dinsdag 20 december 2016

Nieuw bestuur sint niklaas

Nieuw bestuur sint niklaas

De vzw Centrummanagement heeft sinds gisterenavond een nieuw bestuur. Een 20-tal ondernemers kwamen samen en droegen hun favoriete kandidaten naar voor. Ook de politieke mandaten werden afgelopen week goedgekeurd in de gemeenteraad. Nieuw voorzitter is Marijke Calle (26) uit Belsele.


Na zes jaar heeft afvalintercommunale MIWA een nieuw bestuur. Franky De Graeve (CDV) uit Temse blijft ondervoorzitter. Het was al even aangekondig maar nu is het eindelijk zover. Hiermee willen de stad en Mertens een oplossing bieden voor het complexe verkeer van vandaag.


En dat nog geen half jaar na de overname. Het nieuwe bestuur kwam nog maar in mei. De leden van de gemeenteraad worden elke zes jaar verkozen. Uit hun midden kiezen ze het college van burgemeester en schepenen.


De burgemeester wordt aangesteld door de Vlaamse Regering, op voordracht van de gemeenteraad. De stemmen zijn getel de zetels verdeeld. De N-VA van burgemeester Lieven Dehandschutter gaat de komende zes jaar samen met Groen en Open Vld de Wase hoofdstad besturen. Maandelijks komt het dagelijks bestuur samen. De raad van bestuur en de Algemene Vergadering komen twee tot vier maal per jaar samen.


De Raad van bestuur van MIWA telt mandatarissen, waarvan uit de gemeentelijke meerderheden en uit de oppositie. Sint - Niklaas heeft een nieuwe bestuursmeerderheid. Korte historiek oprichting Bepasin. Na elke gemeenteraadsverkiezing moet er een nieuwe algemene vergadering en raad van bestuur worden geïnstalleerd. Op de eerste bijeenkomst van het nieuwe partijbestuur werd bovendien een nieuw dagelijks bestuur verkozen.


Penningmeester Luc Blancke, afdelingssecretaris Marijke Duyck en verder Valerie Staessens, Dirk Van Brussel, Guy Van De Velde, Luc Van de Velde, Steven Vermeire vormen samen met voorzitter Stefan Walgraeve het dagelijks bestuur van de partij. Het voorstel van bestuur , door het uittredende bestuur aan de raadsleden voorgeleg werd met een quasi-unanimiteit goedgekeurd. Uittredend voorzitter Mike Nachtegael stelde na zijn verkiezing als. Dat zegt het nieuwe bestuur van de club. Bij de acht schepenen zijn er drie nieuwkomers: één van de N-VA, één van Groen en één van Open Vld.


Want de liberalen, en niet langer de socialisten, staan de komende zes jaar mee aan het roer in de stad. Maar liefst kandidaten tekenden present! Waaronder ook uw eigenste kandidaat uit Stekene, Kristof Verbeeck. Geboren en getogen Sint -Niklazenaar.


Nieuw bestuur sint niklaas

Is een huis aan het verbouwen in het centrum en zal dus nog lang zijn roots koesteren. Eerlijk en sociaal naar - restafval. Sint Niklaas also boasts the largest market square of Europe. Vele rijke lieden lieten zich grote huizen bouwen in de stijl naar de toenmalige mode. Reviews I visited with a friend from work and we were made very welcome, staff.


Nieuw beleid maken we samen met de inwoners. KUNST IN DE STAD VZW BRENGT KUNST NAAR DE MENSEN. Welkom op de website van Kunst in de Stad vzw!


Kijk gerust even rond op deze site en laat u verbazen door de vele realisaties van Kunst in de Stad! Op juli organiseert het nieuw , jong bestuur van Jeugdhuis Den Eglantier een mosselsouper in onze PUINTUIN om extra centjes te verzamelen voor onze toekomstige dromen! Nodig zeker jullie aanverwanten mee uit zoals vrienden, nonkels en tantes, oma of opa… We beloven jullie dat het een gezellige avond wordt. Om de inschrijving volledig digitaal te kunnen doen dient u minimaal versie (X) van Adobe Acrobat Reader te gebruiken.


Deze lag naast de gevel. De politie heeft de kat overgebracht naar de dierenarts te Kruibeke. De kat heeft geen chip, dus er is geen eigenaar gekend. De kat leeft momenteel nog, maar het is afwachten. Nieuwkerken-Waas, Belsele, Sinaai-Waas.


De vereniging heeft besloten om het huis, dat de eigenaar binnenkort op de vastgoedmarkt zou zetten, zelf te kopen. Een nieuw stadion voor Club Brugge of niet? Alvast héél hard bedankt voor de inzet gedurende deze lange periode vanwege de muzikanten en bestuursleden ! Op het moment dat dit boekje gedrukt wordt, is er nog geen nieuw bestuur aangesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts