donderdag 16 mei 2019

Wat te doen op een doordeweekse avond

Gelukkig zijn er nog talloze andere leuke dingen om te doen op een doordeweekse avond (naast bloggen natuurlijk!). Het is leuk om het samen tegen elkaar op te nemen, mannen zijn nou eenmaal gek op een uitdaging. En in het heetst van de strijd kom je er gelijk achter of hij tegen zijn verlies kan of niet.


Op zoek naar leuke date ideeën maar heb je geen idee wat te doen met je lief of tijdens je (eerste) date? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben de leukste ideeën voor een date of een. Leuke inspiratie om mijn mijn vriendje te doen. Onze eerste date was heel erg leuk, overdag hebben we een filmpje gekeken we hebben ook een kussengevecht gehouden, daarna zijn we even op de trampoline geweest in het bos.


Heel moeilijke keuze, er is immers zoveel te zien en te doen. Op zich is het natuurlijk heel jammer om maar zo winig tijd in deze fantastische stad te hebben. Ik denk dat je vooral voor jezelf even moet denken wat je graag zou zien, wat je interesses zijn. Het is heerlijk als je weet waar je aan toe bent in een relatie.


Het gevoel dat het goed zit tussen jou en je vriend is geruststellend. Maar soms wil je gewoon eens iets nieuws doen , en ben je op zoek naar leuke dingen om te doen met je vriend. Ik raad je aan om alle activiteiten één voor één af te gaan en ze allemaal een keer te proberen. Zeker als jullie het nog nooit samen hebben gedaan. Overigens kan je sommige van deze dingen ook doen op eerste dates, maar specifiek daarvoor is hier een lijst met eerste date ideeën.


Of je nou kiest voor een luchtige chicklit of spannende thriller: door helemaal op te gaan in een boek kan je je binnen no time ontspannen. Ook ontzettend fijn voordat je gaat slapen. Re: wat te doen op een door de weekse avond met je vriend.


Wat te doen op een doordeweekse avond

Wat ik doe lijkt me een beetje saai maar het bevalt me eigenlijk wel prima. Ik woon samen met mijn vriend. Thuis kan je gelukkig ook ontzettend veel leuke dingen doen. Hierbij simpele (en suuuuuper cliché) activiteiten waar je niet veel meer dan een pyjama voor nodig hebt. Wil je niet teveel geld uitgeven maar wel een leuke tijd beleven?


Wij zochten het voor je uit en hebben de 1leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet. Toch kan de zondagavond heel goed zijn om een klusje te doen wat bijvoorbeeld al een tijdje op zich laat wachten. Misschien het inplakken van de foto s van de vakantie, of het opruimen van de kast. Zo maak je van die saaie avond , een nuttige avond en kan je daarna met een voldaan gevoel toch nog een beetje bankhangen.


Wat te doen op een doordeweekse avond

Kortom, er is genoeg te doen op een avond. Echter, als je naast een film nog iets op een avond wil doen (dan heb je denk ik nog maar een of twee uurtjes over), dan maakt het niet uit wat je doet, het gaat er gewoon om dat je het leuk samen hebt. Gewoon een uurtje tegen elkaar liggen en elkaar lieve dingen zeggen is ook gewoon leuk. Re: Leuke dingen om je avond door te komen.


Beetje dingen die gedaan moeten worden doen en die ik leuk vind om te doen. Je kunt ook eens een stuk gaan fietsen? Abseilen van de Euromast. De Euromast is met 1meter de hoogste toren van Nederland die is open is voor publiek.


Je kan er van abseilen of bovenin een drankje doen. Vraag wel even van te voren of je date last van hoogtevrees heeft. Niet alleen kan het gebrek aan communicatie de sleur stimuleren maar ook doe je samen niet de broodnodige nieuwe ervaringen op die de band sterker maken. Om samen wat te doen hoef je echter niet het comfort van je eigen huis te verlaten. Er is meer te doen dan een avondje Netflix and chill.


Dit zijn de dingen die je thuis kunt doen met je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts