donderdag 30 mei 2019

Lijst verdachte telefoonnummers 2017

Ik ben dus tot het idee gekomen om een lijst met gevaarlijke telefoonnummers op te stellen. De eerste keer heb ik opgenomen en een man zij bent u die en die en woont u op dit adres ik zei ja toen had hij het over dat hij met mij over het gas en licht wilde praten ik zij dat regelt mijn man altijd ik zij bel vanavond maar terug opgehangen en werd niet teruggebeld van morgen weer. Om slachtoffers van dit soort praktijken te helpen zijn er databases met foute telefoonnummers en wieheeftgebeld.


Hier kun je zien of een nummer bekend is, nummers van commentaar. Hier treft u de meest gezochte nummers per rubriek via onze omgekeerd zoeken module. De discussie bij de telefoonnummers is deels gemodereerd.


Er komen dagelijks duizenden bijdrages aan, dus het is niet mogelijk om elke individuele commentaar te controleren. We besteden aandacht vooral aan de verdachte en gerapporteerde commentaren. De politie heeft een nationale waarschuwing naar buiten gebracht over een telefoonnummer. Wees extra alert en neem dus niet op!


Volgens het bericht kan het in sommige gevallen gaan om fraudeurs die handig gebruik maken van de hogere tarieven voor internationaal telefoonverkeer. We brachten dit bericht al eens maar omdat er nog altijd aangiften worden gedaan, willen we nog eens uw aandacht trekken voor verdachte oproepen op uw gsm. Slecht Engels–sprekende man met onduidelijke boodschap. Bekijk welke nummers worden gezocht. Steeds na seconden de verbinding verbroken.


De Fraudehelpdesk waarschuwt voor oplichtingspraktijken, adviseert gedupeerden van fraude en verwijst hen naar instanties die verder kunnen helpen. De lijst (pdf) is de afgelopen maanden flink gegroeid. Als je regelmatig wordt gebeld door een onbekend buitenlands nummer, is dat niet alleen vervelen misschien kom je ook nog eens voor hoge kosten te staan. Hoe voorkom je telefoonoplichting?


Lijst verdachte telefoonnummers 2017

De politie Centrale Meld Kamer(CMK) op het nummer 1of de dichtstbijzijnde politie bureau. Achter de PLAATSNAMEN staat het netnummer. Dorpen, stadswijken, landgoederen of andere specifieke gebieden waarvoor een bepaald nummer geldig is zijn tussen ronde haken ( ) toegevoegd. Als je terugbelt, kom je op een dure betaallijn in Zimbabwe terecht waar men je aan de praat zal.


In totaal telt de lijst intussen meer dan miljoen Belgische telefoonnummers. The document has moved here. Vaak kan je bij GSM toestellen inkomende oproepen blokkeren. Je kan de nummers zelf kiezen.


Lijst verdachte telefoonnummers 2017

Bv bij android gaat dit vrij eenvoudig (oproepen, oproep weigeren, automatisch weigeren, lijst voor automatisch weigeren.) Belangrijke tip : Neem nooit contact op met dit nummer wanneer je dit verdacht vindt. Hetzelfde geldt voor inkomende, verdachte mails. Ook deze gebieden zijn in de lijst opgenomen. Een aantal landen (Argentiniƫ, Australiƫ, Chili, Frankrijk, Nieuw-Zeelan Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk) hadden een deel van Antarctica geclaimd.


Op basis van het Antarctisch Verdrag werden deze claims internationaal echter niet erkend en daarom zijn deze claims niet in de lijst opgenomen. In een andere taal lezen Pagina volgen Bewerken Deze hits. Je ontvangt een gemiste oproep van een telefoonnummer dat je niet kent, waardoor je toch benieuwd bent wie er gebeld heeft.


Bel je terug, dan hoor je een bandje of alleen een kiestoon, maar zonder dat je het door hebt lopen de kosten dan al flink op. Met dank aan alle reacties kunnen we de lijst met “Gevaarlijke telefoonnummers ” steeds langer maken. Op deze manier worden er steeds meer mensen gewaarschuwd. De consumentenbond waarschuwt voor telefonische phishing, waarbij criminelen pogen om (bank)gegevens via de telefoon.


U bent opgelicht, maar wij zullen u helpen en er voor zorgen dat de schadevergoeding rechtstreeks op uw rekening wordt gestort. U hoeft alleen maar de code van uw digipas door te geven. Als u als consument geschrapt wilt worden van de zwarte lijst van wanbetalers, dan hoeft u zelf geen stappen bij de Centrale te ondernemen. Na vereffening van uw schuld is de kredietgever namelijk wettelijk verplicht om de betaling binnen dagen aan de Centrale voor kredieten aan particulieren te melden. Hij is verdachte in de gewelddadige dood van de 51-jarige Henk Eker, die op januari door een fatale schietpartij bij de Hooge Esch in.


Lijst verdachte telefoonnummers 2017

Witte Gids Zoeken naar personen in Belgiƫ in de. Vodafone schrijft op haar forum al veel buitenlandse telefoonnummers geblokkeerd te hebben. Die zijn niet geblokkeerd voor inkomende gesprekken, maar alleen voor uitgaande gesprekken. Dat houdt in dat Vodafone-klanten de telefoonnummers niet terug kan bellen. De provider schrijft actief te monitoren op verdachte situaties.


We volgen de situatie op de voet en blokkeren verdachte nummers. We adviseren iedereen om waakzaam te zijn en deze oproepen te negeren. Bel niet terug of neem niet op wanneer je door een onbekend buitenlands nummer wordt opgebeld.


Wees dus aub waakzaam en bel niet zomaar terug naar onbekende buitenlandse nummers. Kleine vergissing, die eerste is mijn geboortedatum. Kan gebeuren als er veel paperassen voor je liggen en je moet veel tegelijk doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts