vrijdag 2 december 2016

De rotonde wenduine radio 2

In Wenduine wordt de nieuwe rotonde aan de Ringlaan opnieuw uitgebroken. Er zijn problemen met de rioleringsbuizen. Vorige maand was er daar een groot lek in de waterleiding.


De rotonde wenduine radio 2

Toen liepen duizenden liters water weg. Nu blijkt uit controles dat sommige rioleringsbuizen beschadigd zijn en dus moeten ze het werk daar opnieuw doen. Radio -fietstocht in De Haan- Wenduine. Aan de voet van de duin ligt de Rotonde , recent vernieuwd en een place to be voor wie even wil genieten.


Rotonde , Wenduine : Bekijk 1onpartijdige beoordelingen van Rotonde , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Na de Tweede Wereldoorlog deed nog enkel de gelijkvloerse verdieping dienst als hotel. De rest van het gebouw werd in appartementen verbouwd. Sinds enkele jaren is de Rotonde in privébezit en wordt het niet meer uitgebaat als hotel. Dieven hebben drie tekeningen van De Kiekeboes uit de Spioenkop in Wenduine gestolen.


Het gaat om portretten die er sinds afgelopen zomer hangen. VRT De madammen De Inspecteur De rotonde. Brasserie De Rotonde - Zeedijk Wenduine , West-Vlaanderen, Belgium - Rated 4. De Rotonde is een grote open speelruimte in Wenduine aan de voet van de duinen, door een moderne paravang beschermd tegen weer en wind. Organisator Radar Events pakt uit met enkele primeurs, want de komende editie wordt voor een groot deel overdekt. Triestig dat je tegenwoordig.


Ketnet op de Rotonde te Wenduine ! Misschien was het wel een van de. More than million top podcasts for free on mytuner- radio. Als interviewer in De Rotonde moet Christel Van Dyck uiteraard weten waarover ze praat met haar gasten. En dus heeft ze een vraag voor Martine Prenen.


De rotonde wenduine radio 2

Van Rossem blikt in de Rotonde bij Christel V. Am Fuß der Düne liegt die Rotonde , die vor kurzem renoviert wurde: hier kann man die Zeit einfach genießen. Retro Sur Mer is gratis en vindt plaats op vrijdag 2 zaterdag en zondag juli rond De Rotonde van Wenduine , De Haan. We kijken naar boven en zien op een meter hoge duin een roodwit paviljoentje, de spioenkop, schoon West-Vlaams voor spionkop of uitkijkheuvel. We bestijgen de trappen en genieten van een prachtig vergezicht. Je hoort hem tussen 16.


Retro-run, een nieuw sportief initiatief ””, zegt Ben Mouling namens organisator Radar Events. Mosselen in de look geen aanrader. Meer look dan mosselen, keiveel lege schelpen. En een vriendin die de kabeljauw at, had de dag erop een darminfectie. Een podcast downloaden is zo simpel als wat, maar je moet weten hoe je er aan begint.


De rotonde wenduine radio 2

Onder de noemer “Retro Sur Mer” vind je een weekend lang retro vertier op de Rotonde op de dijk van Wenduine. Te renoveren appartement in het centrum van Wenduine. Bestaande uit: woonkamer met zicht op zee en de Rotonde , open keuken, slaapkamers, badkam. Appartement te koop in Wenduine € 105. Modern en verzorgd appartement met slaapkamers, gelegen op de Rotonde.


Betreft een gelijkvloersappartement. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. De beste restaurants in Wenduine , België.


Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Wenduine en zoek op prijs, locatie en meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts