maandag 13 mei 2019

Lippenslaan knokke te koop

Lippenslaan knokke te koop

Lowest price guarantee! Book your Hotel in Knokke -Heist. New deals listed every day! Easy and Secure Online Booking. Easy, fast and secure booking! Uw vastgoedpartner in Knokke.


Bent u op zoek naar een appartement, villa of woning – te koop of te huur – in Knokke , Westkapelle of Duinbergen? Op Zimmo vind je het ruimste en meest volledige aanbod. Your booking instantly confirmed!


Ontdek hier het aanbod appartementen te koop in Knokke , ook villa’s, gezinswoningen, penthouse, kantoor of garages. Te koop : Prachtige duplex-penthouse in centrum Knokke. Indeling: inkom met toilet, leefruimte met open ingerichte leefkeuken, berging met aansl. Aan de kust, dicht bij de zee?


Lippenslaan knokke te koop

Bekijk alle vastgoedzoekertjes op één website. Dan kunt u steeds bij ons terecht op kantoor. Zoekt u een appartement, studio, villa, garage of ander type vastgoed in Knokke ? Ruime keuze immobiliën te Knokke. Vastgoedkantoor Immo Deva Real Estate biedt u een ruime keuze immobiliën te koop en te huur gelegen te Knokke (zeedijk en centrum), Westkapelle, Albertstrand en het Zoute.


Dit omvat onder meer nieuwbouwprojecten, appartementen, handelspanden en woningen. U wil een appartement kopen? Wenst u uw eigendom te verkopen?


U zoekt een huis, villa, appartement of nieuwbouw dat te koop staat in Knokke Zoute? Contacteer Immo Brown, wij hebben vast wat u zoekt. Mooi appartement met slaapkamers aan de zonnekant van de Paul Parmentierlaan te Knokke. Lippenslaan en de groentenmarkt. Op zoek naar een appartement, loft of duplex te koop in Knokke , Het Zoute, Knokke -Heist en Duinbergen?


Inkomhal, gastentoilet, een ruime en. Grote ruimtes, brede inkomhal, aparte ruime keuken, meter breedte in de woonruimte met zonneterras! Brede slaapkamers met balkon.


Lippenslaan knokke te koop

Mogelijkheden te renoveren naar drie slaapkamers. Indeling: - Gelijkvloers: 120m², waarvan 8m² kitchenette, sanitair en berging. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.


Zeer ruim appartement met mooie afwerking, op enkele stappen van het. Vlakbij vindt u een open plein met de terminus van de kusttram, natuurlijk extra handig. Appartement - Te koop € 790. Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons.


Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Studio te koop in Knokke , slpk. Centraal gelegen appartement in centrum Knokke in Knokke -Heist kopen ? Immax biedt u een ruim aanbod vastgoed aan in de regio. Bovendien komen er regelmatig nieuwe klassevolle panden bij. Ook voor bouwgronden, garages en exclusieve villa’s te koop bent u bij Immax aan het juiste adres.


TE KOOP - PROJECT KNOKKE. De woning telt slaapkamers en biedt zeer veel rui. Dit huis biedt alle comfort die nodig is voor een gezinswoning. Er bevinden zich slaapkamers in het huis en.


The document has moved here. Paprika Knokke , presentation of location and opening hours.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts