maandag 19 december 2016

Kerstmarkt 2019 busreis

Busreis kerstmarkt met overnachting. Kiest u voor een busreis kerstmarkt met overnachting stapt u op bij de opstapplaats naar keuze en rijdt u samen met de groep naar de bestemming. Onze deskundige chauffeur brengt u met de Comfort Class of Luxury Class touringcar naar de mooiste plekjes en de leukste kerstmarkten van de bestemming naar keuze.


Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt ! Er is een heel mooi sprookjesbos en winterlandschap. Weg met Kerst en op zoek naar een leuke busreis ? Bekijk onze bus kerstreizen! Geniet van een gezellig weekend kerstshoppen op één van de leuke Duitse kerstmarkten.


Of stap in de bus voor een echte Kerstreis en vier de Kerst op vakantie. Proef de kerstsfeer en laat je inspireren op een kerstmarkt in o. Niets is gezelliger dan er even tussenuit gaan rond of tijdens de feestdagen. Duitslan België, Frankrijk en Nederland! Alleen of samen, langer of kort. Een kerstmarkt busreis of een romantisch oud en nieuw vieren.


Kerstmarkt 2019 busreis

Houdt u dan onze website in de gaten of meldt u HIER aan voor onze nieuwsbrief. Wij houden u dan op de hoogte. Kling, Glöckchen, klin-ge-linge-ling!


De dagen worden korter en de lucht wordt kouder, wat maar één ding kan betekenen: het is kersttijd! Steden en dorpen doorheen heel Europa versieren hun centra en kraampjes met gebrande amandelen, lebkuchen en diverse andere lekkernijen schieten als paddestoelen uit de grond. Op het plein bij het chocolademuseum vindt je de kerstmarkt met de oude ambachten en de kerststal.


Hier worden ook shows gegeven, maar daar moet je wel een paar euro toegang voor betalen. Beleef met Oad de internationale kerstmarkt in het romantische Essen. De markt staat op diverse pleinen, waarvan de Kennedyplatz het meest sfeervol is. In de donkere maanden van het jaar is iedereen bezig het zo gezellig mogelijk te maken.


Openingstijden Dagelijks van 12. Overnachting(en) in mooie of 4-sterrenhotels is altijd inbegrepen. Denk aan een ontbijtbuffet. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement.


Hier vind je cadeaus die je nergens anders vindt. Of je nu iets leuks zoekt voor in of onder de kerstboom, je hond of kat wil verwennen, of een tof geschenk zoekt voor de bomma. Grote Markt, klinken kersthits uit de speakers en loopt o. Tijdens de kerstmarkt staan ca. Een bezoekje aan de kerstmarkt van Antwerpen! Het is sowieso geen straf om een dagje in Antwerpen te shoppen, maar als je het kunt combineren met de kerstmarkt.


Moet je het zeker niet nalaten. De kerstmarkt in Antwerpen is het bezoeken waard! Ga mee met de bus van Brabant Expres Reizen naar de kerstmarkt Aken (ookwel Aachen genoemd) en ga gezellig kerstshoppen! Ieder jaar worden de pleinen en straten rond de kathedraal en het stadhuis van Aken voor. In de historische binnenstad kun je, tussen honderden kramen en meerdere podia, de ultieme kerstsfeer ervaren.


Kerstmarkt 2019 busreis

Kerstmarkt Aken Diverse data mogelijk o. De Familie stelt hun voormalige boerderij en het aangrenzende bos voor weken hiervoor beschikbaar. Op het grondstuk wordt een sfeervolle kerstmarkt ingericht. Düsseldorf in adventstijd: een winters sprookje!


Verlichte straten, een sfeervolle kerstmarkt met nostalgische hutten op vijf pleinen. De stad ziet er betoverend mooi uit, zowel voor groot als voor klein. De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg.


De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluweelengrot en de Mergelrijkgrot zij leuke kerstmarkten! Elk jaar wordt het centrum omgetoverd tot een bos.


Tussen de marktkraampjes staan prachtig verlichten dennenbomen. De busreis start op diverse opstapplaatsen en om circa 13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts