woensdag 29 mei 2019

Leukste winkels knokke

Leukste winkels knokke

Da’s puur genieten: zien en ontdekken, in en langs honderden winkels. Van verfrissend eenvoudig tot opmerkelijk exclusief met de grootste internationale, gerenommeerde topmerken die pronken met een flagstore in de gouden shoppingdriehoek Lippenslaan, Dumortierlaan en Kustlaan. Vanaf het station vormt de Lippenslaan via de Dumortierlaan tot op het eind van de Kustlaan één lange winkelstraat.


De Kustlaan kent voornamelijk exclusieve boutieks terwijl in de Lippenstraat vele ketens zijn gevestigd. Ontdek de leukste winkels die tweedehands spullen verkopen. Voor het adres, telefoonnummer en openingsuren, druk op de naam van de winkel. Er is meer en meer plaats voor creatieve projecten en concepten die mij weten te prikkelen. De Knokse bling-bling is niet meer was het geweest is.


Dit zijn alvast mijn 10. We hebben flink wat kilometers afgelegd met zijn vijven en uiteindelijk kom ik tot dit lijstje met leuke winkels : Begin met wandelen vanaf de boulevard en volg de Kustlaan en de Lippenslaan. Knokke -Heist heeft kringloopwinkels.


Voor minder bekende merken neem je de straatjes er tussenin. In deze winkel waan je je even in Saint-Tropez. Je vindt er boho-geïnspireerde strandkleding in zachte, vrolijke kleuren, fleurige sandalen met kralen, juwelen, strandhoeden, brillen en zelfs parfums. Kortom, alles wat een beetje zomer uitstraalt.


En ja, je kan hier ook kledinglijnen kopen die je. Charlotte De Busser, het brein achter Just Julia, begon ooit als webshop voor juwelen, maar is ondertussen uitgebreid naar een ruim aanbod mode en gadgets. Enkele vragen: Hoe stel je het aanbod in de winkel samen?


Laat je deze zomer door Tiany. Lowest price guarantee! De gezelligheid die hier heerst is ongeloofelijk. Er zijn zeer leuke restaurantjes en kleine winkels , je waant je hier in de Belle époque periode.


Je vindt er ook een paar delicatesse winkels waar je heel wat lekkers kunt kopen. Het dorp wordt over het algemeen gezien als de chique badplaats van de Vlaamse kust. Een stad met een leuk centrum, mooie stadsparken en veel winkels , maar ook met een super fijn strand.


Leukste winkels knokke

Oostende is niet alleen in de zomer leuk, maar ook in de winter is dit een echte aanrader. Met name in de zomerperiode zijn de meeste winkels ook open op zondag. De openingstijden verschillen niet veel met die in de meeste Nederlandse steden. Hier vind je de leukste cafés en bars waar je lekker een biertje, wijntje of frisje kunt drinken. Wil je flink met de voeten van de vloer?


Bezoek dan een discotheek of club. Eigenares Ruth Walleyn laat zich inspireren door haar eigen reizen en de winkel is eigenlijk het resultaat van haar eigen verzamelwoede. Uitgaan of op restaurant gaan, wellness of winkelen : de beste Knokse adresjes werden.


De dure boetieks kregen de afgelopen tien jaar het gezelschap van jongere (en betaalbare) labels, maar ook ketens en fris design vonden de weg naar zee. Op de Lippenslaan vind je de meer betaalbare winkels en de winkelketens. Wie meer houdt van exclusiviteit en dure merken kan terecht op de Kustlaan, waar de chiqueste boetieks gevestigd zijn, waaronder Louis Vuitton en Cartier. Zoeken naar alle winkels in knokke. Cookies zijn bestanden die worden opgeslagen in je browser.


Er zijn ontzettend veel winkels te vinden aan het Comomeer, van ongelofelijk luxe tot leuk en betaalbaar. De leukste winkels aan het Comomeer. De beste adresjes vind je hier! Heb je zin in een dagje shoppen, dan kun je bij het Comomeer je hart ophalen.


Bovendien bieden wij onafhankelijke en objectieve informatie, want deze website is geen onderdeel van een gemeente, reisbureau of touroperator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts