dinsdag 14 mei 2019

Toen of wanneer

Voor een herhaalde handeling of gebeurtenis in het verleden gebruiken we als of wanneer plus een verledentijdvorm. Wanneer behoort tot het formele taalgebruik. The information in this section is mostly from this web page (in Dutch). These words are subordinating conjunctions.


They all indicate that the actions in the main sentence and those in the subordinate sentence occur (more or less) at the same time. Hier een aantal HERKENBARE situaties ENJOY xxx p. If gebruik je om aan te geven als je niet zeker weet of iets gaat gebeuren. Note: Citations are based on reference standards.


However, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study. The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied. Maar de Vlamingen verwarren niet alleen toen en dan, ook als en wanneer blijken een probleem.


De krant doet soms net alsof ze onderling inwisselbaar zijn. Het Frans biedt weer een verklaring: als, toen en wanneer kun je allemaal vertalen als quand. En in het dialect van de streek waar ik woon, klinkt het woord voor dan als toen.


Toen Napoleon werd geboren kreeg hij de naam Napoleone di Buonaparte. Toen verwijst naar een eenmalige gebeurtenis of een bepaalde periode in het verleden: die keer dat, op het moment dat, ten tijde dat. Toen we aankwamen, begon het te regenen.


Toen ik een kind was, was er nog geen kleurentelevisie. De neergang van de slavernij in Nederland Aan het einde van de 18de eeuw ging het flink mis met de Nederlandse slavenhandel. De mensen van de plantages in Suriname hadden zoveel geld geleend van Nederland dat ze de rente niet meer konden betalen en laat staan het bedrag waar de rente over betaald moet worden.


Toen Feyenoord voor het laatst kampioen wer. When does the train arrive? Whenever he sees me, he runs away. Hij moest in de eerste week toen we hem hadden ( toen was hij weken) hij er snachts nog wel even uit om te plassen, maar al snel sliep hij de hele nacht door.


Poepen ging eigenlijk meteen al goed buiten. Maar dan ook je kop er over houden wanneer het rechtse politici overkomt. Ik kan me nog de geboorte herinneren van de zoon van Fleur Agema.


En dank voor alle mooie berichten. En zeker unicum dat NLer foto plaatste van zichzelf met afgesneden hoofd. Daarom leek het me ook zulk groot en belangrijk nieuws. Nou, jaar later, kuier ons by Riekie en Sonja. Hulle deel gesinsfoto’s en vele meer.


Toen of wanneer

Die TV-reeks Ouboet en Wors, ’n samevoeging van die gewilde programme Orkney snork nie. Mijn Zuidwijk van Toen. Wannemaker’s is the local holiday hub, for kids from one to ninety-two. Toen het Romeinse rijk instortte, namen de pausen de titel over die voordien aan de Romeinse keizers had toebehoord - Pontificus Maximus.


We zouden nog vele andere voorbeelden kunnen geven. Maar deze vier zouden voldoende moeten zijn om de ware oorsprong van de Katholieke Kerk aan het licht te brengen. Zijn moeder toen hij zes jaar oud was. Het Arabisch gebied bestond in die tijd uit allerlei stammen. Mohammed behoorde tot de dominante stam, de Quraisj die vooral handel dreef.


Toen of wanneer

Toen zijn moeder overleed werd hij twee jaar verzorgd door zijn opa. Toen ook die overlee kwam hij terecht bij zijn oom Aboe Talib, een koopman. Fitchannel staat voor online workouts en gezond eten. Train thuis met bekende personal trainers en sport op jouw niveau.


Waar en wanneer jij wilt. This number is usually on the side of the mouthpiece body, or on the table.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts