vrijdag 30 december 2016

Indiaanse horoscoop berekenen

Net als bij de Griekse horoscoop , die we vandaag de dag gebruiken, geloven de Indianen dat het tijdstip waarin een persoon geboren wordt, het karakter van deze persoon onvermijdelijk beïnvloedt. Net als de dieren in de moderne horoscoop , representeren dieren tevens de horoscoop bij de Indiaanse stammen. Uiteraard moet men om dit te doen geen Westerse horoscoop gebruiken, maar een Vedische horoscoop. Er zijn astrologen, die op basis van een Westerse horoscoop de dosha bepalen.


Indiaanse horoscoop berekenen

Dat is fout, omdat zowel de ayurveda als de Vedische astrologie afkomstig zijn uit dezelfde Vedische traditie. Deze traditie vorm een eenheid. Moeder Aarde Astrologie is een eeuwenoud systeem, gebaseerd op het Indiaanse Medicijnwiel en de Westerse Astrologie, waarmee je veel over jezelf kunt ontdekken. Het Indiaanse Medicijnwiel van de Noord Amerikaanse Indianen is een symbool dat de cirkel van het leven voorstelt. Het heeft met zowel met ieder persoonlijk als met de hele kosmos te maken.


Hoe weet je welk dier een van jouw Totemdieren is? Sommige mensen denken dat ze zelf een dier uit kunnen kiezen, en kiezen dan een dier waarop ze trots kunnen zijn en niet zozeer een dier dat echt bij hen past. Indiaanse Astrologie De Astrologie van de Indianen werkt met het medicijnwiel. De dag, wanneer je geboren bent, bepaald hoe jou persoonlijke medicijnwiel er uit komt te zien en wie je aanvulling daar aan zal zijn om van te leren.


Totemdieren of krachtdieren stammen uit de traditie van de Native Americans (Indianen), ze worden ook wel medicijndieren genoemd. De dieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen in kunt ontdekken. Wil je zelf aan de slag met de Vedische astrologie, dan is er natuurlijk studie voor nodig. Toch vind je ook online tools om je horoscoop uit te rekenen.


Voor het interpreteren van deze Vedische kaart kun je je het beste wel wenden tot een opgeleide astroloog. Het universum heeft een bepaald ritme en ieder uniek leven neemt deel aan dit ritme. Dat we kunnen kijken naar een horoscoop is ook niet bedoeld om het lot te voorkomen. Je persoonlijke horoscoop.


Als je meer wilt weten over je Indiaanse horoscoop , kun je contact opnemen met één van onze astrologen. Aan de hand van je geboortedatum kunnen zij je persoonlijke horoscoop berekenen op de manier van de oude indianenstammen. Er zijn verschillende manieren om horoscopen te berekenen en te bekijken. Zo zijn er verschillende huizensystemen, gebruiken astrologen niet dezelfde aspecten (hoeken tussen planeten) en hechten klassieke astrologie waarde aan andere methoden om een horoscoop te duiden dan hun eigentijdse of Indiaanse collega’s.


Welk Chinees sterrenbeeld ben jij? Selecteer je Chinese sterrenbeeld om je Chinese horoscoop te lezen. Geen idee wat jouw Chinese sterrenbeeld is? Maak niet uit, laat hem berekenen aan de hand van je geboortedatum!


Horoscopen zijn vergelijkbaar met het hebben van een kleine gids voor het leven die u de weg kunnen wijzen naar wanneer u enig optimisme of gevoel van richting nodig heeft. Dé startpagina over astrologie en horoscopen. De West-Afrikaanse astrologie behelst de symboliek van een oeroude cultuur en vindt zijn oorsprong in de Afrikaanse rituele voorspellingen. Later kwam dit in de context van de stand van de sterren en de geboortecycli te staan.


Dan wordt er ook in de horoscoop rekening gehouden met de vier elementen: water, lucht, vuur en aarde. Met deze gegevens weten we eigenlijk nog niet veel over onze geboortehoroscoop. Als je uw horoscoop laat berekenen door een astroloog, sta je versteld van het vele meer er komt bij kijken. De Indianen maken veel gebruik van totems, van dieren die je als medicijn en als spirituele helper kunt zien. De astrologische dierenriemtekens die wij gebruiken kunnen ook geassocieerd worden aan de verschillende Indiaanse totemdieren, en dat is het leuke van de inzichten van Kenneth Meadows in zijn boek Moeder Aarde Astrologie.


Indiaanse horoscoop berekenen

Abonneer je op ons kanaal en ik vertel je alles over je horoscoop ! Bezoek onze website, daar vind je je gratis daghoroscoop, en kun je jouw ascendant berekenen. Ook vind je hier leuke artikelen. As one of the largest astrology portals WWW. COM offers a lot of free features on the subject.


Je ascendant onthult de manieren waarop je jezelf naar anderen uit en hoe je reageert naar de buitenwereld. Lees meer over je ascendant of laat je ascendant gratis bereken op Astropsychologie. Maansknopen Ook de maansknopen spelen een centrale rol in de indische astrologie, iets wat pas ver in de 20e eeuw werd opgepikt door de westerse astrologie, niet als normaal alledaags verschijnsel maar iets waar heel geheimzinnig over wordt gedaan, wat laat zien dat dit aspect van het dagelijks leven vreemd is voor de westerse astrologie. Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen.


Met het overzicht hiernaast kunt u het sterrenbeeld opzoeken wat voor u geldt. Hiermee kunt u tevens uw horoscoop lezen in diverse tijdschriften en websites. De geboortehoroscoop is een van de bekendere onderwerpen uit de astrologie. Bron: the medicine wheel van Sun Bear and Wabun.


Wat hieronder staat is slechts een slap afgietsel van het boek. Meer Informatie over chinese astrologie berekenen Consulenten bieden hun services aan aan hun clienteel en bieden gefundeerde antwoorden middels een spirituele astrolijn. Je holistische getal vertegenwoordigt de totale som van de cijfers van je geboortedag, geboortemaand en geboortejaar. Dit getal onthult je levensdoel of uitdagingen met zijn positieve en negatieve kenmerken. Door inzicht in je holistische getal kom je tot een beter zelfbewustzijn.


Je kunt dit getal heel eenvoudig berekenen. Om die nummers voor jezelf te berekenen , raadpleeg deze engelstalige pagina over numerologie. In de les wordt ook aangeleerd hoe het te doen.


De negen basisnummers in de numerologie staan in directe relatie tot de vedische planeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts