dinsdag 21 mei 2019

Sinksen kortrijk rommelmarkt

Sinksen kortrijk rommelmarkt

Rommelmarkt De verkoop van de rommelmarktplaatsen start op april om 19u00. De plaatsen zijn meter breed. Basisprijs : € per plaats.


Je hoeft je niet eerst in te loggen om je ticket(s) te bestellen. Er worden bijna duizend deelnemers. Wie niet over een PC beschikt, kan gebruik maken van de openbare computers in de leeszaal van de stedelijke bibliotheek (ingang via de Onze-Lieve-Vrouwestraat). Het bestuursakkoord ‘Beste Stad van Vlaanderen’ laat er geen twijfel over bestaan.


De komende jaren gaan we fors door. Met nog meer ambitie om van Kortrijk ook de Sociaalste Stad van Vlaanderen te maken. Alle activiteiten en uitstappen in Kortrijk van het type Markt of braderie. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.


Onder een stralende zon zien we duizenden mensen kuieren langsheen de rommelmarkt of dansen tot een stuk in de nacht onder de open hemel. Verken de stad langs bekende en minder bekende plekken. Ga mee in ambiance van concerten op o. Schouwburgplein, aan Muziekcentrum. Nog een sterk cijfer: het aantal deelnemers aan de rommelmarkt op zondag en maandag groeide van 1. Wekelijks op zondagvoormiddag, mega grote rommelmarkt te Roeselare (Asfalt Parking recht over Euroschop) per m (min 10m) De auto mag bij de stand blijven, zonder inschrijvingen (VOL is vol) Bij mooi weer duizenden bezoekers.


Kerkstraat en Fosselstraat te Affligem op maandag juni van 11u tot 16u. Sinksen mee in goeie banen. Het weer nodigde uit om ook een kijkje te gaan nemen. Niet dat ik al mijn geld wil uitgeven, hoor.


Sinksen kortrijk rommelmarkt

Maar het is gewoon tof om alles te kunnen zien. Vanaf dit jaar verlopen de inschrijvingen online. Vaste waarden op het programma zijn de rommelmarkt en de antiekmarkt op zondag en maandag.


Maar ook op de dagen daarvoor valt in Kortrijk al heel wat te beleven. De rommelmarkt is met zijn ca. Vlaanderen en maakt de verbinding tussen de verschillende festivallocaties. Zoals gisteren ook weer ( Zondag Oktober ) Op KM van de Dampoort.


Zo’n honderd muzikanten, dansers en figuranten stappen op, ‘in ’t nieuw gestoken’ door de vrijwilligers van vzw Bolwerk. Het vierdaags spektakel brengt en mengt kleuren en smaken voor iedereen! Vier dagen lang wordt de hele stad Kortrijk ingepalmd door dit bruisende stadsfestival. Uitblazen doe je op een van de vele terrassen. SINKSEN start met een nieuw elan.


Inschrijven voor de rommelmarkt ? De praktische info kan je alvast hier terugvinden. Dat heeft het organiserende comité Feest in. Wat een mooie start van de zomer! In uitvoering van het nieuwe bestuursakkoord ‘ Kortrijk Beste Stad Van Vlaanderen’ wenst Parko deze verschuiving van bovengronds naar ondergronds parkeren verder te stimuleren. Parko zal dit nastreven door de parkeermodaliteiten en -tarieven op de straat en in alle afgesloten parkings globaal aan te pakken.


Vanaf zaterdag juni tot en met maandag juni op diverse pleinen in Kortrijk een boeiend programma van internationaal straattheater, veel mobiele acts, spannende luchtspektakels, muziek en zoveel meer voor groot en klein. De ideale plaats om nog meer hebbe dingetjes te vinden tegen een betaalbare prijs. BEGIN:VCALENDAR VERSION:2. EN CALSCALE:GREGORIAN METHOD:PUBLISH X-WR-CALNAME:Shop in Kortrijk X-ORIGINAL-URL.


Dit jaar staan zang en muziek centraal en wordt de Kortrijkse binnenstad één groot podium met muziek door artiesten van verschillende kleur en pluimage. Adverteer gratis je rommelmarkt Onmiddellijke vrijlating op brocantes. Probeer dan onze gerichte promoties aanbiedingen Contact met ons. Laatste gecreëerd evenementen.


Sinksen kortrijk rommelmarkt

De verkoop gaat van start op maandag april (de maandag na de paasvakantie) om 19u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts