maandag 20 mei 2019

Rommelmarkt landgraaf

Rommelmarkt landgraaf

Megaland biedt ruimte aan de meest uiteenlopende grote en kleine evenementen zoals Pinkpop, Pinkpop Classic, Breakfest, wielerrondes (zowel professioneel als recreationeel), vlooienmarkten en meer. Rommelmarkten in Landgraaf. Tentoonstelling Landgraaf bevrijd! Heemkundevereniging OCGL Burgerhoes 9. Hier zullen wederom verschillende horecapleinen zijn en tevens gratis kindervermaak Wilt u een kraam huren om uw spullen te verkopen? Op het terrein van Megaland (pinkpopterrein) vind een mega Vlooienmarkt plaats.


Deze zondag word er door organisatie bureau VAC weer een gezellige openlucht rommelmarkt georganiseerd. Kom ook gezellig snuffelen en wie weet zit er een mooi koopje voor U tussen. Vind markten met tweedehands spullen.


Gezellige rommelmarkt te Landgraaf. Ontdek de gezelligste rommelmarkten in en rondom Landgraaf. Kom struinen langs de kramen en kleedjes met leuke tweedehands spullen.


Of wil je een gezellig dagje uit? Ben je op zoek naar tweedehands kleding? Leuke rommelmarkt op het terrein van de Openluchtbioscoop in Landgraaf. In weken tijd maakten we van jou een expert in de kringloopwinkel. Elke vrijdag een nieuwe tip.


Vind leuke vintage tweedehands producten op een gezellige brocante braderie. Bezoeke rommelmarktvandaag. Klik op een markt voor meer informatie: Zoeken. Georganiseerd door VAC Organisatiebureau. Kremerslaan en Kleikoelenweg.


Rommelmarkt landgraaf

Leden van de scouting verwelkomen bruikbare spullen voor de. Markten en beurzen in Limburg. Slenteren langs de leuke kraampjes van een markt of braderie in de provincie Limburg. In de sfeervolle steden kun je heerlijk shoppen!


Te doen rommelmarkt ,brocantemarkt,boekenmarkt,kerstmarkt,curiosa,snuffelmarkt,vlomarkt,hobbymarkt,kunstmarkt. Momenteel bestaat de vereniging uit ongeveer leden, die wekelijks trainen en hun thuiswedstrijden spelen in de sporthal Strijthagen. Hieronder treft u een overzicht van markten in Limburg. Gebruik de voorkeuren om uw zoekresultaat te verfijnen.


Ook uw privacy wordt bij ons gewaarborgd. Organiseer je zelf een rommelmarkt of garageverkoop? Gisteren vrijdag april was een bijzondere dag voor onze vereniging. Onze eigen Anja Habets (scoutsleidster) heeft uit handen van burgemeester Som een lintje mogen ontvangen, mede voor haar inspanningen voor onze vereniging.


Deze rommelmarkt in Landgraaf op zondag mei wordt gehouden in de Openlucht Bioscoop in Landgraaf. Op mei zingt en speelt Erik van de Langkruis, met diverse muziekstijlen. Op de markt staan meer dan kramen van buurtgenoten, met veel tweedehands spullen. Kijk voor meer inform….


Wil je nog meer info dan verwijzen we je graag naar onze uitgebreide Cookie verklaring. U vindt hier alle markten die in Limburg plaatsvinden. Voor gewijzigde openingsdagen (carnaval, pasen, pinksteren en kerst) zie het schema hieronder.


Jaarlijkse rommelmarkt van de scouting, voor het inzamelen van geld voor de kampen voor de jeugd. De rommelmarkt zal dit jaar wegens omstandigheden gehouden worden in en rond ons tijdelijke gebouw aan de Wieënweg in Brunssum (Langeberg). De entree is als vanouds euro, inclusief een lekkere kop koffie of thee. Aankomende Evenementen.


In de tabel hieronder ziet u de aankomende evenementen georganiseerd door van Aerle. Klik voor meer informatie op het evenement en u wordt doorgestuurd naar de desbetreffende pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts