donderdag 11 oktober 2018

Parkeren oostende app

De stad biedt alle inwoners en tweedeverblijvers een parkeerjeton aan waarmee je gratis minuten kan parkeren in alle betalende zones van Oostende. Wie een tweede jeton wenst, kan voor euro een exemplaar kopen in de parkeerwinkel van Streeteo (Hendrik Serruyslaan 38). Jetons met duidelijke tekenen van slijtage worden kosteloos omgeruild. Betaald parkeren , een bus- of tramticket van De Lijn kopen én zelfs je elektrische wagen opladen doe je voortaan met één enkele app. Zoals je het op de kaart kunt zien, zijn er veel rode en oranje straten in Oostende.


Parkeren oostende app

In deze straten is parkeren betalend vanaf 9u en tot 20u. Hopelijk helpen deze tips je om minder te betalen voor je parking. Als je meer informatie wenst over de straten van Oostende , ontdek de interactieve kaart van Seety door de app down te loaden.


Betaal parkeergeld via uw mobiele telefoon. Parkeer slim en makkelijk, schrijf u nu gratis in! Op zoek naar parking in de buurt van station Oostende ? Hier vind je alle info over de B-Parking van NMBS in Oostende. Vakantie app te huur Oostende.


Salon met luxe slaapbank ( 2pers )-eetkamer- ingerichte keuken –badk met ligbad -ruime slaapk met pers bed. Personen met een handicap die beschikken over een geldige parkeerkaart kunnen - naast de voorbehouden plaatsen - ook gratis parkeren langs de openbare weg op de plaatsen die normaal betalend zijn. Hou wel rekening met plaatsen die voorbehouden zijn voor bewonersparkeren, zorgverstrekkers of andere specifieke aanduidingen ter plaatse. In Oostende geldt op de meeste plekken zeven dagen per de week betaald parkeren.


Op parking aan zee kan je handige weetjes en info terug vinden over parkeren aan zee. Je parking vinden aan zee was nog nooit zo eenvoudig. Parkeren Luchthaven Oostende -Brugge heeft drie parkeerzones die de klok rond toegankelijk zijn. Deze parkings bevinden zich enerzijds tegenover het passagiersgebouw (Parking – Front Park) en anderzijds tegenover het technische gebouw (Parking en 3).


Welke parkeer- app voor mobiel parkeren is het beste? Je kunt tegenwoordig al op honderden plekken (gemeenten en steden) parkeergeld op straat betalen met een parkeerapp. Betalen met een parkeerapp op je mobiele telefoon betekent dat je niet bij een betaalautomaat op straat betaalt maar via een app op je mobiele telefoon. De digitale borden geven weer waar je op het moment van aankomst het best je auto kan parkeren in Oostende. Best kan je dan een betaalparking in Oostende zoeken of de gratis randparking Popzoeken.


De parkeerplaatsen van Oostende Brugge Airport zijn verdeeld over PFront Park, PLong Term en PLong Term. Parkeerterreinen P Pen Pliggen op korte afstand van de luchthaventerminal, hier uw auto parkeren is helaas niet goedkoop. Gratis parkeren bij de luchthaven. In grote delen van Oostende geldt betaald parkeren.


Zo kun je je auto kwijt op de randparking bij het Maria-Hendrikapark (of de nabijgelegen parkeerplaatsen bij de Mercatorlaan en de Graaf de Smet de Naeyerlaan). Vorig jaar startten de ploegen van Openbaar Domein met de vernieuwing van de Oostendse straatnaamborden. Omdat de Stad het zonde vindt om de oude exemplaren zomaar bij het oud ijzer te gooien, geeft Stad Oostende haar inwoners de kans om zo’n bordje in huis te halen. Oostende biedt voor elk wat wils: van de gekende ketens tot de exclusievere boetieks. Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum.


Bovendien zijn in Oostende de winkels open op zondag (altijd!). Met de auto naar Oostende ? In het grootste deel van het centrum geldt betaald parkeren op alle dagen vd week incl. De borden vertellen je waar je op dat moment het best je wagen parkeert. Q-Park innoveert doorlopend om parkeren nog eenvoudiger te maken. Via GPS bepaalt de app waar je je bevindt waarna de route naar de dichtstbijzijnde locatie wordt getoond.


Parkeren oostende app

Er zijn verschillende betalende en gratis parkings in Oostende. We raden iedereen aan om tijdig te vertrekken om parkingstress te vermijden. Op bepaalde dagen kan het bijzonder druk zijn in de stad. Wat denk je van swipen en matchen met Sam De Bruyn, Katja Retsin, Tatyana Beloy, Marcel Vanthilt en heel wat ander bekend en minder bekend volk? Niet om gezellig een garnaalkroketje te eten maar hun persoonlijke insider tips voor Oostende te ontdekken.


De strandparking zal deze zomer dan toch opnieuw volledig beschikbaar zijn om te parkeren. De parking is niet meer gratis, je betaalt voortaan euro om er een dag te parkeren. Let er wel op dat in de zomer of weekends deze parking zo goed als volzet is en een plaatsje vinden enkele minuten kan duren alsook enkele keren rondrijden.


Je kan ook biljetten aankopen, je trein volgen in real time en favoriete routes opslaan. Download nu gratis de app. Realtime info in een handomdraai.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts