maandag 20 mei 2019

Serviceflat kopen brasschaat

Veilig en comfortabel wonen in een assistentiewoning. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Vind het op Woonzorgweb. Onze hoteldienst met restaurant, onderhoud en persoonlijke service biedt u alle luxe en comfort van thuis en meer.


Serviceflat kopen brasschaat

Sommige flats hebben een terras. Alle flats zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Prins Kavelhof erkende assistentiewoning te koop in Brasschaat. Koopprijs 2-persoonsflat:. Zoek een serviceflat op postcode.


We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht serviceflat brasschaat , met prijzen vanaf € 260. Bewoonbare oppervlakte. Serviceflat te koop in Brasschaat voor € 295.


Waar men vroeger huisvesting voor ouderen voorzag op plaatsen waar het enkel rustig wonen is, gaat men nu op zoek naar locaties in het centrum van een gemeente, vlakbij voorzieningen en midden in het gemeenschapsleven. Wat u nodig hebt, verandert doorheen de tijd. Misschien wilt u compacter gaan wonen, zodat u minder werk heeft in het huis. Alles op dezelfde verdieping, handig.


Een serviceflat of assistentiewoning houdt daar rekening mee. U leeft bovenal zelfstandig en kiest zelf in welke mate onze medewerkers u helpen. Grote schuifraam naar het zonovergoten terras met panoramisch zicht op de inkom van het domein. Alle info over Residentie Lukas - serviceflats. De grote ramen en uitnodigende terrassen zorgen voor veel licht en een gevoel van luxe en ruimte in Residentie Lukas.


Het domein telt 1assistentie-flats en heeft verschillende ontspanningsmogelijkheden, een receptie en een eigen lunchrestaurant. Assistentiewoningen zijn er voor actieve 65-plussers die nog zelfstandig willen wonen en leven, maar wel graag een extra service als ondersteuning hebben: Woonassistent waarbij je terecht kan met vragen of problemen. Eigendom of financieel recht? Een assistentiewoning (ook wel ‘ serviceflat ’ genoemd) is een plaats waar senioren volledig zelfstandig kunnen wonen.


De woning is speciaal aangepast om extra veilig te zijn. Huur de serviceflat van uw keuze. Niet iedereen wil of kan een serviceflat kopen. Daarom blijven we ook op nieuwbouwlocaties flats te huur aanbieden. U sluit dan een huurcontract af en betaalt maandelijks de huurprijs.


Serviceflat kopen brasschaat

De huurprijs hangt net zoals de koopprijs af van het type flat. Ook de serviceflats in onze bestaande locaties zijn te huur. Van Roey Vastgoed realiseert samen met het OCMW en Familiehulp 1assistentiewoningen in de snelst vergrijzende gemeente van Vlaanderen.


Ze doen een beroep op Common Ground om deze vooruitstrevende commercialisatie op een originele én succesvolle manier te positioneren. Antwerpen volgers Volgen. Ontdek het aanbod van Hillewaere Vastgoed in Brasschaat. Coost, uniek project in Oostende.


Het historische pand uit de jaren ’werd karaktervol gerenoveerd naar de noden van vandaag én morgen. Met meer dan 5verschillende locaties is het zoeken naar de juiste serviceflat soms een moeilijk proces. Brasschaat met meubels, verlichting en accessoires in een moderne, tijdloze en Scandinavische woonstijl. Bij ons vind je mooie producten die stuk voor stuk het verschil maken in een interieur. Lijfrente, Studio met slaaphoek, Zeedijk.


Het mooie perceel geschikt voor een gekoppelde ééngezinswoning heeft een oppervlakte van 991m² en een straatbreedte van 1m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts