunning is vernieuwd. Wordt u niet automatisch doorgestuurd? Klik dan op onderstaande link. Ga naar het nieuwe informatieaanbod.


Dankzij uw elektronische identiteitskaart kan u een document digitaal ondertekenen en uw identiteit bewijzen op het internet. Om misbruik te vermijden zijn deze mogelijkheden, net zoals bij een bankkaart, beveiligd met een PIN code. Het is een kans om hun vzw visibiliteit te geven en hun werking en vrijwilligers eens onder de aandacht te brengen. Meld uw vraag, suggestie of klacht over uw buurt. In het stadsloket kan u enkel op afspraak terecht.


Hier vindt u de openingsuren en adressen van de stadsloketten en van de overige stadsdiensten. U kan online een afspraak maken. Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.


Stadhuis oostende digitaal loket

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Op maandag oktober handelde de cluster Openbaar Domein van Stad Brugge haar 5. Bij aanvragen aan het loket : Een uittreksel wordt op een werkdag zo snel mogelijk bezorgd. In uitzonderlijke gevallen en als je een aanvraag doet op zaterdag duurt de aflevering iets langer.


We nemen contact met je op wanneer je het uittreksel kunt komen afhalen. Je kunt bij de Dienst Burgerzaken ook op afspraak komen. Wonen Nieuwpoort biedt voor elk wat wils: een historische binnensta met een bruisende badplaats en twee polderdorpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts