maandag 27 mei 2019

Messenger bericht verwijderen voor gelezen

Hierna verschijnt de optie om het bericht te verwijderen. Stap 3: Verwijder een gehele conversatie. Naast het verwijderen van chatbericht, is het ook mogelijk om een gehele conversatie te verwijderen. Velen van ons willen het bericht verwijderen omdat je ruimte wilt maken doot her verwijderen van oude berichten, of omdat je niet wilt dat iemand anders je geheim bericht ziet.


Het bericht verwijderen is mogelijk en het is nakkelijk. Het is nu mogelijk om die berichtjes te verwijderen ! We sturen allemaal weleens een appje naar iemand dat niet voor diegene bedoeld was. Je kan op Whatsapp zelf ook berichtjes verwijderen , maar dan zijn ze alleen op jouw telefoon niet meer te zien. De ontvanger kan de berichten dan nog wel lezen. Deze kan je nu gewoon verwijderen.


Zo werkt de verwijderfunctie voor Messenger. Maar nu krijgen gebruikers dezelfde macht in handen, en kunnen. Daar is nu een oplossing voor bedacht.


Met een speciale app kun je de berichten verwijderen uit de telefoon van de. Ook foto’s en andere documenten kan je alsnog verwijderen. Nadat je het bericht verwijderde, zal het niet langer zichtbaar zijn voor.


Dit wordt weergegeven dankzij bolletjes bij de berichten. In deze tip lees je wat elk bolletje betekent. Het is uiteindelijk gemakkelijk om te checken of iemand je bericht heeft gelezen.


Het enige dat jij hoeft te doen is te begrijpen waar de verschillende icoontjes voor staan. Wanneer dit niet het geval is zal het bericht niet gewist kunnen worden. Let wel, binnen minuten moet je het bericht hebben gewist. Veeg naar links over het gesprek dat je wilt verwijderen.


Tik op Verwijderen of Chat verwijderen. Een chatbericht of foto verwijderen : Open vanuit Chats een gesprek. Houd je vinger op het chatbericht dat of de foto die je wilt verwijderen. Je had in WhatsApp altijd al de mogelijkheid om berichten in een chat te verwijderen , maar het bericht werd dan alleen van jouw eigen. Een officiële manier om die functie af te zetten bij de app-instellingen is er niet, maar er.


De makkelijkste manier is om het bericht op je beginscherm te bekijken. De andere manier zie je hier. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Opmerking: Als het oorspronkelijke bericht als gelezen is gemarkeerd (weergeven in het leesvenster geldt in dit scenario niet als lezen) op het moment dat het intrekkingsbericht wordt verwerkt, wordt de geadresseerde geïnformeerd dat u, de afzender, het bericht wilt verwijderen. Je ontvangt een waarschuwing dat deze actie niet ongedaan kan worden gemaakt.


Daarna klik je op ‘ Verwijderen ’. Als je verder gaat, is het geselecteerde bericht volledig weg. Opgelost: De boodschap die we hebben geselecteer is verdwenen en is verwijderd. Ga voor hulp met de Messenger -app of messenger. Helpcentrum voor Messenger.


Nee, als je een chatbericht verwijdert, wordt het permanent uit je Postvak IN verwijderd. Als je een chatbericht uit je Postvak IN wilt verbergen zonder het permanent te verwijderen , kun je het ook archiveren. Protect Your Privates is de nieuwe chatapplicatie die. In mijn geval had iemand mijn verloren bankkaart gevonden, maar heb ik het bericht dat de kaart was gevonden nooit gelezen.


Toch wel de moeite om je gefilterde berichten af en toe eens te openen dus :) Hoe je dat kan doen lees je hieronder: Hoe je verborgen berichten toch kan weergeven: Via de Messenger App. Open de app en klik op het Settings. Tot wij vandaag dit hele fijne nieuwtje hoorden: je kunt dus Whatsapp-berichten verwijderen wanneer de ontvanger ze nog niet gelezen heeft! Wat moeten we hiervoor doen?


Dat je zelf een berichtje kunt verwijderen uit je eigen gesprekken wisten we al. Maar deze optie brengt Whatsapp to a whole other level. Als u Berichten gebruikt als standaard berichten-app, worden verwijderde gesprekken ook verwijderd van uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts