maandag 19 december 2016

Prive berichten verwijderen facebook

Open het gesprek dat je wilt verwijderen. Plaats de muisaanwijzer op het gesprek dat je wilt verwijderen en klik op. Of wil je meteen een volledig gesprek wissen? Wij laten u zien hoe gemakkelijk het werkt om dit te doen: Stap 1. Klikt op het tandwiel om de opties te openen. Ga eerst naar je startpagina (rechtsboven naast je naam).


Bevestig dat je het bericht echt wilt verwijderen en je bent er voor altijd vanaf. Misschien heb je iets gênants geschreven, of nog erger. Doe dat via een privébericht.


Open the conversation you want to delete. Soms wil je opnieuw beginnen. In deze blog lees je hoe je dat doet. Nooit is alles direct weg. Alles is dus niet direct alles.


Prive berichten verwijderen facebook

Dit doe je door rechtsboven te tikken op het “papieren vliegertje”. Kies het gesprek dat je wilt verwijderen door te swipen van rechts naar links. Je ziet nu dat er twee opties zichtbaar worden: stoppen en verwijderen. Alle prive berichten verwijderen facebook. Kom en doe de test en kijk of je het goed hebt of niet.


Elk bericht kan verwijdert worden. Volg de stappen hieronder om berichten te verwijderen. Ook gewone gebruikers zullen binnenkort berichten kunnen verwijderen.


Prive berichten verwijderen facebook

Voordien was dat al mogelijk om de berichten aan hun kant te verwijderen , maar binnenkort kan je ook replieken verwijderen uit de inbox van de ontvanger. Wil je graag afkomen van beschamende berichtjes of wil je iemand vergeten waar je vaak contact mee hebt gehad? Je kunt snel elk bericht dat je hebt verstuurd of ontvangen wissen van je account. Klik om het selectievakje in te schakelen als je berichten , opmerkingen en openstaande lidmaatschapsuitnodigingen wilt verwijderen van de persoon die je wilt verwijderen of blokkeren.


Als je deze persoon wilt verwijderen uit andere groepen die je beheert, kun je de optie selecteren om deze wijzigingen toe te passen op andere groepen die je beheert. Het klinkt allemaal een beetje spannender dan het in werkelijkheid is. Maar gelukkig kan je ook berichten sturen die alleen bedoeld zijn voor persoon.


Dat zijn berichten die ‘for your eyes only’ zijn, en extra speciaal. Geef aan wie je evenement kan bewerken en er berichten in kan plaatsen. Als je iets wil zeggen of sturen dat je graag privé wil houden, druk je in het Messenger-gesprek op het informatieicoontje in de rechterbovenhoek.


Blijkbaar, hackers hebben gecompromitteerd en gepubliceerd duizenden privéberichten, BBC gemeld. Waarschijnlijk heeft het sociale netwerk deze maatregel genomen om spam berichten tot een minimum te beperken. Het is dus perfect mogelijk dat je een aantal berichten hebt ontvangen die geen spam zijn, maar die je nooit hebt gezien. Ik ben lid van een aantal facebookgroepen.


Nu kreeg ik, van een medelid van een van deze groepen een privebericht. Als je veel openbare berichten hebt die je wil verwijderen , ben je wel even bezig als je dat met de hand moet doen. Je FaceBook account verwijderen. De stappen die je moet zetten zijn alleen lastig te vinden.


Echter, u kunt e-mails per ongeluk verwijderen , facebook verwijderde prive berichten terughalen, u kan hebt opgeslagen grote hoeveelheden berichten via welke u kunt altijd denken terug wat er gebeurt op dat moment. Echter, u kunt alleen gearchiveerde bestanden terugzetten omdat ze gewoon verborgen door de app en niet verwijderd uit uw apparaat. Ik zou sowieso proberen je complete facebook -data te downloaden. Via de Messenger functie kun je gratis privé- berichten versturen naar je vrienden en zelfs telefoongesprekken voeren. U ziet wat uw vrienden meemaken en kunt daarop reageren.


Berichten definitief verwijderen van facebook. Of plaats via de computer zelf een bericht over iets wat u bezighoudt. Als je veel berichten wilt verwijderen van je tijdlijn dan kun je beter gebruik maken van een add-on die grote aantallen berichten ineens kan verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts