vrijdag 23 december 2016

Grappige quiz vragen

Hieronder vind je een aantal leuke en grappige quizvragen. U mag deze quizvragen gebruiken als u zelf een quiz organiseert. Hoe wordt een ananas in het Engels genoemd? Het kost niets en is dus geheel gratis. Je kunt de vragen uitprinten wanneer je zelf een quiz organiseert, of misschien ben je wel op zoek naar nieuwe vragen voor een spel waarvan je alle bijgeleverde vragen al kent.


Grappige quiz vragen

Noem een appel die je beter niet kunt eten. Hoeveel maal kun je aftrekken van 25? Wat was de hoogste berg voor de Mount Everest werd ontdekt? De Mount Everest was de hoogste berg, ook voor hij werd ontdekt. Wat is groen en vliegt door de lucht?


Maak je eigen kwis voor uw vrienden, familie,. Wat gebeurt er als je een rode steen in een gele rivier gooit? Leuke quizvragen en antwoorden.


U hebt de perfecte plaats gevonden voor het samenstellen van een leuke quiz. De vragen zijn onderverdeeld in categorieën zodat er voor ieder wat wils is. Het was wel weer eens tijd voor een tag. We kwamen deze grappige , maar nutteloze vragen tag tegen op verschillende blogs.


We vonden het ook echt leuke vragen en daarom besloten we ook voor onze blog deze tag te doen. Ben je op zoek naar allerlei quizvragen met antwoorden om zelf een quiz samen te stellen, dan ben je hier op de juiste plaats. Momenteel staan er meer dan vierduizend vragen online over verschillende onderwerpen. Wij danken iedereen die ons regelmatig nieuwe vragen toestuurt en doen ons best om deze zo snel mogelijk op de site te plaatsen.


Grappige quiz vragen

Grappige quiz vragen met antwoorden Waar of niet waar? Je krijgt meer bacteriën binnen van het aflikken van een wc bril dan bij tongzoenen. Japanners eten met stokjes omdat: A. Het een bevel van de keizer was voor hygiëne. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.


Een avondje met vrienden of vriendinnen, maar wat nou als de verveling toe slaat. Wij hebben wat grappige opdrachten om te doen om te doen met je vrienden of vriendinnen. Mogen we vragen om deze advertentie te bekijken?


Om onze kosten te compenseren, tonen we deze reclame, zo blijft de website gratis! Na het bekijken van deze advertentie, krijg je dit uur niet meer te zien. Thumbs up als je meer hebt. Deze website is ontstaan in een poging zoveel mogelijk raadsels bij elkaar op één website te zetten. Onze raadsels zijn opgedeeld in categorieën.


Kies de categorie die het beste bij jouw past! In dit artikel vindt u een aantal meerkeuzevragen met soms grappige of merkwaardige antwoorden. Test nu uw algemene kennis met deze quizvragen. Meerkeuzevragen met soms grappige of merkwaardige antwoordmogelijkheden! Alle antwoorden vindt u onderaan!


Pret en fun Welkom tot de wereld van pret testen. De meest ongewone, toevallige en grappige quizzen - non-stop lachen wordt gegarandeerd. Duizenden quizvragen - alle. Quiz vragen - party-kids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts